Vanilice

Le Vanilicas Fatales de la Cerise
By TommyV

Samo za one koji vole kolace sa visnjama, znaci, sledeca prica. Pravimo vanilice, cije je gornje testo sa rupicom u koju se kasnije stavi visnjica, bez koscice. Tako da oni koji vole visnje i kolace sa visnjama mogu da uzivaju u vanilicama. Naravno, nekima je dovoljan i dzem od visanja, ali mislim da je ovako prirodnije i neobicnije.

Tommy_V:
Samo jednu vanglu na sve forumase?! Nego, da im stavimo vanilice onako u belo platno i sa posvetom nesto kao "Best wishes" im saljemo niliceva...?! dopada mi se ideja... vanilice kao nesto sto povezuje...
Pa možemo napraviti više vanilica, ali kako ćemo nabaviti sve adrese? A kada ćemo praviti vanilice? U nedelju?

etotako:
Pa možemo napraviti više vanilica, ali kako ćemo nabaviti sve adrese? A kada ćemo praviti vanilice? U nedelju?

Sto se tice adresa, mislim da ce metoda zastrasivanja i kidnapovanja upaliti da prikupimo sve neophodne adrese. A kada cemo praviti vanilice?! pa prvo treba da ustanovimo koliko ih treba napraviti - da ne napravimo premalo ili previse...

Tommy_V:
Le Vanilicas Fatales de la Cerise
By TommyV

Samo za one koji vole kolace sa visnjama, znaci, sledeca prica. Pravimo vanilice, cije je gornje testo sa rupicom u koju se kasnije stavi visnjica, bez koscice. Tako da oni koji vole visnje i kolace sa visnjama mogu da uzivaju u vanilicama. Naravno, nekima je dovoljan i dzem od visanja, ali mislim da je ovako prirodnije i neobicnije.

To se zove kompromis! :D

Opasan ovaj Tommy, sad je u fazi prikupljanja konzumenata, a posle, kad obezbedi trziste otvorice PP "Vanilica"-Donji Pizditji(firma se vodi na zeta il' pasenoga i sl. iz doticnog mesta).

Tommy_V:
Posvecujem ovu temu vanilicama. Ovde se moze pricati samo o vanilicama... ok, i o drugim slatkisima. Inspirisan svojom novom slikom u profilu na kojoj je moj identitet konacno otkriven, mislim da su vanilice suncano vreme koje prizeljkujemo svako kisno jutro...
bolje vanilica u ruci nego bajadera na grani. 8)

Back