Vakcinacija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad nam stignu Migovi, videcemo ko ce smeti da truje i plasi srpski narod!

Uputinjavacemo vakcine svima!
pirate-1.gif

P.S.

Dobro, salim se, ali sto rece R...r, stvarno bi trebala neka vrsta prisile da profunkcionise.

Poslednja izmena:
Ma ja sam sasvim svestan rođače, nego ti nikako da ukapiraš da je svet postojao i pre Luja Pastera.

I prestanite više da zastrašujete ovaj narod.
Pa svet je postojao i pre interneta, struje, televizije, aspirina, ovaj nas i pre Amerike pa tako nismo znali ni za kukuruz,
krompir, paradajz. Svet je postojao i pre Gutenberga i pronalaska stampanja, a ti si zahvaljujuci bas tom pronalasku saznao
za ruski caj, recimo.

Smešno je što se svi bore protiv "prisile" vakcinisanja a mi već prešli na vakcinisanje kemtreilsovima, nema bežanja. Nemaju oni dovoljno migova za naše zaprašivače sa reptilijanskom stelt tehnologijom!

Ma ja sam sasvim svestan rođače, nego ti nikako da ukapiraš da je svet postojao i pre Luja Pastera.
Postojao je svet. Pogledaj malo koja je bila smrtnost, a posebno smrtnost male dece i beba u to vreme.

Da samo što se ja ne sećam da je iko od mojih vršnjaka, kao i generacije pre i posle moje, UMRO od boginja, šarlaha ili zauški.
Ti si generacija koja je vakcinisana.

Da samo što se ja ne sećam da je iko od mojih vršnjaka, kao i generacije pre i posle moje, UMRO od boginja, šarlaha ili zauški.

Niko iz 10 okolnih ulica oko mene NE ZNA I NE SECA SE da sam ja imao sudar kolima, pa je l to znaci da nisam imao i da sudari kola ne postoje i da su kola sa 1 zvezdicom na crash testu bila bolja i sigurnija za zivot i voznju od dnasnjih nekih sto imaju po 5 zvezdica na crash testovima, ili od nekog napucanog Volva ? Je l ti Ferari pre 30 godina sigurniji za voznju i manje rizikuje zivot od danasnjeg nekog Volva prepunog sigurnosnih sistema, airbagova i osvojenih 5 zvezdica?

Zaista ne umem prostije od ovog da ti docaram. Ajnstajn - "Things can be explained simple, but not simpler".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back