Valter Vajs???

• Začetnik teme Začetnik teme drbob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ponosan sam što sam Srbin i što sam potomak Božijeg naroda.To što vi smatrate da ne postoji svetska zavera,vi ste u pravu,jer ne čitate ,niste obavešteni i sa vaše tačke gledišta ste u pravu.A toj svetskoj zaveri pišu drugi,amerikanci,englezi,francuzi,rusi,itd.Možda ja pogrešnu literaturu čitam,a?

drbob:
Ponosan sam što sam Srbin i što sam potomak Božijeg naroda.To što vi smatrate da ne postoji svetska zavera,vi ste u pravu,jer ne čitate ,niste obavešteni i sa vaše tačke gledišta ste u pravu.A toj svetskoj zaveri pišu drugi,amerikanci,englezi,francuzi,rusi,itd.Možda ja pogrešnu literaturu čitam,a?

Ne čtaš ti pogrešnu literaturu...samo obrati pažnju koji nick-ovi ti repliciraju i sve je jasno svima. :roll: :lol: :lol:

drbob:
Завера постоји, али против Православља, не само Срба, већ свих Православних народа! Срба, Руса, Грка, Холанђана, Енглеза, Јевреја и Бугара итд........
Сваког Православног Хришћанина на свету! И иза те завере стоје Масони и сатана!

Jel moguce da niko nije pisao na ovu temu 13 godina!!?
Ko god da je bio nije bio onaj kojim se predstavljao.E sad dal je bio valter vajs ili franc jozef hasburg und loren ili jesua(dzosua)franc ambroz ko ce to znati....uglavnom bio je igrac tj marioneta globalista...ko i drugi sto su bili...i taj svoj deo je odigrao maestralno na nasu nesrecu

Back