Vanja Ejdus

• Začetnik teme Začetnik teme Lung
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Odlicna glumica.Poseduje izuzetan talenat,harizmu.Ali ono sto me najvise odusevljava kod nje je njen FASCINANTNI glas.
Iako je cerka poznatog i proslavljenog(ali i nabedjenog):roll: glumca,sada vec i upravnika Narodnog pozorista ne dobija neke velike uloge,sto znaci da svojim trudom i radom dolazi do njih.Svaka cast.Vanjice samo napred!!!:-P:D

Hej ljudi,

Mene Vanja uči glumom. Nije ona kriva zato što joj je takva nekakva uloga (mračna, zapuštena, tiha...). Inače imam 10 godina. Kada naša grupa nešto ne uradi dobro ona nam pokaže na razne načine ( smešne, tužne...).
Ona je lepa, nije mračna kako neki kažu. Trenutno radimo Ćirkus Šardam

U vecini uloga maestralna.... Jedna od onih koji su rodjeni da se bave glumom.
Znate, imate konkretno u Narodnom gomilu mladih glumaca koji nemaju veze sa glumom, u Buhi takodje, ali ima i glumaca mladje generacije (a medju koje spada i Vanja Ejdus kao i Igor Djordjevic, Nada Sargin, Sena Djorovic, Masa Dakic, Vuk Kostic, Katarina Radivojevic, Mira Djurdjevic, Mihajlo Ladjevac....) cija je gluma veoma superiorna i zrela

Onaj ko ima nesto da zameri Vanji Ejdus kao glumici, taj nema bas dugacak pozorisni,TV i filmski ''staz''

Ok mi je ako se nekom ne dopada, ali kvalitet se uocava mnogo pre nego li svi oni uopste prvi put stanu pred publiku

Na žalost, ljudi u unutrašnjosti nemaju priliku da upoznaju njenu glumu, a koliko mi je poznato nema je na filmu i televiziji. To što je ćerka glumca ne mora da znači da je netalentovana, da je u svetu glume preko veze. Ali, videćemo, šta će se dalje dešavati...Upravnik je ipak upravnik...

Gledao sam je u Sexualnim neurozama nasih roditelja i moram priznati da je dosta dobro odglumila jednu blago retardiranu osobu.
Predstava je jaka i dobra ali je i uzasno teska i ne preporucujem je svakome za gledanje. Narocito ne onima koji ne vole drame.

Ne dopada mi se ni izgled ni gluma, mislim da je tu viče tata potegao veze nego što je Vanja talentovana. Imala sam isti slučaj u sopstvenoj porodici pa znam kako to ide kad se tate zainate da proguraju svoje mezimice :roll:

Ne dopada mi se ni izgled ni gluma, mislim da je tu viče tata potegao veze nego što je Vanja talentovana. Imala sam isti slučaj u sopstvenoj porodici pa znam kako to ide kad se tate zainate da proguraju svoje mezimice :roll:

Slucaj tvoje porodice nema nikakve veze sa porodicom Ejdus.
Mislim da ove sezone nema osobe koja nije ostala raspamecena Vanjinim radom u Seksualnim neurozama (mala scena Narodnog pozorista). Besprekorno napravljena uloga.

ovako,svi oni koji misle da je vanja uspeshna u ovome shto radi zato shto je njen otac uspeshan,mnogo greshe!vanja je talentovana,jako i veoma je posebna!a glumom se bavi iz ljubavi.vrlo je interesantna i zrachi nekom energijom,sjajna osoba,i sjajna glumica!

Drago mi je da uglavnom pozitivno komentarisete Vanju Ejdus. SJAJNA GLUMICA,veoma talrntovana. Za sve prave ljubitelje pozorista od sveg srca preporucujem predstavu "Seksualne neuroze nasih roditelja" u Narodnom pozoristu. Vanja igra glavnu ulogu i predstava je bozanstvena. Uzivajte...

Ja sam je gledala u jednoj od najboljih predstava "Seksualne neuroze naših roditelja" i bila je super. Uloga je vrlo zahtevna i preporučujem svima da je gledaju. Možda neki i promene mišljenje o njoj :)

Poslednja izmena:
Nisam je gledala ni u jednoj ulozi ( mada me "Sexualne neuroze naših roditelja" jako zanima ), ali bih volela... Ne zato što smatram da ona ima nešto što drugi nemaju, da zrači ili tako nešto, već iz radoznalosti... Jer vidim da većina ima jako pozitivno mišljenje o njoj, meni se lično njen izgled ne dopada ali specfična je, što je čini zapamtljivom i ističe je u odnosu na većinu današnjih glumica ( koje su prilično stereotipne ), što je pozitivno...
Iskreno se nadam da talenat nije nasledila na oca. Nemam ja ništa protiv Gospodina Ejdusa, ali ruku na srce, moram da se složim sa nekim ko je na ovoj temi već izjavio da on celog svog života igra jednu istu ulogu, tačnije, sve uloge kroji po nekom svom kalupu. Nije uopšte fleksibilan, ne prilagođava se ulozi nego uloge prilagođava sebi a to mi se ne dopada.

Ja sam je gledala u jednoj od najboljih predstava "Seksualne neuroze naših roditelja" i bila je super. Uloga je vrlo zahtevna i preporučujem svima da je gledaju. Možda neki i promene mišljenje o njoj :)
Gledala sam je u predstavi Kontejner sa 5*, uloga nezahtevna, Vanja Ejdus katastrofalna. Cinjenica je da u samoj predstavi nema prostora da se iskaze pored Lecica, ali bas zato je mogla to malo da uradi kvalitetno. Ako je tu tako losa, ne zelim nista drugo sa njom ni da gledam.

Back