gost 444208
Domaćin
- Poruka
- 3.163
Šta je u vašoj glavi posle prevare svoje devojke>žene,dečka>supruga?Zašto ste te uradili/e?Da li je to bio neobuzdan sex,monotonija,niste dobili/e dovoljno pažnje od suprotnog pola...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nismo uradili normalni smo manjinaŠta je u vašoj glavi posle prevare svoje devojke>žene,dečka>supruga?Zašto ste te uradili/e?Da li je to bio neobuzdan sex,monotonija,niste dobili/e dovoljno pažnje od suprotnog pola...?
Ne verujem tiNormalna sam, Hvala dragom Bogu
ti mi delujes kao da zelis samo na jednu noc.ne zelis da se zenis na osnovu objave i to je ok.Nismo uradili normalni smo manjina
Ok vidovita zorka u pravu si,sta mi kaze za posao ocel biti napretka u karijeriti mi delujes kao da zelis samo na jednu noc.ne zelis da se zenis na osnovu objave i to je ok.
Ti si odje ocito nov članNe verujem ti
hoces dakazes da nikad nisi bila prevarena ili prevarila decka?
na osnovu tvog radnog staza ne radis nigdeOk vidovita zorka u pravu si,sta mi kaze za posao ocel biti napretka u karijeri
pa sta?Ti si odje ocito nov član
Ne radim ocel biti nekog posla pitamna osnovu tvog radnog staza ne radis nigde
problem je izostanak komunikacije medju parntnerima. Parntner je nasa intima i treba da zna sve o nama, nasim zeljama, fantazijama. Bolje je o tome razgovarati sa partnerom nego sa trecom osobom , aferom. Kako mi rece jedan poznanik, zene "daju" muzu "na kasicicu" a svalerima i "kapom i sakom".Šta je u vašoj glavi posle prevare svoje devojke>žene,dečka>supruga?Zašto ste te uradili/e?Da li je to bio neobuzdan sex,monotonija,niste dobili/e dovoljno pažnje od suprotnog pola...?
bice ako trazis posaoNe radim ocel biti nekog posla pitam
Al ti si vidovita zorka ocu da znam!!!bice ako trazis posao
Ti si kamataš?Al ti si vidovita zorka ocu da znam!!!
Milanče, ti li si?Šta je u vašoj glavi posle prevare svoje devojke>žene,dečka>supruga?Zašto ste te uradili/e?Da li je to bio neobuzdan sex,monotonija,niste dobili/e dovoljno pažnje od suprotnog pola...?
Milanče, ti li si?