vanredna situacija

gost 445101

zmajka
Poruka
45.745
koliko vam osoba padne na pamet u situaciji kada pomislite da možda više nema sutra, a žao vam što niste tu osobu ili te osobe kresnuli?
i da znate da se sprema apokalipsa da li biste se sad javili toj osobi ili tim osobama i onako opušteno rekli aj se kresnemo?
ili sve je okej kao što i jeste i život teče dalje normalno i idete lagano ka svom kraju života, za koliko osoba bi vam bilo žao što ih niste probali?
dakle ne ono oću se vratim bivšem/bivšoj, nego neke one osobe sa kojima niste imali ništa, a hteli ste
ima li ih i koliko ih je i jel mislite ikada da stisnete muda i nešto uradite po tom pitanju ili ćete umreti pitajući se šta bi bilo kad bi bilo?

pa ono ima toga, ali nekako utesno zvuci da znas da se te osobe i dalje kresu.:D dok ti sedis kuci i strikas najke>:cool:
uostalom,ko zna, mozda i njima pada na pamet isto za tebe, nevezano za virus korona?:) koga je bilo briga anyway?

koliko vam osoba padne na pamet u situaciji kada pomislite da možda više nema sutra, a žao vam što niste tu osobu ili te osobe kresnuli?
i da znate da se sprema apokalipsa da li biste se sad javili toj osobi ili tim osobama i onako opušteno rekli aj se kresnemo?
ili sve je okej kao što i jeste i život teče dalje normalno i idete lagano ka svom kraju života, za koliko osoba bi vam bilo žao što ih niste probali?
dakle ne ono oću se vratim bivšem/bivšoj, nego neke one osobe sa kojima niste imali ništa, a hteli ste
ima li ih i koliko ih je i jel mislite ikada da stisnete muda i nešto uradite po tom pitanju ili ćete umreti pitajući se šta bi bilo kad bi bilo?
zene zovu sa svih strana, ko sad ne **** nije normalan

Sta bi tek bilo da izbije nesto kalibra srednjovjekovne kuge, kakve bi sve mracne tajne u ljudskim glavama isplivale, ne usudjujem se ni zamisliti.

wegotnuked.jpg

A ovamo kao ja lud.

E onda bi citanje dekamerona i moj avatar bio autentican, ovako mi sve deluje ko neka jeftina 3d simulacija u sinepleksu
Pa i jeste, taj redikul s liscem na glavi veca je muskarcina od svih nas ovdje zajedno.
Bozesacuvaj...

Stvarno, na sta je ovaj zapadni svijet spao, na gomilanje brasna, ulja i klozet papira, mozda bi bilo i bolje da nas nema.

Ja danas u Kauflandu, oni s maskama na licu nisu cesti, ali pojavi se tu i tamo, pokoji.
Najbolje od svega, neki lik od mozda 27, 28, gradjen kao od brda odvaljen, mrcina... fura tu pederastu krpu na licu.

Ne krivim zene sto su se polezbacile, pa odakle mi obraza da ih krivim?
Kakav bi ja to covjek bio, da ih krivim?

Prosvirali smo generalno.

Back