- Poruka
- 28.672
ja cu kao i uvek,biti moralni pobednik
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam zadovoljna svojom poslatom fotkom,mrzi me(a i bojim se) da tražim ruševine po gradu i oko grada,a ne volim ni da odugovlačim....
i jedva čekam da vidim šta ste sve lepo pronašli na ovu temu.![]()
Grebo breNemoj da te bijem sad što tako pričaš o sebi
Ja sam btw isto poslala staru fotku. Fotka je dobra ali nisam zadovoljna obradom...međutim ne mogu da iskopam original u kompuPlanirala sam da idem u Golubac, na tvrđavu da fotkam pa sam htela te da iskoristim ali mi je propao izlet pa...
Tako mi je i ovde,ili su gradilišta u početnoj fazi,ili se tako nešto nalazi u delovima grada u koje ne zalazim,pa i ne znam....Ja jos ne mogu da se odlucim - ove rusevine po gradu i okolini su sve za turiste doterane - to nije to. Trazim nesto stvarno zapusceno i stvarno zaboravljeno ali tu bi morala na duzu ekspediciju ... ako ne nadjem nista, onda moram neke starije fotke da pretrazujem![]()
A znam da se šali ali ovih dana sam u nekom ekstremnom ' Voli sebe, lepa si' fazonu pa širim ljubav i podršku na sve strane![]()
ja sam sebe slikala i poslala.odgovaram temi-rusevina![]()
20 fotki do sada..sve lepsa od lepse...hajde cekam jos na ovu temu..u naredna 3 dana..![]()
20 fotki do sada..sve lepsa od lepse...hajde cekam jos na ovu temu..u naredna 3 dana..![]()
bitno je da saljes.. da se ne svodi svaka tvoja aktivnost na ovom forumu samo na presipanje iz supljeg u prazno..malo konkretizuj sa fotkama a manje pricaj sto ti blajbi rece pre mesec dana![]()
Kako bi ti platu primio da nije nas koji presipamo iz šupljega u prazno, pitam se pitam
Sada bi još da nas nateraš da to i slikamo![]()
Jaoooooo kad ce viseeee glasanje ( znam kad ce ali) tako mi je dosadnooooooooo