- Poruka
- 1.954
Mislio sam da je Vučić u pravu 50 % ali kako vreme prolazi , ne samo za vakcine u pravu je 99% .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On je prvi bio antivaxer , prvo je rekao da će prvi da primi vakcinu ...Mislio sam da je Vučić u pravu 50 % ali kako vreme prolazi , ne samo za vakcine u pravu je 99% .
Biće u pravu i kada spadne sa vlasti nemoj da brinešMislio sam da je Vučić u pravu 50 % ali kako vreme prolazi , ne samo za vakcine u pravu je 99% .
Onda nemam razloga za brigu.Biće u pravu i kada spadne sa vlasti nemoj da brineš![]()
A ti delujes kao da imaš košmare zbog vaxine koju i nisi primioDo tada se pukni još par puta![]()
Ne moze nikog da navede jer ni kineska ni ruska nisu priznateNavedi nekog?![]()
A za koju nedelje bice i 110%Mislio sam da je Vučić u pravu 50 % ali kako vreme prolazi , ne samo za vakcine u pravu je 99% .
E zaebo si sistem..Ne znam šta bih ti na ovo odgovorio sem da mi oduzimaš vreme
Tačno tako evo ja tražim nekoga da se pukne umesto mene kako bi normalno putovao poslovno naravno.
I gomile budala.E zaebo si sistem..
Šta tačno znaš o tom leku (osim naziva)?Zasto je povucen hlorokin iz prodaje?
Ne verujem da je povucen, to je i dan danas ( kao sto je vecZasto je povucen hlorokin iz prodaje?
Nikad nisam u zivotu primio vakcinu protiv gripa a u poslednjih 20 godina jednom ili dva puta sam imao.Od sezonskog gripa primis jednu i miran si za tu godinu.
Daj boze da tako i ostane nadalje.Nikad nisam u zivotu primio vakcinu protiv gripa a u poslednjih 20 godina jednom ili dva puta sam imao.