"Vanbračna" ćerka Džeka Nikolsona prekida ćutanje: Rečeno mi je "da nikome ne govorim"

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.365
Ćerka Džeka Nikolsona Tesa Gourin govori o svom otuđenom ocu, rekavši da on jednostavno nije „zainteresovan“ za vezu sa njom.

Gourin, 28, rođena je 1994. nakon što se njena majka konobarica Janine zatrudnela sa zvezdom "Jedan let iznad kukavičjeg gnezda", koji sada ima 85 godina i za kog se kaže da je samotnjak.

Nikolson nikada nije javno priznao da je Gourin njegova ćerka, ali se njegovo očinstvo smatra „javnom tajnom“ u Holivudu.

„Mama mi je od malih nogu govorila da nikome ne govorim da imam ovog slavnog tatu“, rekla je Gurin tokom intervjua u sredu.

NYPICHPDPICT000006769649-1.jpg

„Znala sam da je moćan i da je bogat, pa sam svoj život na neki način izjednačila sa životom kao siroče Eni“, dodala je.

Gourin - koja je dugo opisivana kao Nikolsonova "vanbračna" ćerka - odgajala je njena majka na Menhetnu na Upper East Sideu. Pohađala je privatne škole koje je navodno platio njen tata superzvezda.

„Moja mama je želela da imam vezu sa njim, ali on je rekao da nije zainteresovan.“

Ali uprkos tome što je navodno pružala finansijsku pomoć Gourinu, Nikolson nije bio u kontaktu sa njom dugi niz godina.

Gourin nije otkrila kada je poslednji put razgovarala sa Nikolsonom i priznala je da ga uopšte "ne poznaje" dobro.

„Moja mama je želela da imam vezu sa njim, ali on je rekao da nije zainteresovan“, rekla je ona.

NYPICHPDPICT000006769516.jpg

Back