Vamp woman

dobro de, dal je gotika dal je darkerka..slika je manje više ista

Svi su beli ko kreč i svi koketiraju sa smrću i krvlju, kakve veze ima kako se zovu, ne bih voleo da ih sretnem u sred mraka iznenada

I ne znam što toliko to ulepšavate, te "izbor", te "pobuna protiv sistema".

Mante me te "pobune" režimski iscenirane i kontrolisane.
Kapiram da postoje čitave robne kuće za snabdevanje ovakvih likova garderobom i pozamanterijom, samo da ih ućutka i da budu mirni u svojoj "pobuni"

Ma..e... nose. bre crninu, jedino kad se udaju i na venčanju..nose te viktorijanske stilove aljina... Moj poznanik niosi cilinadar crni skoro uvek, opasan vokal... Koje bre pobune...oni su živi saranjeni i na to se lože... poovala mrtva, nema to veze sa pankom, oni su metal darku i metal gothu, to ni goats ne slušaju...msm, post pank je fazon Sonic Youth ili Pixies..nemaju oni pojma..nit su ikad čuli..

Al znaš šta, sva ta patnja je okej, msm, ako ćeš neku koja voli vezivanje i dominaciju, pošto su poznati i kod nas po BDSM orgijama.. a, el to okej, ,msm, ko voli, kresnutje i uskrnjutje gotičarke .. može da doživi..

Poslednja izmena:
jtb1aa.jpg

Ušla sam na temu očekujući da ću da čitam definicije žene koja treba da ima nešto čime će zavoditi muškarce, šta je to ''nešto'' i te analize, a dočekala me je slika gotičarke. Oh, kakvo samo razočaranje.

No, da se vratim na temu.

Ružno mi je to mnogo, pozerski apsolutno, da se neko oblači kao gotičari. Prosto, deluje mi kao vapaj za pažnjom, kao da mogu i samo na taj način privući pažnju. Uglavnom su to ribe koje imaju opasno velikih problema sa samopouzdanjem ili neku mentalnu boljku. Lepo to izgleda ovako, tj. ume izgledati ali oblačenje u svakodnevnom životu mi je skroz... ne znam, glupavo?

pozerski apsolutno, da se neko oblači kao gotičari. Prosto, deluje mi kao vapaj za pažnjom, kao da mogu i samo na taj način privući pažnju. Uglavnom su to ribe koje imaju opasno velikih problema sa samopouzdanjem ili neku mentalnu boljku. Lepo to izgleda ovako, tj. ume izgledati ali oblačenje u svakodnevnom životu mi je skroz... ne znam, glupavo?

Ima ovde jedna takva. Sva je roze a izigrava goticarku, smaracica.

Ušla sam na temu očekujući /QUOTE]

hihi sstogodisnje krstarenje i kakav zaheb :zcepanje:

U moju odbranu, nisam išla davno na forume, naročito na ovaj, gde sam zaboravila da umeju često da budu neozbiljni.

@jsjbt, veruj mi, sve te su smaračice koje glume hladne i nedodirnute, odmah znaš da su unutra pekmez. Al, dobro to sad nema veze sa gotičarstvom.

Vampiruse ili krvopije, trend sakrivanja emocija kroz spoljnja upozorenja, recimo kao bubamare.

- - - - - - - - - -

Zene koje spoljnjim izgledom , kome inace poklanjaju mnogo paznje, stvarno upozoravaju da se osecaju slabo i da mogu da budu opasne,

sto je realno istina, ali vec samim upozorenjem one pokazuju zainteresovanost i slabost.

Prave kucke su maskirane u umiljate mackice.

- - - - - - - - - -

Zene koje spoljnjim izgledom , kome inace poklanjaju mnogo paznje, stvarno upozoravaju da se osecaju slabo i da mogu da budu opasne,

sto je realno istina, ali vec samim upozorenjem one pokazuju zainteresovanost i slabost.

Prave kucke su maskirane u umiljate mackice.

Jedna vrsta žena mi nije nikako jasna

To su tzv vamp - žene.

Takve žene viđam nezavisno da li su iz centra grada, pa kao neki urbani fazon, ili iz nekog ptičkovca..

Uvek se oblače u crno, kreče lice u belo, poželjna je crna šminka, slikaju se kao da su upravo popile krv, uglavnom kao ozbiljne ko ogroblje..itd

U čemu je tu fazon?
Jel ima neka vampirica ovđen da nam to malo pojasni
Ili nešto iz druge ruke..svejedno

8ae77a2bf3838b854f764230e0ccc9cf.jpg

Ili si mator ili uopste ne razumes trendove. Svako trazi svoj identitet, bolje da lici na vampiricu nego da bude skroz neugledna i dozivi ocaj zbog ignora vrsnjaka.

Back