Vampirski dnevnici

Wise Owl

Ističe se
Banovan
Poruka
2.632
Gledao sam ovu seriju pre godinu dana (4 sezone od 8) i prilicno sam bio "navucen". Naravno, serija je izizetno tinejdzerska ali mozda sam ja u dusi jos uvek mladolik. Bilo kako bilo, serija ima interesantnu pricu ali vremenom pocinje da se "ponavlja" sto je vrv dovelo do toga da prestanem gledati. A citam da je u kasnijim sezonama (valjda sedma), ova glavna glumica prestala da glumi.

Jeste li ikada gpedali? Jeste "stara" serija ali..

Jesam jos tada kada je izasla a gledala sam i onu povezanu seriju...The Originals :lol:
Mislim da nisam pogledala sve sezone posto mi je u nekom momentu postala negledljiva...Svi sa svima, vise nisu znali sta da izmisle...
Jeste ono klinacka serija ali ja tako ponekad volim da pogledam te vestice, vampire, sve zivuljke, magiju i paranormalno sto postoji i dan danas...

Jesam jos tada kada je izasla a gledala sam i onu povezanu seriju...The Originals :lol:
Mislim da nisam pogledala sve sezone posto mi je u nekom momentu postala negledljiva...Svi sa svima, vise nisu znali sta da izmisle...
Jeste ono klinacka serija ali ja tako ponekad volim da pogledam te vestice, vampire, sve zivuljke, magiju i paranormalno sto postoji i dan danas...
Daaaa. Sve te serije sa vampirima su teen. Ali je ipak zabavno gledati. Mozda odgledam sve sezone, ipak.
Jesam, pre godinu dve. Fina, onako, mozak da odmoriš, baš tako - tinejdžerska, taman za opuštena vikend podćebavanja.
Vala bas. Ima te prevrate sa dejmonom, dobar-los. Nikako da ga definises.

jesam nešto...zbog glumice i njenih s*sa. :cool: ☺️
Zar samo jedne glimice? Ima mnoooogo dobrih devojaka tamo.

tumblr_mecu3hldul1rhrelso1_250.gif
tumblr_mecu3hldul1rhrelso2_250.gif

tumblr_mecugecPsS1qegk4go4_250.gif

Ima dva spin offa. Originals i jos jedan. Ja poceo opet da gledam. :p
Samo napred!
Nažalost, nemam kad ispočetka pošto izlazi stalno nešto što MORAM da gledam. Imam na čekanju 15ak, ali nijedna nije toliko prolongirana kao The Vampire's Diaries, koja, sad gledam, ukupno ima 171 epizodu! Po 45min circa... to je 128 sati? Ludilo! :D
Malo je naslova koje sam pogledala dva puta, i to uopšte nisu američke serije.

Samo napred!
Nažalost, nemam kad ispočetka pošto izlazi stalno nešto što MORAM da gledam. Imam na čekanju 15ak, ali nijedna nije toliko prolongirana kao The Vampire's Diaries, koja, sad gledam, ukupno ima 171 epizodu! Po 45min circa... to je 128 sati? Ludilo! :D
Malo je naslova koje sam pogledala dva puta, i to uopšte nisu američke serije.
Tezak je zivot ljubitelja filmova i serija. :p

Back