Vanredno takmicenje .. tema... Novogodisnja rasveta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
129.180
Sa Ninom sam se dogovrio da napravimo jedno vanredno takmicenje.Ono je nezavisno od redovnog koje i dalje tece svojim ritmom i ghost in the shell kao pobednik prethodnog postavlja temu.

Posto je vreme NG praznika pravimo i jedno vanredno takmicenje.

Tema: Novogodisnja rasveta

Znaci ..tema je..ulicna ... kucna ... dvorisna rasveta.......po izboru .. od one kojom se ukrasavaju gradski trgovi do one kojom ukrasavate jelku, stan, dvoriste kuce....

Pravila...Svako ko je clan krstaricinog foruma ima pravo da ucestvuje

Pravila

1. Fotografije moraju biti vase delo.

2. Zabranjeno je stavljati potpis na fotku.

3. Fotografija mora biti 800x600 (ili priblizne) rezolucije.

4. Photoshop-obrada dozvoljena.

5. Svako ima pravo da posalje JEDNU fotografiju po takmicenju.

6. Fotografija mora odgovarati zadatoj temi.

----------------------------------------------------------------------------------------
Slanje fotki
Fotke saljete putem pp-a...... Nini

Rok za slanje fotografija je 15.1.2012.g.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Detalji oko glasanja bice objavljeni 15.1.2012.g.

Sve sto nije jasno mozemo ovde da postavljamo pitanja i odgovore

[VAZNO]
Posto je u pitanju vanredno takmicenje i nagrada ce biti vanredna.
Pobednik ce dobiti pravo na izbor teksta u naslovu korisnickog imena po izboru.

da preciziram... radi se o tekstovima iznad zelenih reputacionih kockica: aktivan clan, elita, legenda, starosedelac .....
pobednik ce moci da izabare bilo koji tekst umesto tih generickih tekstova.

Prijedog je sledeći. Pošto ste vi starosjedioci ovdje, i svi se znate u aparat, odnosno znate ko sa čim fotka, predlog je da se fotografije šalju moderatoru a da ih dotični posta u temu za takmičenje ali bez exif-a. Tako da se ne zna ko je šta uradio. Jer na takmičenju "viljuška" svaka fotka ima exif..... i otprilike se zna ko je ko, i shodno tome tako idu i glasovi. Moje skromno mišljenje. I iskustvo....

Pozdrav

Prijedog je sledeći. Pošto ste vi starosjedioci ovdje, i svi se znate u aparat, odnosno znate ko sa čim fotka, predlog je da se fotografije šalju moderatoru a da ih dotični posta u temu za takmičenje ali bez exif-a. Tako da se ne zna ko je šta uradio. Jer na takmičenju "viljuška" svaka fotka ima exif..... i otprilike se zna ko je ko, i shodno tome tako idu i glasovi. Moje skromno mišljenje. I iskustvo....

Pozdrav
Nemam nista protiv uklanjanja EXIFa, ali s druge strane(sto se mene tice)-nikad sebi ne bih dozvolio da budem toliko subjektivan te da kvalitet.vrednost fotografije odredjujem prema tome ko je autor a ne prema tome kakva je sama fotografija...No ima nas raznih, svega u bozjoj basti, sto bi se reklo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back