nista poseno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne dopada mi se ni izgled ni gluma, mislim da je tu viče tata potegao veze nego što je Vanja talentovana. Imala sam isti slučaj u sopstvenoj porodici pa znam kako to ide kad se tate zainate da proguraju svoje mezimice![]()
Predtsva Seksualne neuroze nasih roditelja nema NIKAKVOG smisla bez Vanje Ejdus. Toliko.
Slucaj tvoje porodice nema nikakve veze sa porodicom Ejdus.
Mislim da ove sezone nema osobe koja nije ostala raspamecena Vanjinim radom u Seksualnim neurozama (mala scena Narodnog pozorista). Besprekorno napravljena uloga.
Na zalost slozicu se.mlaka i neprirodna- dakle fali joj talenat a boga mi i izgleda nekako cudnjikavo...
Gledala sam je u predstavi Kontejner sa 5*, uloga nezahtevna, Vanja Ejdus katastrofalna. Cinjenica je da u samoj predstavi nema prostora da se iskaze pored Lecica, ali bas zato je mogla to malo da uradi kvalitetno. Ako je tu tako losa, ne zelim nista drugo sa njom ni da gledam.Ja sam je gledala u jednoj od najboljih predstava "Seksualne neuroze naših roditelja" i bila je super. Uloga je vrlo zahtevna i preporučujem svima da je gledaju. Možda neki i promene mišljenje o njoj![]()