Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Препоручите вакум апарат али да ради посао и да је квалитетан.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ceo komplet 1.000€
malo mnogo za vakuum![]()
Ja sam kupila ovaj na Zemunskoj pijaci , platila sam ga 1200, dinara ,Препоручите вакум апарат али да ради посао и да је квалитетан.
Opereš je. Kvalitetnije kese su deblje, kao da su gumenaste, peru se. Iseces ivicu makazama tačno ispod vara i koristiš je dok je ne skratiš toliko da je neupotrebljiva.Kako ćeš musavu kesu opet u aparat![]()
ne radim to..za mene su te kese jednokratneKvalitetnije kese za vakumiranje mogu da se koriste više puta tako da 100 kom moze bas da potraje.
500 evra samoPa njemu ne treba komplet, samo aparat i pumpa.
Препоручите вакум апарат али да ради посао и да је квалитетан.
Meni deluje jeftino 154,69€ ja bi neku cepter za 1500 evra.
Kad je grof bio peachkaMeni deluje jeftino 154,69€ ja bi neku cepter za 1500 evra.
ama bre baci kesu.. ne mozes nikad dobro da je operes od bakterija u mesu i krvi.Opereš je. Kvalitetnije kese su deblje, kao da su gumenaste, peru se. Iseces ivicu makazama tačno ispod vara i koristiš je dok je ne skratiš toliko da je neupotrebljiva.
znaci u proseku radi par dana godisnje?Pa sad ova vakumira celi dan, kupili smo je i odneli na selo i služi za vreme svinjokolja, koke tovilice i šta još ne sve
Znaci
A nosili smo ih kao narudžbu i u svim kucama radi bez greske
znaci u proseku radi par dana godisnje?
kako nemas kad si rekla da si je kupila?Da
Ja to uopšte i nemam niti mi je potrebno
Pa se sad pitam kog djavola vi svaki dan vakumirate
kako nemas kad si rekla da si je kupila?
Uloviš goluba na prozoru pa ga vakumiraš sutra za čorbuDa
Ja to uopšte i nemam niti mi je potrebno
Pa se sad pitam kog djavola vi svaki dan vakumirate
valjda ga prvo ocerupas.Uloviš goluba na prozoru pa ga vakumiraš sutra za čorbu