Vanzemaljska vizija

Antares13

Zainteresovan član
Poruka
201
Citam ovih dana jednog naucnika koji ima poprilicno drugacije misljenje od Darvina o poreklu zivota i teoriji evolucije zivota. Radi se o tome da je sva materija ziva ali mi to nismo u stanju da primetimo zato sto su vanzemaljci posejali zivot na zemlji da bi nas zavarali? Sta mislite o tome?

Citam ovih dana jednog naucnika koji ima poprilicno drugacije misljenje od Darvina o poreklu zivota i teoriji evolucije zivota. Radi se o tome da je sva materija ziva ali mi to nismo u stanju da primetimo zato sto su vanzemaljci posejali zivot na zemlji da bi nas zavarali? Sta mislite o tome?
Mislim da sve sto covek moze da zamisli - nije nemoguce da je istina.

Verujem da su vanzemaljci samo "forsirali" našu vrstu,nisu stvorili ceo život na planeti,jer opet dolazimo do pitanja "pa odakle oni bre?"
Jer baš se ističemo majku mu,ističemo se ko go&no medju slatkišima.

Verujem da su vanzemaljci samo "forsirali" našu vrstu,nisu stvorili ceo život na planeti,jer opet dolazimo do pitanja "pa odakle oni bre?"
Jer baš se ističemo majku mu,ističemo se ko go&no medju slatkišima.
Pitanje je KO je ljudima dao razum? Samo ljudi ga imaju....Majmuni simpanze i gorile, koji su najslicniji ljudima, ga nemaju: mogu da dodju do neke tacke i tamo stoje vec milione godina...Nikada nece postati od njih ljudi.... Evolucija je za njih uglavnom zavrsena, a li za ljdsku vrstu - jos nije.

ја верујем да је све живо, укључујући и камен, али не треба ти ванземаљци за збуњивање.

Darvinova teorija evolucije je obična glupost.
Ljudi i crvi od istog prabića.
Biser:
Žirafa ima veliki vrat jer se stalno istezala da brsti lišće.

A dokaza da su naprednije civilizacije
posećivale Zemlju ima napretek.
Npr:
Maje:
Imali napredne gradove, sa vodovodom
a nisu poznavali točak.
Inke:
Drvena pumpa za vodu imala veći koeficijent korisnosti od najmodernijih.
Egipat:
Odnos visine piramide i osovice je velika svemirska konstanta.
Na trećini visine sve ostaje sačuvano.
Žileti se naoštre.

I tako dalju, i tako bliže.
Čak i Deniken iznosi more dokaza. doduše malo senzacionalistički.
Od naših (ex SFRJ) Ahmed Bosnić ima fin serijal knjiga o tim temama.

Back