Vrela Cica
Iskusan
- Poruka
- 5.579
Pre godinu i po dana sam se upoznala sa jednim deckom. U trenutku sam se zaljubila na prvi pogled svoj i glavu sam izgubila, dala zivot svoj. Vrlo brzo je postao centar sveta mog i sa mnom je ovladao kao nebom Bog, a kad mi nije bio tu mislila sam umrecu. Tako sam bila belsavo zaljubljena u njega i on je odjednom prestao da se javlja. Ja sam ga imala na Bibninom fajsu, ali nisam htela da ga cimnem. Patila, smuvala se s nekim derugim deckom, pa jos jednim, pa jos jednim, on da se zaljubio ovaj u kojeg sam zaljubljena sada, ali zbog tog nisam htela da se zaljubljujem u njega, pa se on doljubio, a ja se zaljubila. Sada sam kao u vezi s ovim, muvam se sa jednim, jer je ovaj bez veze i pokusavam da zaboravim ovog koji je bio zaljubljen, a ja nisam htela da se zaljubim, a on se odljubio, a ja se zaljubila. I danas vidim prokomentarise on moju sliku kod Bine: "Kako si dobra?!" U normalnim uslovima, ja bih pala u nesvest od srece, ali ovako sam postala i ostala koool. Necu da komentarisem, a i ne osecam nesto prema njemu.
Da li vam se dogodilo nesto takvo?!
Da li vam se dogodilo nesto takvo?!