Vakcinacija III doza

Rayela

Legenda
Poruka
71.814

Vučić: Uskoro bi trebalo ponovo da počne vakcinacija onih koji su već primili vakcine

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se „užasno plaši“ jeseni kada je reč o korona virusu, pre svega zbog nevakcinisanog stanovništva, uz navode da bi uskoro trebalo da ponovo počne i vakcinacija onih koji su primili vakcine.

Delta soj kosi sve pred sobom.
Kada nam dođe, plašim se da nećemo imati adekvatan odgovor, rekao je Vučić novinarima posle vežbe Vojske Srbije na poligonu „Pešter“.
Vidite, Britanija skoro cela vakcinisana i vidite kako imaju problem, rekao je Vučić, koji navodi da je delta soj korone stigao „sigurno, samo je pitanje u kojoj razmeri“.
Jutros sam razgovarao sa (Goranom) Stevanovićem, zabrinut je. Očekujemo mesec ili dva da provedemo relativno u miru, a posle videćemo, rekao je Vučić.

U Velikoj Britaniji ima zaista mnogo inficiranih ovim delta slojem, ali se Velika Britanija ne uzbudjuje zbog toga jer se radi o laksim oblicima
infekcije, bez hospitalizacije.

Treca doza kineske vakcine bila je predvidjena i bez ovog delta soja. Vucicu je neprijatno da kaze da kineska vakcina nije efikasna, nego
kao po obicaju praktikuje zamenu teza.

Vučić: Uskoro bi trebalo ponovo da počne vakcinacija onih koji su već primili vakcine

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se „užasno plaši“ jeseni kada je reč o korona virusu, pre svega zbog nevakcinisanog stanovništva, uz navode da bi uskoro trebalo da ponovo počne i vakcinacija onih koji su primili vakcine.

Delta soj kosi sve pred sobom. Kada nam dođe, plašim se da nećemo imati adekvatan odgovor, rekao je Vučić novinarima posle vežbe Vojske Srbije na poligonu „Pešter“.
Vidite, Britanija skoro cela vakcinisana i vidite kako imaju problem, rekao je Vučić, koji navodi da je delta soj korone stigao „sigurno, samo je pitanje u kojoj razmeri“.
Jutros sam razgovarao sa (Goranom) Stevanovićem, zabrinut je. Očekujemo mesec ili dva da provedemo relativno u miru, a posle videćemo, rekao je Vučić.

U Velikoj Britaniji ima zaista mnogo inficiranih ovim delta slojem, ali se Velika Britanija ne uzbudjuje zbog toga jer se radi o laksim oblicima
infekcije, bez hospitalizacije.

Treca doza kineske vakcine bila je predvidjena i bez ovog delta soja. Vucicu je neprijatno da kaze da kineska vakcina nije efikasna, nego
kao po obicaju praktikuje zamenu teza.

Ovo njegovo plašenje naroda postaje dijagnoza...

Keva mi je pre mesec dana primila prvu dozu Kineske vakcine (ne znam ime), od tad je doživela dva infarkta, ugrađena su joj četri stenta na srce. Sad leži u Kamenici i čeka rezonancu šta dalje. Doktori i u Subotici i u Kamenici su se složili da joj je to od vakcine. Da joj se u venama pojavila nekakva voda i da su zato začepljene. Pa vi vidite.

Keva mi je pre mesec dana primila prvu dozu Kineske vakcine (ne znam ime), od tad je doživela dva infarkta, ugrađena su joj četri stenta na srce. Sad leži u Kamenici i čeka rezonancu šta dalje. Doktori i u Subotici i u Kamenici su se složili da joj je to od vakcine. Da joj se u venama pojavila nekakva voda i da su zato začepljene. Pa vi vidite.
baba mog drugara je umrla 2 nedelje posle druge doze Kineza,pre jedno dva meseca... nikad bolesna nista, posle druge doze, upala pluca,respirator i cao...

baba mog drugara je umrla 2 nedelje posle druge doze Kineza,pre jedno dva meseca... nikad bolesna nista, posle druge doze, upala pluca,respirator i cao...
Ja neodgovaram nikoga da se vakciniše ko želi, sve je sloboda izbora. Ali kad sam video kevu skoro dva puta mrtvu kako je odvoze hitnom i posle vraćaju iz mrtvih, nije mi bilo sve jedno. Još pritom sve ti specijalisti su se složili da je od vakcinacije. Zaebi.

svako ima pravo da radi sebi sta misli da je najbolje! tako i ovo, ko nece NE MORA i ne treba ga osudjivati, ko hoce SLOBODNO nek ide 3 da primi u istu ruku ,a moze i u venu! ni njih ne treba osudjivati!

Dokaz da je ovo sve sarena laza je to da je Izrael opet pod lockdown,iako imaju preko 70% bockanih, Englezi isto, Sejseli i Maldivi takodje! sta mi onda da ocekujemo,kada takve zemlje ,sa takvim rezultatima se opet zatvaraju jer rasate broj pozitivnih!?

Na nekoj vojnoj vezbi covek prica o trecoj dozi vakcine ( bez da naglasava da se radi samo o kineskoj).
U Srbiji je neka guzva za pasose i pitaju coveka sto nije ranije dosao po pasos, a on odgovara da je bio zauzet
trazeci grobno mesto jer je predsednik onomad nagovestavao da ih nece biti dovoljno.

Ovo u drugoj rečenici se vrtelo kao vic na fejsu, nije realno kao predsednikov sindrom :lol:

Tvojoj su majci bas zato i preporucili kinesku (Sinofarm) jer ne steti, a mozda i bude od koristi. Tvoja je majka i pre toga imala zesce
koronarne probleme, a sigurno je da joj lekari nisu rekli da je infarkte i stentove dobila zbog umrtvljenog virusa.
Ljudima kod kojih postoji rizik od tromboze preporucuje se Biontech/ Pfizer ili Moderna, vektorske ( Astra, Sputnjik i J&J) nikako,
a kinesku moze svako da primi jer kao sto rekoh, stetna nije, ali nije ni efikasna.
Udruzenje lekara Ujedinjeni protiv kovida:

"Trazimo da drzava obavesti gradjane upucene na vakcinu Sinofram kako gleda na njihovu zasticenost.
Napominjemo da u naucnoj literaturi nedostaju podaci o toj vakcini, ali se zna da ona ne dovodi do stvaranja
cirkulisucih antitela kod svakog cetvrtog ili petog sredovecnog primaoca, da je njena zastitna moc kod starijih
gradjana mnogo slabija i da je pitanje da li i koliko prelazi 50%, da se zastita meri verovatno samo mesecima,
da je krajnje neizvesno da li bi treca doza pomogla osobama koje nisu reagovale na prethodne dve doze iste
vakcine, kao i da su pokazane prednosti kombinovanja vakcina."

прво имаш ли неки линк или тако звекећеш глупости?
друго, биће и 33ћа доза за оне болесне у главу
Aha, imam, izvolte:

https://www.danas.rs/drustvo/vucic-...vakcinacija-onih-koji-su-vec-primili-vakcine/

O trecoj dozi Sinoframa bilo je reci jos pre nekoliko meseci u Emiratima koji su bili u nekoj trecoj fazi
ispitivanja, a gore sam postavila, ( boldovano) misljenje i srpskih lekara za koje nemam link, ali ako danas
otvoris dnevni list Danas na strani broj 8 naci ces ceo tekst ( ja sam ovo prekucala) u kome lekari kritikuju
Vucica jer on n amerava da gradi fabriku Sinofarma u Srbiji koja nicemu i nikome n ije potrebna.

Imas jos pitanja?

Back