valery & sergio

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ovo nema sanse... moja drugarica kao dete pala...mislili nije nista ali njoj vremenom vid slabio ...dok su ovde ukapirali ona skoro oslepela... odvedu je u moskvu oni kao imaju najbolje ocne hirurge i taj najbolji joj rekao - ako nekad budete culi da je nekom uspelo glavu da presadi bice moguce i da joj spasite vid...uzas a i ona bila tu i sve cula...kad mi je to ispricala plakala sam i ja sa njom

sergio je godinama unazad radio na ovom
poslednjih godina je presadjivao glavu primatima
operacija uspela, pacijent bi posle nekog vremena umro
znaci samu intervenciju je uspeo da dovede verovatno do savrsenstva, cim je zakazao operaciju za decembar
e sad, sta se desava sa reakcijom organizma..da li ce doci do odbacivanja tudje glave, tj tela kao stranog tela, da li ce medikamenti to moci da prevazidju..

sergio je godinama unazad radio na ovom
poslednjih godina je presadjivao glavu primatima
operacija uspela, pacijent bi posle nekog vremena umro
znaci samu intervenciju je uspeo da dovede verovatno do savrsenstva, cim je zakazao operaciju za decembar
e sad, sta se desava sa reakcijom organizma..da li ce doci do odbacivanja tudje glave, tj tela kao stranog tela, da li ce medikamenti to moci da prevazidju..
A zasto tebe to zamima?

Mene zanima i bas bih volela da to uspe.samo ko bi se usudio da to proba na sebi? Cak i oni koji su nepokretni citav zivot,mogu li imati hrabrosti za to.
Svakako mislim da je pacijentu potrebna veca hrabrost od lekara.njima i pri rutinskim operacijama neko gekne,tako da na to su valjda spremni

Back