Vanja Bulic

ne,ovako je zanimljivije...dok god ti budes pametovala,ja cu umirati od smeha...

inace,gledao sam bulica u biserima pre neko vece,i to gugl videu,nasao sam link trazeci skripte...boles'...nisam to dugo gledao...izdrazao sam 10ak minuta...ista varijanta kao pre 10 godina...gost dosadan,on postavlja glupa pitanja...jedino sto zna da uradi je to sto od ekstremno dosadnog gosta napravi manje ekstremno dosadnog gosta...zna da predstavi gosta u zanimljivijim nego sto ce ovaj moci i da sanja...al dobro,to valjda voditelj i treba da zna...

Iako me mrzis, moram da se sllozim sa tobom. Gosti su mu toliko promaseni, strasno.

Iako me mrzis, moram da se sllozim sa tobom. Gosti su mu toliko promaseni, strasno.

nemoj 'ebavati...em sto me libo tuki da hejtujem imaginarne ljude preko neta,em sto me savrserseno penis zabole za ljude koji pametuju ...a to si ti...iskreno,slozio bih se sa tobom kada bih imao i omanji razlog za to...ali nemam...volim te,srce moje kuca samo za tebe...:heart:
ipak je ovo internet:mrgreen:

Drago mi je da to cujem, ali se mnogo palis.
to su moji kompleksi jer nisam ucio strane skole,nisu me muvali djokovici,ne znam sinove i uzu rodbinu vanje bulica,nemam kucnu pomocnicu...ja sam samo jedan tipican ljakse koji provodi ispred kompa i mrzi imaginarne ljude...bas juce sedim na menhetnu,pijem kaficu sa carslom barklijem kao mi prilaze neke 2 ribe sa ulice...nesto me tu kao muvaju...nabacuju...nista,razmenimo ti mi tu brojeve,dogovorimo se da se nadjemo uvece...bas u tom trenutku mi se vraca kucna pomocnica sa punim cegerom raznih dzidzbidza...ona mi onda rekla da su to bile bredova andjelija i linda evandjelista...e,toliko me startuju na tom njujorku da vise ne mogu ni da prepoznam tako poznate ribe...na koledzu ista prica...
iz ovoga se moda izrodi neka ljubav...mozda vam vanja bulic bude kum... :zper:

to samo ako mu sinovi smrsaju...i prstanu da muvaju modernu drugaricu pevacicu...sigurno je gradjena k'o naomi kembel kada je muvaju poznati...i to uvek idu u paketu...od po dvojica...djokovici,bulici...idemo dalje,licitacija je u toku...:hahaha:

to su moji kompleksi jer nisam ucio strane skole,nisu me muvali djokovici,ne znam sinove i uzu rodbinu vanje bulica,nemam kucnu pomocnicu...ja sam samo jedan tipican ljakse koji provodi ispred kompa i mrzi imaginarne ljude...bas juce sedim na menhetnu,pijem kaficu sa carslom barklijem kao mi prilaze neke 2 ribe sa ulice...nesto me tu kao muvaju...nabacuju...nista,razmenimo ti mi tu brojeve,dogovorimo se da se nadjemo uvece...bas u tom trenutku mi se vraca kucna pomocnica sa punim cegerom raznih dzidzbidza...ona mi onda rekla da su to bile bredova andjelija i linda evandjelista...e,toliko me startuju na tom njujorku da vise ne mogu ni da prepoznam tako poznate ribe...na koledzu ista prica...

to samo ako mu sinovi smrsaju...i prstanu da muvaju modernu drugaricu pevacicu...sigurno je gradjena k'o naomi kembel kada je muvaju poznati...i to uvek idu u paketu...od po dvojica...djokovici,bulici...idemo dalje,licitacija je u toku...:hahaha:

axaxaxaxax ajaaaooooo ludaku umirem axxaxaxaaxxax :rotf::rotf::rotf:

По неки гости и буду занимљиви, али увек када желим да чујем неки сегмент разговора који обећава да буде занимљив Булић прекине саговорника и постави неко глупо питање.

А оно због чега је нарочито тешко разумети шта причају је иритантна музика у позадини. Некада се музика пуштала као подлога разговору само на радију и била је на прагу чујности. То се никада није радило у телевизијском студију. А данас све телевизије покушавају да буду радио који се гледа.

Back