Cekam kuma:
prokletinja:
[quote
VERNOST NE POSTOJI.POSTOJE SAMO LJUDI KOJI ODOLE ILI NE ODOLE ISKUSENJU.A ISKUSENJE JE UVEK PRISUTNO.
Kako se ja ovoga nisam setila
Samo da dodam. Vernost postoji, ali samo dotle dok odolevamo iskusenju, tj. svakoj (ne)vernosti prethodi iskusenje, koje je, slazem se, stalno prisutno.
Jedan moj poznanik redovno vara svoju zenu, a ona izgleda izuzetno privlacno. On sam kaze da se svaki put kad je prevari oseca kao da je jeo go..., ali ne moze protiv toga(ili ne zeli).
Stekao sam utisak da ima neku bolesnu potrebu da se stalno dokazuje(ne znam samo kome),da bezi od bracne monotonije(to mi je priznao),a nista ne cini da uzrok te monotonije resi.
Na kraju krajeva, verujem da i on sam nije nesto zabavan na duze staze, pa kad izgustira sa strane, vraca se zenici u krevet.Bedno.[/quote]
Не бих се сложила да је искушење увек присутно!
Била сам у вези ( и браку ) укупно 11 година и ни једном нисам била у искушењу да га преверим! Не зато што сам нешто ''морална'' па сам се суздржавала од преваре...Не, једноставно свих тих година ни један други мушкарац ми није падао на памет, није ми ни један други привукао пажњу, нити сам пожелела неког другог! Вероватно сам имала са њим све што ми је потребно, био ми је интересантан, привлачан и после свих година заједничког живота...
Значи, не мора увек да постоји искушење!