Vakcinacija kao dokaz ogranicenosti internet populacije...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Metronomy

Buduća legenda
Poruka
49.684
Kao sto znamo iz naucnih krugova i po naucnim dokazima, jedini nacin da se savlada korona virus, ne ulazeci u to kako je do toga doslo, je vakcinacija. Kako to ne stize do mozga ljudima koji za sebe govore da su intelegentniji od nekih ranijih generacija? Da li cekaju da virus mutira i pocne da ubija sve generacije? Ili su ograniceni toliko da ne shvataju da ubijaju svoje rodjake, prijatelje i komsije?

Poslednja izmena od moderatora:
Prvo: Srbi >>>> jbni Ameri.
Drugo, na stranu oni koji ne veruju nauci koliko teorijama zavere, ovde su za nevakcinisanje velikog broja ljudi krivi i mediji, i Krizni štab, i ponašanje političara koji su se smejali sa debilnim Nestorovićem, a onda histerično pretili grobljima, zatim: kontradiktornost informacija, nedostatak smirenog obraćanja stručnih osoba čiji kredibilitet i znanje nisu upitni.
I to treba uzeti u obzir.

Drugo, na stranu oni koji ne veruju nauci koliko teorijama zavere, ovde su za nevakcinisanje velikog broja ljudi krivi i mediji, i Krizni štab, i ponašanje političara koji su se smejali sa debilnim Nestorovićem, a onda histerično pretili grobljima, zatim: kontradiktornost informacija, nedostatak smirenog obraćanja stručnih osoba čiji kredibilitet i znanje nisu upitni.
aj da se vadimo malo....ko od ovih koji nisu vakcinisani slusa izvestaje i preporuke politicara ili neki krizni stab? Da su slusali zar ne bi i sada slusali? Samo su naglupi i veruju u gluposti koje pisu nepismeni, bolesni i poluidioti....sa takvima ciniti masu treba da si ogranicen...

Evo i ovo je sa neta:
aj da se vadimo malo....ko od ovih koji nisu vakcinisani slusa izvestaje i preporuke politicara ili neki krizni stab? Da su slusali zar ne bi i sada slusali? Samo su naglupi i veruju u gluposti koje pisu nepismeni, bolesni i poluidioti....sa takvima ciniti masu treba da si ogranicen...

Veruj mi da slušaju. Nije to vađenje, to je činjenica. Neki ne žele da se vakcinišu iz straha, o tome pričam. Pa, evo koliko antivaksera ima na ovom forumu, neverovatno. Jedno je lična volja, drugo je kad neko insistira na tome da se od vakcine umire, a nemaju pojma nit kako nastaje vakcina nit kako deluje na organizam.

Krizni stab i vlast su doveli do ovakvog stanja i neverice za Vakcinu.I ispalo je zasto vakcinisani opet moraju nositi maske i drzati razmak,ako su vakcinisani.I nevakcinisan mora isto to raditi,ali opet zbog neverice u vakcinu.Nikome nije cilj da zarazi druge,ili da neko zarazi nas,ali ne mogu da verujem vakcini koja nije ispitana.Inace sam,a pisao sam i ranije to,sa svim vredovnim vakcinama i moja deca,pa i unuci,ali sa ovom nece dok se na dokaze da je stvarno zastita.Koliko je naroda pomrlo posle druge doze i te ne samo stariji,vec i ljudi srednjeg doba,pa i mladji.

Krizni stab i vlast su doveli do ovakvog stanja i neverice za Vakcinu.I ispalo je zasto vakcinisani opet moraju nositi maske i drzati razmak,ako su vakcinisani.I nevakcinisan mora isto to raditi,ali opet zbog neverice u vakcinu.Nikome nije cilj da zarazi druge,ili da neko zarazi nas,ali ne mogu da verujem vakcini koja nije ispitana.Inace sam,a pisao sam i ranije to,sa svim vredovnim vakcinama i moja deca,pa i unuci,ali sa ovom nece dok se na dokaze da je stvarno zastita.Koliko je naroda pomrlo posle druge doze i te ne samo stariji,vec i ljudi srednjeg doba,pa i mladji.
Ne lupaj bre, imas li mozga sta je vakcina? cime vlast to moze da kvari?
Ako sam ne znas idi cuvaj ovce sam na planini....

