Vanredno takmicenje - JAGODE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
129.203
Mislim da nema osobe koja ne voli jagode :)
ako nista drugo da im se divi u savrsentvu oblika, umetnosti i eleganciji izgleda koji ta vockica ima.

jagode .. na gomili, u zbunicu, na tanjiru... sa secerom ili slagom.. medom ili klot... na kolacu ili stolu..jagode u svakoj varijanti od tezge do trpeze.. ... aktuelna tema koja moze pokrenuti umetnicko u vama .. toliko nevine a opet toliko eroticne... jagode su velika inspiracija :)

Tema: JAGODE

Pravila...Svako ko je clan krstaricinog foruma ima pravo da ucestvuje

Pravila

1. Fotografije moraju biti vase delo.

2. Zabranjeno je stavljati potpis na fotku.

3. Fotografija mora biti 800x600 (ili priblizne) rezolucije.

4. Photoshop-obrada dozvoljena.

5. Svako ima pravo da posalje JEDNU fotografiju.

6. Fotografija mora odgovarati zadatoj temi.

7. Zabranjeno je skidanje EXIFA sa fotografije

----------------------------------------------------------------------------------------
Slanje fotki
Fotke saljete putem pp-a......Nini

Rok za slanje fotografija je 1.6.2013.g.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Detalji oko glasanja bice objavljeni 1.6.2013.g.

Sve sto nije jasno mozemo ovde da postavljamo pitanja i odgovore

[VAZNO]
Posto je u pitanju vanredno takmicenje i nagrada ce biti vanredna.
Pobednik ce dobiti pravo na izbor teksta u naslovu korisnickog imena po izboru.

da preciziram... radi se o tekstu iznad zelenih reputacionih kockica: aktivan clan, elita, legenda, starosedelac .....
pobednik ce moci da izabare bilo koji tekst umesto tih generickih tekstova.

Poslednja izmena od moderatora:
Pa , necem da slikam ove uvozne Jagode, kod nas u Kanadi, stize mnogo kasnije........bas kao i Tresnje i .......

Dakle , morat cu da uzivam u vasim slikama.

100 puta se zeznem i kupim, izgledaju lepo, i crvene se , velike i........more su kao da jedes drvo.:rtfm:

Pa , necem da slikam ove uvozne Jagode, kod nas u Kanadi, stize mnogo kasnije........bas kao i Tresnje i .......

Dakle , morat cu da uzivam u vasim slikama.

100 puta se zeznem i kupim, izgledaju lepo, i crvene se , velike i........more su kao da jedes drvo.:rtfm:

Samo ti njih uslikaj i posalji sliku na takmicenje, da vidimo kakve su te uvozne jagode sa ukusom krastavaca?

Samo ti njih uslikaj i posalji sliku na takmicenje, da vidimo kakve su te uvozne jagode sa ukusom krastavaca?

E , bas mi je stigao flyers iz www.Sobey.ca, nude 3 komada za 5$, Da kupim i da slikam, velike su a ......more nemaju ukus na krastavac , bez ukusno je, i ako ostavis par dana, se pokvare.:dash:

- - - - - - - - - -

Dobro napisa pometen, ni kod mene u Banatu nisu još sazrele jagode, a da idem da slikam one ciganske s pijace, ne pada mi na pamet

Nisam znao da oni uzgajaju jagode, u hebote, pa Vi bas ste Dooooobro napredovali......u uzgajanju jagoda :rotf::rotf:

E , bas mi je stigao flyers iz www.Sobey.ca, nude 3 komada za 5$, Da kupim i da slikam, velike su a ......more nemaju ukus na krastavac , bez ukusno je, i ako ostavis par dana, se pokvare.:dash:

- - - - - - - - - -

Nisam znao da oni uzgajaju jagode, u hebote, pa Vi bas ste Dooooobro napredovali......u uzgajanju jagoda :rotf::rotf:

Ma kakvi, nego su postali glavni preprodavci voća i povrća ( uvoznog, plasteničkog i onih ostataka iz supermarketa )

- - - - - - - - - -

3 jagode iz plastenika 5 dolara ???
Bolje uzgajati jagode u saksiji na terasi onda, pa bar znaš šta jedeš

3 jagode iz plastenika 5 dolara ???
Bolje uzgajati jagode u saksiji na terasi onda, pa bar znaš šta jedeš

Nisam se dobro izrazio, 3x 450 grama , pakovano i lieeeepo izgleda a kad zagrizes..........fuj

Imadoh Ja i jagoda u basti, ma sta sve nisam cinio da zastitim od domaceg zivlja, poslah sliku i mrmota,, pronalazili su nacine da se dokopaju klope, meni NISSSSSSSta, pa prestadoh. Na zadnjoj slici videces aluminijske pokrivke oko stabla, kao da sprecim VEVERICE da se penju na krusku, more nije meni sto ce da jede, vec grizne i baci dole i onda mrmot nastavi........

ovo ti moglo na temu Zeleno

ma samo sale , zbog jagoda, valjda ih imate tu u bivsoj, i to one male fine, mirisljave, koje se tope u ustima......Uhhhh.

Ovde smo se najeli jagoda, jedino kad smo isli na farmu njihovu platis 40$ Sredinom i krajem Jula meseca, beres i mozes da jedes do mile volje, samo se pazi posle.......Stomak radi.....Pesticidi.

Pa naucis da vuces Vodu sa sobom i peri li peri te divne jagode.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back