- Poruka
- 930
sto je opet dobra stvar, mislim to sto tebe niko ni za sta ne pita...A što se tiče rešenja za huligane, isto rešenje bih primenila i na učesnike te tzv. parade ponosa (sramote).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto je opet dobra stvar, mislim to sto tebe niko ni za sta ne pita...A što se tiče rešenja za huligane, isto rešenje bih primenila i na učesnike te tzv. parade ponosa (sramote).
ovo sam juce cula na vestimaŠesnaestogodišnja K. D. zadobila je opekotine po butinama i zadnjoj loži kada je juče oko 17 sati grupa od tridesetak mladića ubacila zapaljenu baklju i demolirala krcat autobus GSP-a na liniji 53, u blizini Beogradskog sajma. Pretpostavlja se da su u pitanju navijači, koji su išli na fudbalski meč Partizan - Čukarički.
Prema rečima očevidaca, razularena grupa mladića obučenih u crno, s maramama preko usta i naoružanih metalnim štanglama i kamenicama presrela je gradski autobus jednu stanicu posle Beogradskog sajma prema Banovom brdu i uz povike „Ubij, zapali, udri...“ potpuno ga demolirala. Kroz jednu pukotinu proletela je zapaljena baklja, a prestrašeni putnici našli su se gotovo u klopci. Po krcatom autobusu u kom se nalazilo oko 150 ljudi munjevitom brzinom je počeo da se širi dim, a baklja je pogodila šesnaestogodišnju devojčicu, koja je počela da plače i zapomaže.
- Prizor je bio strašan! Jadno dete! Ti vandali su pretrčali ulicu i počeli da viču da stanem. Znao sam šta nas čeka ako se zaustavim, a moji putnici su vikali „Vozi, majstore!“ Pokušao sam da im pobegnem, ali su nas sustigli i počeli autobus da gađaju kamenicama, lupaju nas štanglama, a onda je uletela i baklja. Nastao je haos, ljudi su vikali, dim na sve strane... Srećom, napadači su se odmah razbežali, a mi smo pozvali policiju i Hitnu pomoć, koja je ubrzo stigla - priča vidno uznemireni vozač autobusa.
Devojčica je s opekotinama u društvu drugarice prevezena u Institut za opekotine i plastičnu hirurgiju u Zvečanskoj, a vrlo brzo je puštena na kućno lečenje.
Pretpostavlja se da su huligani bili iziritirani jer se u autobusu nalazila još jedna navijačka grupa.
Ovo je samo jedan u nizu incidenata neki..Sta se desava vise sa ovim ljudima ?Odakle u njima toliko mrznje i nasilja prema drugima>?U stanju su da zbog navijaca druge ekipe rasciste sve pred sobom..Izgleda da kod nas nema pravne drzave i da vise prestane ovako divljanje,hebem ti policiju kada ne moze u red da dovede u zemlju...Ako ides na utakmicu idi i navijaj tamo,a ne ovako ne razumem sta postizu time..
http://www.alo.rs/sport/19249/Vandali_sprzili_devojcicu
A kad takvi zaglave robiju, onda bude "Pravda za Uroša!"
Okopavalo bi to kuruze u Padinjaku dok mu se leđa u kiflu ne pretvore, da se ja pitam.
I to je dobar razlog?Te debile bi trebalo naterati da plate štetu,odštetu putnicima i plus robija.јао како ови новинари серу страшно... ја ћу вам кажем зашто су "демолирали" аутобус.. зато што возач није хтео да стане, ето зато..
I to je dobar razlog?Te debile bi trebalo naterati da plate štetu,odštetu putnicima i plus robija.
OK,suština je ista,novinari tu nisu mnogo bitni.брате, ај прочитај цео пост пре него што напишеш нешто.... то је најглупљи могући разлог, ето, поента моје исправке је била да покажем колико новинари лупају шта им падне на памет...
OK,suština je ista,novinari tu nisu mnogo bitni.
Misa Tumbas je vec avangarda , a ovaj AMO BELI je bio otrkice sezone prosle godine nova zvezda u usponu, doduse pre dve nedelje nisam bio pa ne znam dal je jos aktivan
al bilo bi steta da nije za takav potencijal
![]()
брате, ај прочитај цео пост пре него што напишеш нешто.... то је најглупљи могући разлог, ето, поента моје исправке је била да покажем колико новинари лупају шта им падне на памет...
se*eš, dete, preterano.наравно да јесу битни!! неки људи стварају себи слику своје околине на основу медија...
Ponavljam nisu oni krivi ,zna se kako se u demokratskim drzavama reaguje na vandale.Posle policiske obrade takvima bih pojedinacno dao sansu da se bore u ringu ili na tatamiju.Iskustvo mi kaze da vandali su jaki samo kada idu u hordi inace pojedinacno su obicne kukavice.Sta reci, osim jos jedan "herojska i istorijska" pobeda .
Znaci, bitno je samo da se lomi, krsi i ubija.
Geyevi, lezbejke, mladi, stari, deca.... nije potreban povod.
Zna se kako sa stokom.
Nisu oni krivi, zna se kako se u demokratskim drzavama reaguje na vandale.
:
se*eš, dete, preterano.
tebe bih na 15 dana čišćenja crnog luka i seckanja istog, pa da više ne čitaš novine.....