Vakcinisao se jedan od najvećih protivnika vakcinacije

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
392.670
O njemu se dosta pisalo u nemačkim medijima, pošto je dugo odbijao da se vakciniše. Minhenski Bajern, za koji Kimih nastupa, još početkom sezone odlučio je da kažnjava igrače koji završe u izolaciji, a nisu vakcinisani.
Do sada je Kimihu od plate bilo odbijeno 800 hiljada evra, a kada je krajem novembra oboleo od koronavirusa i oštetio pluća, promenio je mišljenje.

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2022&mm=03&dd=23&nav_id=2127216

Kada zagusti ni ugrozi s elicno zdrvlje onda je vakcina u redu.....a dotle ?

O njemu se dosta pisalo u nemačkim medijima, pošto je dugo odbijao da se vakciniše. Minhenski Bajern, za koji Kimih nastupa, još početkom sezone odlučio je da kažnjava igrače koji završe u izolaciji, a nisu vakcinisani.
Do sada je Kimihu od plate bilo odbijeno 800 hiljada evra, a kada je krajem novembra oboleo od koronavirusa i oštetio pluća, promenio je mišljenje.

Kada bi doslo i do te faze,ne bih primio vakcinu,ako treba da umrem,nek umrem,ali nece biti od korone.

Дао си ми линк на деманти.
da vidiš o čemu se radi. Tu ne negiraju da je informacija tačna već naglašavaju da treba sagledati u širem kontekstu. Uvodna rečenica

"Da li potpuno vakcinisani ljudi čine devet od svakih 10 smrtnih slučajeva od COVID-19 u Škotskoj? Da, to je malo preuveličano, ali istina: Ali jednostavna analiza odnosa zasnovana na toj statistici ne govori u potpunosti priču."

ja sam napomenuo šta se priča (piše)

Ако је вијест тачна, онда ми је ово добар примјер потпуне, али ПОТПУНЕ дебилности. Добро, неко је мислио да је боље да се не цијепи, на страну сад да ли је то што је мислио у реду или није, а онда се разболио. Тек тад нема ама баш никаквог разлога да се цијепи! Прележао, преживио, има имунитет. Цијепити се након прележавања је показатељ највећег ступња слабоумности.

Али ајмо сад обрнут примјер. Жестоки заговорник вакцина, активан, наговара све редом, наравно, цијепио се 4 пута... и прц! Оболи! Шта он ТАДА да ради? Да се одцијепи? Можда би и хтио, али цврц, не може...

da vidiš o čemu se radi. Tu ne negiraju da je informacija tačna već naglašavaju da treba sagledati u širem kontekstu. Uvodna rečenica

"Da li potpuno vakcinisani ljudi čine devet od svakih 10 smrtnih slučajeva od COVID-19 u Škotskoj? Da, to je malo preuveličano, ali istina: Ali jednostavna analiza odnosa zasnovana na toj statistici ne govori u potpunosti priču."

ja sam napomenuo šta se priča (piše)
Извештај из кога су извучени подаци:
https://publichealthscotland.scot/media/10583/21-12-01-covid19-publication_report.pdf

Наглашавам график са стране 55:
fnBh2v0.jpg

Вакцине раде, хвала на питању.

На страни 49 је статистика тежих случајева, примљених у болницу.

Koliko vidim, najbolje su prošli ovi šti su se samo jednom vakcinisali.
Њих мало има.

Проценат "на 100 000" по категоријама је једино што је битно - а ту је очигледно најмање страдања потпуно вакцинисаних.
Ако теби то није очигледно, ја свакако не могу да објашњавам зашто је то тако.
Ако не разумеш, не могу више да помогнем. Ако намерно жмуриш... и у том случају не могу ништа више од наведеног.

ja gledam totalni broj mrtvih. Ne znam kakva je standardizacija po godištu da bih mogao tu da komentarišem.
Totalni broj umrlih je ono što se za mene važi.

Za nedelju od 23. oktobra je bilo 14 mrtvih nevakcinisanih i 114 mrtvih vakcinisanih. To je prosta računica. A ti sada lepo objasni meni kakva je to standardizacija po godištu gde će 114 da bude manje od 14. Živo me interesuje ta matematika, to jest magija.

Koliko vidim, najbolje su prošli ovi šti su se samo jednom vakcinisali.
sto znaci da su najbolje prosli nevakcinisani, jer se to jednom ne racuna kao vakcinisan: bocnuli se jednom, pa se pokajali i presli u antivaksere - cisto religiozno iskustvo

Poruka je automatski spojena: sreda u 20:11

hehe, ninocka, pa 800.000 da ti odbijaju od plate, malo li je?

i to je jedan primer, ''kada zagusti''

ti mislis da je taj promenio misljenje kada se razboleo?

ja mislim da je promenio misljenje za ovih 800.000 sto su mu odbijali, i sta cemo sad?

zagustilo mu sa finansijama, svake godine skoro milionce kratak, pa mnogi bi promenili misljenje, razbolis se, a racun 800.000 ko da ga plati? bocnes se i racun placen

Poslednja izmena:

Back