Прогуглај пре него кренеш да хистеријом?Cemu sluzi taj lek? Lecenju? Klinicki je proveren na pacijentima? Za koju bolest?
I kakve veze ima lek sa vakcinom?
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Прогуглај пре него кренеш да хистеријом?Cemu sluzi taj lek? Lecenju? Klinicki je proveren na pacijentima? Za koju bolest?
I kakve veze ima lek sa vakcinom?
На овоме би ти завидели и најбољи бубњари. Таква соло деоница у лупању тешко се да срести.Ako ste ikad otvorili bilo koju medicinsku knjigu koja se bavi praksom....nasli ste da bilo koja terapija, za bilo koju bolest ima uspesnost odredjenog procenta....ko razume shvatice...
Imaš li ti neki relevantni link za tu tvrdnju?U srbiji od 852 zarazena 800 je nevakcinisano....a ja sam primetio jednu, po meni anomaliju, a izgleda po nekima da je pristojnost nista ne raditi vec citati gluposti i prenositi ih trazeci da ti neko stvori sve dok ti sedis i kritikujes....
Informisanje je za nepismene, normalni ljudi uce i nauce...
a ti znaš?
По чему је Несторовић дебилан?
Када прочитам овакав коментар као аргумент у расправи, остаје ми само да се прекрстим и кажем, Боже помози им да се бар мало уразуме!
citirao sam te gde su ti završne reči bile:Kakvo kulturno obraćanje. Zašto su antivakseri uvek nervozni i isfrustrirani?
Nemam pojma šta me pitaš.
Sa nekima ovde ne vredi i nemoguće je diskutovati kao odrasla osoba, sve svedete na vređanja i narativ nekog sa ulice.
Ogavno.
Већ сам се прекрстио читајући твоје коментаре.Pa prekrsti se, a usput se informiši o izjavama dotičnog i reakcijama lekara na njegove gluposti.
Koliko je ova tema toksična, neverovatno, koliko se vama raspravlja i kako vas više ne mrzi.
Јас цитирам људе из струке а то што се теби не свиђа није оправдање да злоупотребљаваш статус модератора!Da razjasnimo:
Pod br. 1: sve ovo je "off topic", odnosno maši temu;
Pod br. 2: da li zaista misliš da će postovi o negiranju virusa zbog kojih je sada već svako od izgubio bar nekoga ko mu je drag biti odobreni?
Pod br. 3: Ne možeš ljude koji imaju drugačije mišljenje vređati. Odnosno, možeš, dok moderacija ne primeti.
Pod br. 4: Od toliko tema, ti na svakoj pokušavaš isto - da skrećeš kurs diskusije na politikanstvo, a imaš ceo forum Politika gde to možeš da radiš, ali i tamo - na pristojan način, uljudnom diskusijom.
Audiatur et altera parsPročitaj naslov teme i uporedi sa time što ti objavljuješ.
Negiranje nečega što je svima promenilo živote je nedopustivo.
Ukoliko ne želiš vakcinu, u redu, ali nemoj da ljude koji su u dilemi odvraćaš od trezvenog promišljanja o svom budućem postupanju svojim postovima, jer to je nešto što je deo infodemije - širenja informacija zasnovanih na poluistinama, što je posebno zaživelo u doba korone.
Zamoliću te da poštuješ Pravilnik Foruma.![]()
Ne znam za njega, ali je jutros u Nemackoj objavljen brojImaš li ti neki relevantni link za tu tvrdnju?
Ti svasta mozes da pretpostavljas, tema je koliko jePretpostavljam da su ostali vakcinisani ukoliko su se zarazili bili samo superširitelji?
Ovde se ne radi o antivakserima nego su oba moda trolovi koji pustaju antivakserima da promene temu i posle ih kao banuju, ali je vazno da se ispise ono sto njima odgovara u politicke svrhe.Kakvo kulturno obraćanje. Zašto su antivakseri uvek nervozni i isfrustrirani?
Nemam pojma šta me pitaš. Sa nekima ovde ne vredi i nemoguće je diskutovati kao odrasla osoba, sve svedete na vređanja i narativ nekog sa ulice.
Ogavno.
fiziološki rastvor?sta je vakcina?