- Poruka
- 388.671
samo pozitivno...evo je pada..kada stane ..
sutra fotaparate u ruke i ..fotke na sunce..
sutra fotaparate u ruke i ..fotke na sunce..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedino Blajbi da nas poveze sa nekim shamanima...
Nisam mogao jer sam bio (opet!) banovan.
Ali sada mogu.....![]()
Ja još čekam da padne.....kad pada ja nemam foto aparat pri sebi....hmmmmm izgleda da ću morati da ga nosim na posao![]()
Ne bih ja tu nista dir'o... I ovako se cekalo uzasno dugo... I za ovo vanredno i za redovno takmicenje...
Slažem se...
Odužilo se mnogo i bez dodatnih produžetaka...
Odužilo se,što je palo,palo je...![]()
Kisa,.. romanticna..siva.. hladna... nezna... u raznim oblicima... od metoroloske pojave do emocija... od nevremena ..provale oblaka do tragova i mokrih ulica koje ostaju za njom..Tema: KISA Pravila...Svako ko je clan krstaricinog foruma ima pravo da ucestvuje Pravila 1. Fotografije moraju biti vase delo. 2. Zabranjeno je stavljati potpis na fotku. 3. Fotografija mora biti 800x600 (ili priblizne) rezolucije. 4. Photoshop-obrada dozvoljena. 5. Svako ima pravo da posalje DVE fotografije po takmicenju. 6. Fotografija mora odgovarati zadatoj temi. 7. Ne sme se postaviti fotografija koja je vec bila objavljivana na forumu. ---------------------------------------------------------------------------------------- Slanje fotki Fotke saljete putem pp-a...... Nini Rok za slanje fotografija je 21.11.2012.g. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Detalji oko glasanja bice objavljeni 21.11.2012.g. Sve sto nije jasno mozemo ovde da postavljamo pitanja i odgovore [VAZNO] Posto je u pitanju vanredno takmicenje i nagrada ce biti vanredna. Pobednik ce dobiti pravo na izbor teksta u naslovu korisnickog imena po izboru. da preciziram... radi se o tekstu iznad zelenih reputacionih kockica: aktivan clan, elita, legenda, starosedelac ..... pobednik ce moci da izabare bilo koji tekst umesto tih generickih tekstova
Pise u uvodnom postu....do 21.11. znaci jos sutra ..u Ponedeljak postavljam fotke
stiglo je do sada na ovu temu ukupno 16 fotki....+ 1 malo pre..znaci 17..![]()