Vajber i ksiaomi - ne mogu da pošaljem video klip

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bilo gde da sam ne mogu da pošaljem video. Promenim državu problem ostane isti. Pošto je bilo od letos jedno 100 apdejtova aplikacije vajbera možda je telefon problem?

Ja imam isti, doduše je note, ali ne verujem da što se toga tiče postoji neka razlika.
Evo baš sam sad i isprobala, poslala jedan video od 200mb. Za 15 sekundi je završio.

Kao što sam napisao u prethodnoj temi, telefon ne može da pošalje video ali je tema ekspresno zaključana.

Pošalje i ovako stoji:

IMG_20211030_195250.jpg
onda pokušava opet i opet i opet da šalje video. Na kraju kolabira:
IMG_20211030_195316.jpg

Ništa nije u redu ali telefon ili vajber prave problem na bilo kakvom internetu. Pišem da se neko javi sa istim problemom i dal ga je nekako rešio?

Kod kršomi telefona mi se ne sviđa što nešto pokvare i narednih 600 apdejtova aplikacije bude isto onda 601 apdejt proradi pa opet sledećih 600 bude neispravno. Konkretno BLIC koji je isključen i svaki put jebbeno moram manuelno da ga uključujem. Ako stavim na auto on se sledeći put odmah vrati na isključeno.

Bukvalno svaka app me zeza a koristim ih nekoliko.

Tastatura glavi i prvih nekoliko slova u rečenici bude veliko pa moram ručno da ispravljam

Kao što sam napisao u prethodnoj temi, telefon ne može da pošalje video ali je tema ekspresno zaključana.

Pošalje i ovako stoji:

Pogledajte prilog 1043014onda pokušava opet i opet i opet da šalje video. Na kraju kolabira: Pogledajte prilog 1043015
Ово ти је бураз искључиво до нета. И ја кад користим свој нет тј пренос података,овако ми забагује као теби. Пошто имам мртви МТС нет.. кад сам на вај-фају за секунд пошаље..

Radio sam to deinstalirao instalirao, praznio keš, data i ništa ne pomaže. Nek se javi neko ako ima ovaj problem a sa savetima hvala sve sam probao za ovih pola godine.
Možda si cekirao uštedu podataka? Jednom se i meni desilo isto to, čak koliko se sećam i izašlo obaveštenje da je fajl veći i da neće moći. A bez problema isti taj video okačio na WeTransfer.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back