- Poruka
- 3.568
ne, nema nikakve diskriminacijeNina2:Ja ne volim vaniliceVolim palacinke. I princes krofne. I sve slatkise sto u sebi sadrze visnje. Jel me to cini manje vrednom? :?

evo zapisala sam te za kolače sa višnjama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne, nema nikakve diskriminacijeNina2:Ja ne volim vaniliceVolim palacinke. I princes krofne. I sve slatkise sto u sebi sadrze visnje. Jel me to cini manje vrednom? :?
Nina2:Ja ne volim vaniliceVolim palacinke. I princes krofne. I sve slatkise sto u sebi sadrze visnje. Jel me to cini manje vrednom? :?
hvalaNina2:Mljac!
Ebote etotako, sad ti videh profil :? Svaka cast, svaka castTaj sto te razocarao je debil obicni
![]()
Pa možemo napraviti više vanilica, ali kako ćemo nabaviti sve adrese? A kada ćemo praviti vanilice? U nedelju?Tommy_V:Samo jednu vanglu na sve forumase?! Nego, da im stavimo vanilice onako u belo platno i sa posvetom nesto kao "Best wishes" im saljemo niliceva...?! dopada mi se ideja... vanilice kao nesto sto povezuje...
etotako:Pa možemo napraviti više vanilica, ali kako ćemo nabaviti sve adrese? A kada ćemo praviti vanilice? U nedelju?
hanibal77:je l saljete u france?al nesto socnije pliz
coolTommy_V:hanibal77:je l saljete u france?al nesto socnije pliz
DHL-om... 8)
hanibal77:coolTommy_V:hanibal77:je l saljete u france?al nesto socnije pliz
DHL-om... 8)
sad cete da dobijete adresu pa ako nista ne dobijem nayebali ste!!!![]()
Tommy_V:Le Vanilicas Fatales de la Cerise
By TommyV
Samo za one koji vole kolace sa visnjama, znaci, sledeca prica. Pravimo vanilice, cije je gornje testo sa rupicom u koju se kasnije stavi visnjica, bez koscice. Tako da oni koji vole visnje i kolace sa visnjama mogu da uzivaju u vanilicama. Naravno, nekima je dovoljan i dzem od visanja, ali mislim da je ovako prirodnije i neobicnije.
Nina2:To se zove kompromis!![]()
bolje vanilica u ruci nego bajadera na grani. 8)Tommy_V:Posvecujem ovu temu vanilicama. Ovde se moze pricati samo o vanilicama... ok, i o drugim slatkisima. Inspirisan svojom novom slikom u profilu na kojoj je moj identitet konacno otkriven, mislim da su vanilice suncano vreme koje prizeljkujemo svako kisno jutro...