Vajb

A to da masturbiraju samo babe, nezadovoljene zene,jadnice itd
Sad zene dobro razmislite o svim glupostima koje su nam nametnute od muskaraca vekovima..da li je logicno da vas neko razdvaja od sopstvenog tela?
Ili da vam izigrava zivi vibrator, ostavi sve sada ja sam pod stresom i hocu da orgazmiram :lol: daleko bilo da je neko okacen na ofinger.Znaci moze se imati i sjajan seks i masturbirati.

A to da masturbiraju samo babe, nezadovoljene zene,jadnice itd
Sad zene dobro razmislite o svim glupostima koje su nam nametnute od muskaraca vekovima..da li je logicno da vas neko razdvaja od sopstvenog tela?
Ili da vam izigrava zivi vibrator, ostavi sve sada ja sam pod stresom i hocu da orgazmiram :lol: daleko bilo da je neko okacen na ofinger.Znaci moze se imati i sjajan seks i masturbirati.
Opet muskarci krivi?
Mozda su namerno smislili kisu da vas nateraju da sedite kuci i jos nece da dodju pokisli na vrata i mole za nesto vruce, dok vi jadne trpite....
Brate, ja bih uveo da vibratore dobijate preko socijalnog....

Opet muskarci krivi?
Mozda su namerno smislili kisu da vas nateraju da sedite kuci i jos nece da dodju pokisli na vrata i mole za nesto vruce, dok vi jadne trpite....
Brate, ja bih uveo da vibratore dobijate preko socijalnog....
Hvala rodjko, podrzavam tvoju inicijativu.
Obratila sam se zenama zato sto generalno one imaju veci problem sa tim, kod muskaraca je uobicajno.
Sem, jelte, kod barisce koji ima specijalan pogled na svet.

Nekako sam stava da ne vidim razlog za masturbacijom, da se zlopatim tu sam, kada uvek možeš naći nekoga za to, da se ne lažemo.

Ali, opet, to što ja imam taj stav, ne znači da bi mi smetalo sutra kada bi ta neka imala vibrator, baš bih se zapitao da sam ljubomoran na malo elektronike i plastike.

Back