Vampire Knight

Iznenadices se, to je sigurno. Kad vidis "Vampire Knight" mislis neki kul sa vampirima anime, krv i tako to.. A ono romansa sa bishounen likovima, jos uz to i ruznim, sa pricom.. ne dosadnom, vec ultra dosadnom.

Sve u svemu, zaobidji.xD

Zasto ultra dosadna? Meni se bas dopala.

U potpunosti se slazem.

@Alan vi Britannia :

Ukusi su razliciti,mada svako ima pravo da iznese svoje misljenje,tako da ako je tebi Ultra dosadno,meni je bilo poprilicno Ok (Ne kazem da je najbolje,ali mogu ti reci da je normalan za gledanje),opet kazem ukusi su razliciti,evo na primer "welcome to NHK" cuo sam "extra anime,moras da odgledas,preporuka,preporuka" odgledao anime i mogu ti reci da je jedan od najgorijih koji sam gledao,mislim ... Ludi tinejdzer koji prica sa frizderom i televizorom,i gde ga riba koja je 5 god. mladja od njega poducava kako da prica sa ljudima,mislim ... :dash: , ali to nemora da znaci da se Frostu nece dopasti ili Neru :)

tl dr.

Vampire Knight je bio ok. Guilty je usrao sve. Prvo, unistise mi Senrija, jedinog ( pored Kaina ) extra lika. Onda glavni negativac ima tako ekstra oci, kad pricaju o njemu svi se useru.. I guess what, on umre u pola epizode. Yes sure, mogli su bar fight da razvuku na celu epizodu.
A i prica je pateticna, a i Yuki je ruzna.

Ma Guilty je zadnja rupa na svirali u Anime svetu.

tl dr.

Vampire Knight je bio ok. Guilty je usrao sve. Prvo, unistise mi Senrija, jedinog ( pored Kaina ) extra lika. Onda glavni negativac ima tako ekstra oci, kad pricaju o njemu svi se useru.. I guess what, on umre u pola epizode. Yes sure, mogli su bar fight da razvuku na celu epizodu.
A i prica je pateticna, a i Yuki je ruzna.

Ma Guilty je zadnja rupa na svirali u Anime svetu.

Pa nije to bila neka akcija,uglavnom je bila romansa,pricu su asocirali na Kaname,Zeroa i Yuki. Onog glavnog njega su ubacili ajde cisto koliko da naprave neki "zaplet" nije ni cudo sto je trajalo toliko kratko,mada slazem se sa tobom,mogli su makar da odrade celu epizodu nego j.b.g nemoze nista da bude savrseno,ipak je Guilty imao samo 13 epizoda,a i slazem se sa tobom da su Zadnju epizodu uk3njali do 101,nije mi se svidelo sto je onako Yuki otkacila Zeroa,jos joj on prica "i'll hunt you down forever" :dash: (nije bilo bas tako ali nesto na tu foru). Ali ovako u sustini znaci moje kompletno misljenje OK je za gledanje,OK prica (osim zadnje epizode). Kada sam rekao iznenadices se,najvise sto me je iznenadila kada je Yuki saznala da je njegova sestra,tu je bio shock,mislim kakva je to ljubav onda izmedju Brata i Sestre? :eek:

Mene je VK oduševio kada sam ga prvi put gledala, obe sezone, čak sam i mangu počela da čitam ali kada sam opet počela da gledam anime sa drugaricom pomislila sam: " Zašto sam ja ovo dodjavola gledala Dx!!!" Smorilo me je najstrašnije. Volela bi da su se Senri i Kain više pojavljivali TwT (Senri se više pojavljuje u mangi u poslednje vreme <3 Yay! x) a mangu čitam da vidim dali će kraj biti YukixZero ili YukixKaname (YZ ftw xD) i zbog pojedinih sporednih likova koji su mi zanimljivi trenutno <3...

EDIT

Ukusi su razliciti,mada svako ima pravo da iznese svoje misljenje,tako da ako je tebi Ultra dosadno,meni je bilo poprilicno Ok (Ne kazem da je najbolje,ali mogu ti reci da je normalan za gledanje),opet kazem ukusi su razliciti,evo na primer "welcome to NHK" cuo sam "extra anime,moras da odgledas,preporuka,preporuka" odgledao anime i mogu ti reci da je jedan od najgorijih koji sam gledao,mislim ... Ludi tinejdzer koji prica sa frizderom i televizorom,i gde ga riba koja je 5 god. mladja od njega poducava kako da prica sa ljudima,mislim ...

:hahaha1: When you put it that way, it does sound like a trash!
Ali kao što si rekao, ukusi se razlikuju :D meni se NHK baš svideo

Poslednja izmena:
Pa,nije neki extra ,da sam sad baš poludela za njim,ali nije loše,tako da se neću upropastiti sa to malo epizoda što odgledam....:)

Anyway,ima li negde titl srpski,hrvatski .. nema veze koji?
A?

Poslednja izmena:
Odgledala.
Ne znam ljudi,nekima je ok, nekima glupo do bola,ali meni je baš superrr....
Baš mi se svidela priča;jeste malo ljubavna na kraju (ne računajući fazon brat-sestra) ovo ostalo je baš cool....
Čak sam se i rasplakala na kraju....
p.s.Jaaadan Zero,uvek sam....:sad2::sad2:

Back