Evo sad imama malo vise vremena, pa i duzi post.
Jos uvek mi nije jasno zasto se lepo ne vencate i... svako cudo za 3 dana.
Ja sam ti predlozila onu varijantu u stanu, ja i moj muz smo se vencali na slican nacin, kumovi su dosli do nas odsetali smo se do opstine, rekli DA:razz:,DA:razz: ( sve je trajalo 10 minuta), jer nije bilo nikoga osim nas 4 + maticarka, odveli ih u restoran na klopu, sutra osvanuli sa burmama.
Nismo kupovali nista specijalno za odevanje, nego nasli malo pristojnije stvari u ormanu.
Sutra smo odneli po tortu i sokove na posao, objavili vencanje i primili cestitke, posle nekoliko dana dobili 2 identicna multipraktika od kolega (srecom jedan smo uspeli da zamenimo za nesto drugo

).
Onima koji sanjaju o romanticnom vencanju sigurno se dize kosa na glavi, ali ...

, svako ima svoje.
Sa ekonnomskog aspekta vencanje bi vas kostalo koliko izlazak maticara na teren + klopa i pice i za vas i kumove, i za kolege, a burme su najveci trosak.
Vencanje u opstini ima svoje mane : saceka vas romski orkestar na izlasku, deca koja hoce pare, fotograf i kamerman koji vas posle nadju u restoranu i traze pare za slike i video kasetu ( u to vreme).
Vencanje mozete napraviti i na pocetku godisnjih odmora, tako da vam svadbeni put ujedno bude i godsnji, a kad se vratite, vec ste 15 dana u braku

Ja trenutno nisam zaposlena, tako da zdravstveno osiguranje ostvarujem preko muza.
Isto tako pokusavamo da usvojimo dete, po zakonu su bracna i vambracna zajednica izjednacene, ali... konkurencija je ogromna i ne znam da li bi pre dali dete nevencanom ili vencanom paru

Ovo je samo hiptetski, ne znam ni da li uopste zelite decu, ali tek da znate...
Onda zovu te gospodjom i to sa pokricem :-)... ima brak i nekih prednosti.