Krizni stab i vlast su doveli do ovakvog stanja i neverice za Vakcinu.I ispalo je zasto vakcinisani opet moraju nositi maske i drzati razmak,ako su vakcinisani.I nevakcinisan mora isto to raditi,ali opet zbog neverice u vakcinu.
Vakcina te ne štiti od zaražavanja, samo daje blažu kliničku sliku ako se opet zaraziš, ukoliko osoba nema neke propratne tegobe. Zato se tražilo nošenje maske od svih.

Neki bolesnik izadje i kaze vakcine ne valjaju i onda intelektualna srbija ne vakcinise decu? Koji mozak i kakvo znanje su skupili ti intelektualci?
Pojavila se budala na televiziji i glumi naucnika, pa kaze svaka pandemija ima svoj prirodni ciklus i najduze traje dve godine. Tako je i spanska groznica trajala dve godine, pa ce i kovid toliko....a ne kaze da je spanska groznica bez vakcina ubila dva miliona ljudi i ne kaze koliko bi umrlo da nije bilo mera kriznog staba i vakcinacije....to ne kaze jer je tupson kome je sve jedno kliko ljudi bude osakaceno , a koliko umre, vaznije je da je on smislio naucnu analogiju....

antivakseri na forumu su bolesnici, pazi kada napises da se plase onda kazes da su osteceni u mozgu, pa se pozivanje na logiku i svest ne moze primeniti na takve.

Ne, nemoj mi umetati ono što nisam rekla. :D Kažem da se deo ljudi plaši, jer je strah od nepoznatog prirodan strah i zato je trebalo drugačije prići tom delu javnosti i objasniti im kako funkcionišu vakcine. Ali gde to u zemlji Srbiji u kojoj su mere bile besmislene, konfuzne i nejednake za sve.

Ne, nemoj mi umetati ono što nisam rekla. :D Kažem da se deo ljudi plaši, jer je strah od nepoznatog prirodan strah i zato je trebalo drugačije prići tom delu javnosti i objasniti im kako funkcionišu vakcine. Ali gde to u zemlji Srbiji u kojoj su mere bile besmislene, konfuzne i nejednake za sve.
Ma jeste, trebalo je kao englezi pustiti da pomre jedna gomila ljudi , pa se posle sve slusa....istina je to da su oni debilni, ali i to da mnogi koji citaju sta se radi po svetu , a ne slusaju nauku takodje isti kao debilni englezi...

Mislis na deo javnosti koji svojim mozgom ide da ubija ljude oko sebe?
Onaj deo koji kada se zapuca uzima oruzje i puca po komsijama?

Poslednja izmena od moderatora:
Some,da ti postavljaču ove debilne teme,da li si svestan da ovo nije situacija nauka vs vidovita Zorka i kako si glup što si izabrao pogrešno situacija je mnogo kompleksna,ovde imamo nobelovce i razne doktore i naučnike koji su skeptični prema ovim vakcinama i celoj ovoj ujdurmi ovo je pre svega politička stvar a ti hoćeš da banalizuješ sve ovo kao vakciniši se ili umri ubićeš naše bake i deke ako se ne vakcinišeš i sl.totalni si debil vidim da si krenuo agresivno verovatno su te podmazali nečim ne ulazim u detalje idi u tri lepe što se mene tiče konju
Jesi li vakcinisan?

Kenjaju ti tata i mama,a ja sam danas imao punu kucu,jer mi je starijoj kcerci rodjendan.Iako imaju svoju decu,mi svojoj deci proslavljamo rodjendani,nema veze koliko imaju godina.I oni su vakcinisani svi,ali ne od korone,kao ti udarila te vakcina u glavu,a mozak tesko da imas.
vakcinisani, a deda ***** po netu o kovid politici i svesno unosi zabunu jer nema pojma sta pise?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back