Vakcine i ostale globalne manipulacije!

Stvarno može da se ide na robiju zbog toga? Nisam znao. Pa kako onda neki nisu već otišli? Jedino u Hrvatskoj Tonija Cetinskog više neće da puštaju na radiju u Hrvatskoj zbog takvih stavova.
BIla je neka krivicna prijava protiv javnih licnosti koje koriste svoj uticaj za sirenje gluposti (dezinformacija).
Mozda nije robija obavezno,ali ako je krivicno delo,mislim da automatski ima i ta opcija.

BIla je neka krivicna prijava protiv javnih licnosti koje koriste svoj uticaj za sirenje gluposti (dezinformacija).
Mozda nije robija obavezno,ali ako je krivicno delo,mislim da automatski ima i ta opcija.
Ma krivičnih prijava za svašta ima koliko hoćeš. Dok neko ne zaglavi tjorku ništa od te priče. Imam osećaj da vlast ne želi da se nikom jako zameri osim onih za koje sigurno znaju da će u svakom slučaju biti protiv njih. Zato se i tolerišu one opskurne naci grupe i slični tipovi koji su inače među najglasnijim promoterima mrakobesnih teorija zavere.

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 699039
Nemacka muzicka grupa. Moguce, drzali su u to vreme koncert u sred Moskve dok se Rusija raspadala. I kod nas su zapadne vrednosti najvise popularizovane dok nam je zemlja bila u krizi.

Ali vetar je sad dunuo u suprotnom smeru.

Nasilna i prinudna vakcinacija je protiv postojeceg ustava i atak na ljudske slobode i integritet. Ovaj novi zakon o obaveznoj vakcinaciji je nista drugo do fasizacija drzave i vlasti. Kako se klupko ove globalne prevare oko vakcina odmotava, tako se pojavio i ovaj interesantan video, koji budi nade da nece ici tako lako sa Covid 19 vakcinacijom, koja nam uskoro slijedi. Dacic suverenista i sukob u vladi oko struke i globalista. Posto sam par puta vec izbrisan od moderacije i prinudjen da ovako ozbiljan problem postavim na "teorije zavjera", nadam se da ce ga ovdje objaviti:

Back