barisca
Poznat
- Poruka
- 7.958
Zadovolji se prvo, molim te. Pa mi posle pricaj.imam živo i moje živo je toliko živo da nikada ne bi izgovorio tako mrtvu nesuvislu konstataciju kao ti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zadovolji se prvo, molim te. Pa mi posle pricaj.imam živo i moje živo je toliko živo da nikada ne bi izgovorio tako mrtvu nesuvislu konstataciju kao ti.
Niko nije rekao da je identičnoNe preterujem, nedostaje mi nuzni dozivljaj intezivnosti u tom slucaju.
zadovolji se ti, samo nezadovoljne persone žive u tim kalupima koje su same sebi tripovima i paradoksima sagradile.Zadovolji se prvo, molim te. Pa mi posle pricaj.
E te ne volimNe znam da l neki hiperrealizam sa nabreklim venama duzmem
Pa.....recimo da si na klizavom terenu koji treba da izbegavas.Aj' ne l'ži.
Nema nista gore kad je zensko, musko u glavu ograniceno. Kada ti je neko toliko privlacan, kad strast prsti na sve strane, ko jos razmislja o vibratoru.
Sto bre, pusti gaPa.....recimo da si na klizavom terenu koji treba da izbegavas.
Opet muskarci krivi?A to da masturbiraju samo babe, nezadovoljene zene,jadnice itd
Sad zene dobro razmislite o svim glupostima koje su nam nametnute od muskaraca vekovima..da li je logicno da vas neko razdvaja od sopstvenog tela?
Ili da vam izigrava zivi vibrator, ostavi sve sada ja sam pod stresom i hocu da orgazmiramdaleko bilo da je neko okacen na ofinger.Znaci moze se imati i sjajan seks i masturbirati.
Hvala rodjko, podrzavam tvoju inicijativu.Opet muskarci krivi?
Mozda su namerno smislili kisu da vas nateraju da sedite kuci i jos nece da dodju pokisli na vrata i mole za nesto vruce, dok vi jadne trpite....
Brate, ja bih uveo da vibratore dobijate preko socijalnog....
Kako bre kad ne razume srpski ni rec, kao da je iz srbije....A upravo sam i rekla da nije normalno da niko nikom visi na civiluku, masturbacija je normalna stvar.
Reci zeni idi po.jebi se pa pricaj o vibratoru![]()
Ma kako da ne, seksualno zrele osobe sve trce da svoju srecu kupe u seks shopu.zadovolji se ti, samo nezadovoljne persone žive u tim kalupima koje su same sebi tripovima i paradoksima sagradile.
Moj temperament to ne poznaje.Pa.....recimo da si na klizavom terenu koji treba da izbegavas.
Pa daPricaj nam o pravom zadovoljstvu, dok ti vibrator tu najvise dodje kao igrackica for fun.
Diskriminacija glatkih.Ne znam da l neki hiperrealizam sa nabreklim venama duzmem
A šta ako smo autoerotični, tj ložimo se na sebeNekako sam stava da ne vidim razlog za masturbacijom, da se zlopatim tu sam, kada uvek možeš naći nekoga za toplastike.
A šta ako smo autoerotični, tj ložimo se na sebe![]()
sexualno-mentalno-psihički zrele osobe nemaju fobiju od sexaulnih igračaka.Ma kako da ne, seksualno zrele osobe sve trce da svoju srecu kupe u seks shopu.
Pricaj nam o pravom zadovoljstvu, dok ti vibrator tu najvise dodje kao igrackica for fun.