Vandalizam u našem gradu...

Isečena sedišta na par dana starom trolejbusu :dash:
bgsedista1.jpg

Stvarno ne razumem takve ljude :confused:
Ni ja ne razumem, nemam komentar!

U uvodnom postu je ostala samo slika jedne polomljene klupe i hoću nešto da dodam baš na temu polomljenih klupa. Prvo hoću da kažem da uopšte ne osporavam da su nam sugrađani (pogotovo oni mlađi) nevaspitane džukele koji lome i pale kontejnere, saobraćajne znake, drveće, izloge, žvrljaju zidove ... sada da se vratim na temu klupa. Verovali ili ne klupe lome stariji sugrađani i to upravo iz razloga da se oni u pomenuti u prethodnoj rečenici nebi okupljali.

slike 313.jpg
Beogradski parkovi se unistavaju svake noci.Pijani,drogirani mladici,lome klupe,cupaju i ruse sve,sto gradsko zelenilo,preko dana postavi.

Park "prolece" kod hotela "Palas",svakog jutra,izgleda,kao da je u toku noci,vodjen rat,Premestene klupe-polomljene,gomile praznih flasa od alkohola i coca-cole.Gomile smeca,cika i vriska pijanaca!Nadali smo se,da ce formiranjem komunalne policije,stanje da se izmeni na bolje.Ma kakvi.Komunalna policija pretstavlja najveci promasaj u gradu beogradu.Oni se niti cuju,niti vide.Od njih,nikakve vajde.

Njih treba,ili bolje organizovati,ili ukinuti potpuno.

Ceo haos,koji je evidentan u beogradu,dolazi od toga,sto mi nemamo efikasnu policiju.Kada se igra u beogradu,neka fudbalska utakmica,grad je preplavljen tesko naoruzanim policajcima,a za sva ostala divljanja huligana ,mi gradjani,prepusteni smo sami sebima.Bojim se,ako se ovako nastavi,da ce gradjani uvodjenje reda u svom gradu,uzeti u svoje ruke.A onda.....eto nam divljeg zapada.To bi bila,najgora,od najgorih opcija!!!

Ceo haos,koji je evidentan u beogradu,dolazi od toga,sto mi nemamo efikasnu policiju.Kada se igra u beogradu,neka fudbalska utakmica,grad je preplavljen tesko naoruzanim policajcima,a za sva ostala divljanja huligana ,mi gradjani,prepusteni smo sami sebima.Bojim se,ako se ovako nastavi,da ce gradjani uvodjenje reda u svom gradu,uzeti u svoje ruke.A onda.....eto nam divljeg zapada.To bi bila,najgora,od najgorih opcija!!!

Back