Vancouver

Lazarsrb

Početnik
Poruka
37
Zdravo planiran da oden u Kanadu,tacnije u Vancouver,da radim 6 meseci,cisto da vidim kakav je zivot tamo. Pa me zanima kada sam tamo,kako se moze naci neka soba,za stanovanje,i koliko se u proseku plac soba. Hvala punoo

Nzm tacno koliko se krecu,ali znam da su nekretnine dosta jefrinije u odnosu na ostatak Kanade. Cak 3 puta jefitinija kuca u Vancuveru nego ista ta kuca u Torontu.

Da li je tacno to,ako se poseduje neka nekretnina u Kanadi,da se automatski moze steci pravo na stalan boravak ?!

Nzm tacno koliko se krecu,ali znam da su nekretnine dosta jefrinije u odnosu na ostatak Kanade. Cak 3 puta jefitinija kuca u Vancuveru nego ista ta kuca u Torontu.

Da li je tacno to,ako se poseduje neka nekretnina u Kanadi,da se automatski moze steci pravo na stalan boravak ?!

apsolutno netacni podaci

prvo Vancouver i Toronto su dva najskuplja grada u Kanadi
drugo, stranac moze kupiti nekretninu u Kanadi, ali time ne stice nikakvo pravo boravka

1 bed $250 000
Town house $650 000
House $900 000

to su prosecne cene, podaci preuzeti iz jedne banke u brosuri za aplikaciju kredita za kupovinu nekretnina
podaci su za grad Vancouver

Hahaha,omg,pogresio sam :D Ali moras priznati da su kuce jefitnije u Vancouveru nego u Toronu. Mozda nisu 3 puta ali jeftenije sigurno jesu. http://bc.kijiji.ca/f-real-estate-houses-for-sale-W0QQCatIdZ35 Evo ovde su cene i nema ni jedna kuca (kuca,ne vila) koja je oko 900k $ .

mora da budes malo temeljniji pri istrazivanju....
stranica koja prikazuje tvoj link odnosi se na kuce u BC, a ne u Vankuver. (kijiji savakako i nije mesto gde bi gledao da kupujes nekretninu)
takodje podatak koji sam izneo da prosecna kuca kosta $900k je za metro regiju Vancuvera, sto znaci da u samom Vankuveru je jos skuplja.
ne znam koje su tacne cene u Torontu, ali ne verujem da je nesto znacajno skuplje

svakako su cene ovde preterane i napumpane, ali je tako sve od olimpijade na ovamo...svi bi ovde voleli da su cene nize....

Back