zavodljiva1976
Domaćin
- Poruka
- 3.038
spark:dvojkom do Slavije pa posle pitaš :?
Onda obrnem jedan krug oko Slavije....pa sve ispocetka...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
spark:dvojkom do Slavije pa posle pitaš :?
Nikad se ne zna,moguce je...Ja verujem u vanzemaljce vise nego u Boga,tako da nista nije iskljuceno...ivanica*:sta mislis, jesu li oni ovde???Master_Chief:Vidi Boga ti,na to nisam ni pomislio...ivanica*:ima... vanzemaljac...![]()
![]()
mozda bas ad ovo citaju i misle si: "al ste glupi, da se ovako opterecujete sa nama..."
![]()
![]()
![]()
![]()
:?
dok ti jedan dan samo zakucaju na vrata...Master_Chief:Nikad se ne zna,moguce je...Ja verujem u vanzemaljce vise nego u Boga,tako da nista nije iskljuceno...ivanica*:sta mislis, jesu li oni ovde???Master_Chief:Vidi Boga ti,na to nisam ni pomislio...ivanica*:ima... vanzemaljac...![]()
![]()
mozda bas ad ovo citaju i misle si: "al ste glupi, da se ovako opterecujete sa nama..."
![]()
![]()
![]()
![]()
Onda bih sam sebe sutnuo u doope...ivanica*:dok ti jedan dan samo zakucaju na vrata...Master_Chief:Nikad se ne zna,moguce je...Ja verujem u vanzemaljce vise nego u Boga,tako da nista nije iskljuceno...ivanica*:sta mislis, jesu li oni ovde???Master_Chief:Vidi Boga ti,na to nisam ni pomislio...ivanica*:ima... vanzemaljac...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I kazu, da ih je posalo Bog kod tebe... :wink: :wink:
Pogledaj "Indepedence Day" i videces kako su prosli oni koji su vanzemaljcima pozeleli dobrodoslicu...bhc33:helouuuu![]()
![]()
![]()