DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 55.776
Kriziranje nastupa kuku leleBože kako ću bez vakcine ako zafali![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kriziranje nastupa kuku leleBože kako ću bez vakcine ako zafali![]()
jeste vlada veliko interesovanje, sve se polomiše da prime treću dozu. a bog te pita kolko ima onih što ni na drugu nisu došliKoordinator vakcinalnog punkta na Beogradskom sajmu Zoran Bekić izjavio je danas da je zainteresovanost za treću dozu vakcine protiv kovida velika i da je do juče u Srbiji dato 270.000 doza, što je oko pet odsto populacije.
http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=681524
ne sumnjam da ćeš da isteraš do kraja.Uskoro ce 6 meseci od kako sam primio 2.dozu Sinopharm. Primicu i trecu ali koju? Verovatno cu isto Sinopharm.
Jel se i rakija racuna u hemiju? Posto volim da je pijem.ne sumnjam da ćeš da isteraš do kraja.
ne bre, samo cepaj.Jel se i rakija racuna u hemiju? Posto volim da je pijem.
Bas tako i kod mene ovi isprepadani ne skidaju maske gde god da idu i ako su se vakcinisali i ova druga grupa u koju spadam i ja ,koju savrseno boli q za plandemiju kao da ne postoji,nema trece grupe.Svi stariji koji gledaju tv su isprepadani i svi su se izboli. Tačno pola pola što je meni zanimljivo. Ovi što paničare i histerišu su se odma pukli a ove druge uopšte ne zanima korona ni vakcinacija. Baš totalna podela, nema sredine!
Verovatno je jos zimus primio vakcinu, ocigledno da je vazila samo 6 meseci, ali ne brini, tok bolesti ce ipak biti laksi.