>>> Van Halen <<<

van-halen-2007_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ovo je novija slika
vidite kako su matori
a onaj debeli desno je sin od edija :shock:
skidam neki novi koncert od njih ovo je prej lista :
You Really Got Me
I'm The One
Runnin' With The Devil
Romeo Delight
Somebody Get Me A Doctor (inc. Spoonfull)
Beautiful Girls
Dance The Night Away
Atomic Punk
Everybody Wants Some
So This Is Love
Mean Street
Pretty Woman
Drum Solo
Unchained
I'll Wait
...And The Cradle Will Rock
Hot For Teacher
Little Dreamer
Little Guitars
Jamie's Cryin'
Ice Cream Man
Panama
Guitar Solo
Ain't Talkin' 'Bout Love
1984
Jump

jel oce neko rapid linkove?

28 Jun 2009. 20:35 | Izvor: Beta

Oženio se Edi Van Hejlen

Gitarista virtuoz Edi Van Hejlen oženio se sinoć svojom izabranicom Dženi Lisevski, objavljuje danas tabloid People.

eddiejanie4.jpeg

Ceremonija je održana u vrtu Van Hejlenovog imanja u Kaliforniji, a kum je bio njegov 18-godišnji sin Volfgang.

Van Hejlen (54) i Dženi Lisevski (39) zabavljaju se od prije tri godine, nakon što se muzičar razveo od Valeri Bertineli sa kojom je bio 25 godina u braku.

Ovo je gitaristin drugi brak a njegovoj novoj supruzi prvi.

Bračni par planira da za medeni mjesec obiđe Njujork, Njemačku i Holandiju u kojoj se muzičar rodio.

Edi Van Hejlen jedan je od osnivača hard rok grupe "Van Halen" koja postoji od 1972. Grupa je objavila 11 studijskih albuma od kojih je posljednji "Van Halen 3" izdala 1998.

Heheheheh jao kako je glup ovaj pretrazivac Krstarice.....Pitam se za sta sluzi........Ja kada sam otvarao pre nekoliko dana ISTU OVU TEMU VAN HALEN nista mi nije izbacio a bas sam trazio......Jer cudno mi bilo da je niko nije otvorio do sad......I naravno kad sam je otvorio vidim dole pri dnu ekrana pise Srodne teme i tema Van Halen....

Moderatori spojite ove dve iste teme u jednu,ja sta da radim,glup je pretrazivac Krstarice

van-halen-2007_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ovo je novija slika
vidite kako su matori
a onaj debeli desno je sin od edija :shock:
skidam neki novi koncert od njih ovo je prej lista :
You Really Got Me
I'm The One
Runnin' With The Devil
Romeo Delight
Somebody Get Me A Doctor (inc. Spoonfull)
Beautiful Girls
Dance The Night Away
Atomic Punk
Everybody Wants Some
So This Is Love
Mean Street
Pretty Woman
Drum Solo
Unchained
I'll Wait
...And The Cradle Will Rock
Hot For Teacher
Little Dreamer
Little Guitars
Jamie's Cryin'
Ice Cream Man
Panama
Guitar Solo
Ain't Talkin' 'Bout Love
1984
Jump

jel oce neko rapid linkove?

U odlicno buraz i ja sam skoro pozeleo da skinem neki koncert od njih.........Daj mi preko pp link za rapid (jer ovde nece da daju - pirat!!!) A daj mi ti tacan naziv tog koncerta pa da ga ja potrazim po torrentu
Hvala

Gotivim VH, mislim da su bili vrhunski rok bend sa Dejvid Li Rotom, dok period sa Semi Hagarom mi je dosta slabiji jer su sa njim iz hard rok prešli u neki komercijalni pop-rok fazon. Van Halen 1 mi je najbolji debi album u hard roku. Fair warning im je isto fantastičan album. VH 2 i Women and children first su mi takođe predobri albumi, Diver down je priličan pad, a 1984 generalno nije loš a nije ni odličan, ali je prilično komercijalizovan sa po meni bezveznom pesmom (ali njihovim najvećim hitom) Jump.

Inače ako bih birao top pesmu od njih izabrao bih ovu:

Edi je baš razvalio sa svojim gitarskim radom ovde.

Back