vanmenstrualno krvarenje

elizabeth999

Početnik
Poruka
1
Imam vanmenstrualno krvarenje..ciklus mi je prošao prije 10 dana. Nisam imala seksualne odnose, nevina sam. Uz to imam jake bolove u području jajnika, gubitak apetita i čestu i jaku mučninu. Takođe, stomak mi je naduven neprestano, kao kod trudnica. Zbog posla ne mogu da stignem kod ljekara pa tražim vašu pomoć

Imam vanmenstrualno krvarenje..ciklus mi je prošao prije 10 dana. Nisam imala seksualne odnose, nevina sam. Uz to imam jake bolove u području jajnika, gubitak apetita i čestu i jaku mučninu. Takođe, stomak mi je naduven neprestano, kao kod trudnica. Zbog posla ne mogu da stignem kod ljekara pa tražim vašu pomoć

dakle najbolje bi bilo da zbog posla naprvis sranjesebi na zdravstvenom polju..posla ce biti zdravlja nece..
inace nadam seda si ok al nemoj vise ovako daredjas prioritete..
mozda imas upalu jajnika i sta vec..nadam se da si ipak otisla u ugrentni il bar kod ginosa..

Мораш код доктора.
Не знам колико је интензивно крварење али оно не мора бити повезано са надимањем.
Може се радити о две засебне ствари, а може бити само у питању јајник.

Nadam se da je gospodjica otisla kod lekara! Ovo zvuci bas ozbiljno.

Ja imam dzinovsku cistu na desnom jajniku i meni je natecen jedan deo stomaka, ne ceo stomak, ali nemam krvarenje van ciklusa... Meni nisu videli cistu dok nije postala jako velika, ubedjivali me da imam zatvor, a ja se od maja zalim... Imam uskoro operaciju, jeeeij!

Back