VANREDNO TAKMICENJE: rusevine, napusteni objekti, stare zgrade

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam zadovoljna svojom poslatom fotkom,mrzi me(a i bojim se :lol:) da tražim ruševine po gradu i oko grada,a ne volim ni da odugovlačim....
i jedva čekam da vidim šta ste sve lepo pronašli na ovu temu.:ceka:

Ja jos ne mogu da se odlucim - ove rusevine po gradu i okolini su sve za turiste doterane - to nije to. Trazim nesto stvarno zapusceno i stvarno zaboravljeno ali tu bi morala na duzu ekspediciju ... ako ne nadjem nista, onda moram neke starije fotke da pretrazujem:roll:

Prilozi

• smilie_girl_254.gif
    smilie_girl_254.gif
    19,3 KB · Pregleda: 1
Grebo bre :lol: Nemoj da te bijem sad što tako pričaš o sebi:)

Ja sam btw isto poslala staru fotku. Fotka je dobra ali nisam zadovoljna obradom...međutim ne mogu da iskopam original u kompu :lol: Planirala sam da idem u Golubac, na tvrđavu da fotkam pa sam htela te da iskoristim ali mi je propao izlet pa...

Greba :heart: se samo zeza.Pogledajte prilog 275691

I ja sam nešto planirala,pa je to bilo zatvoreno :evil:,.Stare fotke ne volim da šaljem,jer imam osećaj da bi ih sada mnogo bolje uradila.:lol:,a i nemam ih u mom kompu.
Ostade mi neostvarena želja da uslikam one lepe salaše pored auto puta...:(

Ja jos ne mogu da se odlucim - ove rusevine po gradu i okolini su sve za turiste doterane - to nije to. Trazim nesto stvarno zapusceno i stvarno zaboravljeno ali tu bi morala na duzu ekspediciju ... ako ne nadjem nista, onda moram neke starije fotke da pretrazujem:roll:
Tako mi je i ovde,ili su gradilišta u početnoj fazi,ili se tako nešto nalazi u delovima grada u koje ne zalazim,pa i ne znam....
A znam da se šali ali ovih dana sam u nekom ekstremnom ' Voli sebe, lepa si' fazonu pa širim ljubav i podršku na sve strane :lol:

Ako,ako....prija to svima nama.:heart:

bitno je da saljes.. da se ne svodi svaka tvoja aktivnost na ovom forumu samo na presipanje iz supljeg u prazno..malo konkretizuj sa fotkama a manje pricaj sto ti blajbi rece pre mesec dana :)

Kako bi ti platu primio da nije nas koji presipamo iz šupljega u prazno, pitam se pitam :zper:
Sada bi još da nas nateraš da to i slikamo :zplez:

Kako bi ti platu primio da nije nas koji presipamo iz šupljega u prazno, pitam se pitam :zper:
Sada bi još da nas nateraš da to i slikamo :zplez:

Bas sam radoznala sta si naslikala - ako vidim neki truli fijaker, onda cu znati da je od tebe ... ;)

- - - - - - - - - -

Jaoooooo kad ce viseeee glasanje ( znam kad ce ali) tako mi je dosadnooooooooo

... e po meni moze ovog minuta - bas sam radoznala da vidim fotke :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back