VANREDNO TAKMICENJE: rusevine, napusteni objekti, stare zgrade

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
129.180
Staro, sruseno, uruseno, napusteno...

Zgrade, objekti koji su napusteni, koji su uruseni, sruseni, slomljena stakla na prozoru, sve ono sta asocira na prolaznost, na proteklo vreme, na nesto sta je nekad bilo u funkciji, sta je neko nekad koristio a sad je zapusteno, napusteno, odbaceno

dosta prostora za umetnicko u fotografiji.

Pravila

1. Fotografije moraju biti vase delo.

2. Zabranjeno je stavljati potpis na fotku.

3. Fotografija ne moze biti veca od 800x600 rezolucije

4. Photoshop-obrada dozvoljena.

5. Salje se 1 ( jedna) fotografija na takmicenje.

6. Fotografija mora odgovarati zadatoj temi.

7. Ne sme se postaviti fotografija koja je vec bila objavljivana na forumu.

8. Svako ko je clan krstaricinog foruma ima pravo da ucestvuje

9.Organizator takmicenja ne ucestvuje u glasanju

10.Ne moze se glasati za svoju fotografiju

----------------------------------------------------------------------------------------

Fotke saljete putem pp-a...... Nini

Rok za slanje fotografija je 17.03.2013.g.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

VAZNO
Posto je u pitanju vanredno takmicenje i nagrada ce biti vanredna.
Pobednik ce dobiti pravo na izbor teksta u naslovu korisnickog imena po izboru.

da preciziram... radi se o tekstu iznad zelenih reputacionih kockica: aktivan clan, elita, legenda, starosedelac .....
pobednik ce moci da izabare bilo koji tekst umesto tih generickih tekstova.

3. Fotografija ne moze biti veca od 800x600 rezolucije

Moze li biti manja? ...
smilie_baby_202.gif

Mislim da ce ovo da bude prva tema na koju je stiglo 1000 fotki :mrgreen:

Kod nas ima toliko zabasurenh stvari, da ce konkurencija da bude vrlo jaka.

Pa i nije nešto inspirativno po meni. I ratova i ruševina mi je pun kufer no poštujem i destrukciju kao ljudsku osobinu.
Ne ide kao replika za tebe no baš me zanima šta je to super u starom, zapuštenom ili porušenom jer takvih se stvari (a i ljudi) ljudi
obično gnušaju i na to gledaju sa podozrenjem, a ovde ispade da je to super.

Poslednja izmena:
Pa i nije nešto inspirativno po meni. I ratova i ruševina mi je pun kufer no poštujem i destrukciju kao ljudsku osobinu.
Ne ide kao replika za tebe no baš me zanima šta je to super u starom, zapuštenom ili porušenom jer takvih se stvari (a i ljudi) ljudi

Fotografijom se mogu izraziti emocije koje u nama izaziva takav prizor;tuga,prolaznost,žaljenje.. ili da su to samo materijalne vrednosti i da postoje neke druge,vrednije....može i ta tvoja poruka" ratova i ruševina mi je pun kufer"...itd
I tek onda,ruševina prikazana na taj način,može da bude super.;)

Poslednja izmena:
Risevine ne mora da budu iz rata..moze na primer neka anticka rusevina..
ili stara orinula kuca, ili neki stari bunar ili stala ili spomenik ili neka iskopina

Ma ja sam u sve to ubacila i malo psihologije a nije nepoznata kako se odnosimo prema nekome ili nečemu što je staro, zapušteno ili ruševno. i onda čuješ ono super, bravo. To deluje
kao san tipa na takvo šta da čujem čekala sam 40 godina

baci pogled ovde i kazi gde vidis ista od toga sta si ti napisala :)

http://www.google.com/search?q=ruin...g&biw=1280&bih=899&sei=IN8rUe2IAovTsgbYtYGgBA

Наравно, ја ћу да сликам своју гајбу :lol:

:rotf:

- - - - - - - - - -

Ma ja sam u sve to ubacila i malo psihologije a nije nepoznata kako se odnosimo prema nekome ili nečemu što je staro, zapušteno ili ruševno. i onda čuješ ono super, bravo. To deluje
kao san tipa na takvo šta da čujem čekala sam 40 godina

Tvoje je kako se odnosis prema necemu sto ej staro..antika i slicno ali

vec je stigla prva fotografija na ovu temu koja je sjajna..

Zapravo bi se i fotka kojoj sam dala 4 poena na Množini mogla tretirati kao "ruševina" koja je još uvek živa i puna prkosa prirodnim silama.
Uzgred, evo Milunke među nama, ovekovečila je svojim aparatom mnoge građevine od istorijskog značaja, a i one koje to nisu pa neka kaže kako se odnosimo prema njima i
koliko to "super" ima veze sa realnošću.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back