Varanje...

Maslachak:
...da, da... to zvuchi realno.... i ja sam tako mislila. ali bogo moj, samlela bih ga. :)

Ja sam bila ranije drugacija, tj.ljubomorna :) Al vremenom sam naucila da neke stvari razgranicim i ne mesam u svojoj glavi. Sex mi je daleko opusteniji i kvalitetniji otkako sam prosirila svoja shvatanja o tome. Ipak, najveca verovatnoca da to sve bude kako treba je ako su oba partnera istih shvatanja.

BarbarelaF:
Ja sam bila ranije drugacija, tj.ljubomorna :) Al vremenom sam naucila da neke stvari razgranicim i ne mesam u svojoj glavi. Sex mi je daleko opusteniji i kvalitetniji otkako sam prosirila svoja shvatanja o tome. Ipak, najveca verovatnoca da to sve bude kako treba je ako su oba partnera istih shvatanja.

Pa jest' zvuci sexy, samo nikako da skontam da l' su ribe koje tako misle same dozivele takvo prosvetljenje ili ih je ipak u to ubedio frajer? :?

Kuckandra:
Pa jest' zvuci sexy, samo nikako da skontam da l' su ribe koje tako misle same dozivele takvo prosvetljenje ili ih je ipak u to ubedio frajer? :?

Mene definitivno nijedan nije uspeo da ubedi. Mada nije puno njih pokusavalo da to uradi :)
Ja dok sama neke stvari ne skontam, ne vredi. Tvrdoglava sam previse. Jednog momenta sam sama dosla u situaciju da testiram sebe i skontala da je taj osecaj slobode ipak lepsi od posesivnosti. ;-)

nisam nikada bila prevarena ili barem nisam nikada saznala...
u fazonu sam-ako ti ne odgovaram, ostavi me odmah, a ako me prevariš, kasriraću te grickalicom..:)
uvek ostanu onako pošteno preplašeni..izgleda da pali...;)

fear-4.gif

Ihaj...

Back