Valuta State Of Exit

Torrente BG:
Pa slusao sam nov album Prodigy-a i nema veze sa nekadasnjim Prodigy-em. Iskljucivo RAP nema T od tehna. Tako da i ako dodju samo ce dopuniti s_ranje sa jos jednim velikim s_ranjem.
nisam chuo...

ma oni su prsli s onim goa albumom
za nekog mrtvog prijatelja shto beshe...

mada... za mene ce biti uvek

the PRODIGY

8)

mislim...

neponovljivi!

iz devedesetih
muzichki

secam se njih
CYPRESS-a

a od domacih su mi Who Is The Best nekako posebno... eh... 8) (I album)

Obersturmfuehrer:
da da i prodigy dolazi, i to je jedino sto vredi od svega....osim ako ne budu promovisali novi album....
nisam chuo :(
al...
kad su '96 bili svetska atrakcija broj 1

a mi medijski najsatanizovanija zemlja sveta

oni su doshli
odrzali koncert
i imali par premijera

pre svega pesme Breathe...

tako da...
(kao i za nashu kosharkashku reprezentaciju)

sve im je oproshteno 8)

Powerslave:
Vec sam rekao da pivo i ostale stvari u ovoj drzavi mozes da kupis samo za dinare, a ne za tokene, zatone za flipere, funte, dolare ili eure.

hehe upravo tako. ovo je jos jedna fora i prevara mafije koja organizuje Exit 8-)

i secam se kada se maja gojkovic pobunila protiv njihovih manipulacija i malverzacija, ovi odma udarili u dreku kako maja oce da ugasi exit. a ona samo htela da oni prestanu sa lopovlukom i mahinacijama.

Jerry Ropero:
hehe upravo tako. ovo je jos jedna fora i prevara mafije koja organizuje Exit 8-)

i secam se kada se maja gojkovic pobunila protiv njihovih manipulacija i malverzacija, ovi odma udarili u dreku kako maja oce da ugasi exit. a ona samo htela da oni prestanu sa lopovlukom i mahinacijama.
Oj туго јесења, овај се позива на Мају Гојковић. Стварно има свакојаког света овде.

Jerry Ropero:

"Gradonačelnica Novog Sada Maja Gojković izjavila je za Radio 021 da ne zna zbog čega je njen stranački kolega Tomislav Nikolić izjavio da tog Exita neće biti ako bude obeležena godišnjica masakra u Srebrenici.
Ne bih volela da dodje do politizacije festivala jer nekako mi se čini da neko sa strane želi da napravi pogrešnu sliku o odnosu izmedju Exita i mene", kaže gradonačelnica. Ona je za 021 izjavila i da "misli da je Exit nešto dobro" i da očekuje da festival ove godine opravda očekivanja. "

Maja Gojković se pobunila samo zbog Tome, a sa ovim "lopovima" je vrlo brzo našla zajednički jezik:-D

Back