VAISTINU PRVI MAJ........

Kako neko lepo rece, prvi maj nije nikakav komunisticki praznik, kako ga zamislja mali Perica ili Marko...........nego praznik rada, koji se vise slavi u zapadnim ,kapitalistickim drzavama nego u istocnoj evropi..............

Haha.

Pa ti ocigledno nisi nikad bio u tim "zapadnim, kapitalistickim zemljama" o kojima tako ushiceno sanjas. Tamo za te tvoje gologuzanske praznike niti ko zna, niti koga briga, a o slavlju i da ne govorimo.

Pitanje sta se sve u tvojoj kockastoj glavi smesalo - uranci brkatijeh kaplara u penziji u Hajd parku, prvomajske parade niz Ridzent strit, a na Pikadiliju stoji kraljica u copinoj beloj uniformi, with a lily in her transcendental hand, i mukne "mozete poceti!" milozvucnim zagorskim tenorom.

Sludjeniji si nego sto se dalo naslutiti.

Ovo je katastrofa, toliko postova je Tihi postavio o jadnim radnicima koje zlostavljaju gazde,
gube posao, prepuni biroi, SEKA, DEKA itd.
A juce umesto da bude ustanak protiv lose ekonomske situacije,
kad ono dogodio se genocid nad prasicima i pojelo se nekoliko tona mesa i ispilo isto toliko hektolitara piva,
u ovoj teskoj situaciji za drzavu i narod. :lol:
Vaistinu kriza :think:

Haha.

Pa ti ocigledno nisi nikad bio u tim "zapadnim, kapitalistickim zemljama" o kojima tako ushiceno sanjas. Tamo za te tvoje gologuzanske praznike niti ko zna, niti koga briga, a o slavlju i da ne govorimo.

Pitanje sta se sve u tvojoj kockastoj glavi smesalo - uranci brkatijeh kaplara u penziji u Hajd parku, prvomajske parade niz Ridzent strit, a na Pikadiliju stoji kraljica u copinoj beloj uniformi, with a lily in her transcendental hand, i mukne "mozete poceti!" milozvucnim zagorskim tenorom.

:rotf:

Да тачно,комуниста нема много у Србији,а поготово марксиста-лењиниста.Ми комунисти не претимо само са позиције силе,већ и када смо у мањини.Али глупо је и причати о некаквим претњама,јер оно што ми радимо нису претње него борба за идеале.То си могао да видиш и на анти-нато митингу када је група од 30 чланова НКПЈ-а одржала свој протест код Руског Цара урлајући пароле,иако је поред њих стајала маса од пар хиљада десничара и малих групица неонациста.Нико се није склањао чак су и у пар наврата комунисти адекватно одговорили на провокације.Дакле као што сам већ рекао зечићу,ти и твоји истомишљеници можете да претите само када сте у већини што си и сам потврдио.

На сву срећу има вас шачица јада, и то све сами излапели старци који су покрали и уназадили Србију, па мало им је него би још мало, као онај кркобабић (ваш човек, целог живота био комуниста, а сада соли памет поново о планском одређивању пензија, какав идиот). Вама је бре место како ваш идеолог каже на сметлишту историје, багро. Док сте били на власти све сте радили против Србије, а по налогу прво коминтерне, а онда по налогу броза. Ваљда знаш као члан нкпј дакле стаљиниста и про коминтерновац да је примарни циљ те наказне групе фанатика био прво борба српских комуниста против српске државе. А сада китановић с3ре о патриотизму. Када комуњаре паламуде о патриотизму, онда...Ови што владају ваши су изданци. Данашње стање у земљи између осталог је резултат ваше борбе за боље сутра,али мора вам се признати једно. Успели сте оно што ни један комуниста ни у једној држави није, а то је постепено одумирање државе, што је један од основних марксових постулата. Растурили сте Србију начисто са вашим авнојем и разним уставним експериментима. Третирали сте Србију прво као тамницу народа, а онда као експерименталног заморца. Како те бре није срамота да се оглашаваш. Отели сте Цркви земљу и дали је Шиптарима које сте довели из Албаније. А сада кукумавчете. Само што ми једемо г0вна која сте ви иср4ли, а ви шачица секташа се бламира у центру града и шири свој црвени смрад. Марш бре! Човек не зна да ли да вас смести у лудницу или у затвор за националну издају. Али као што рекох, мало вас је и махом су то старци, а омладина све сами наркомани и алкоси, тако да ће ови први да рикну, а ови други ће завршити у Палмотићевој или Драјзеровој.

1.maj bi trebao da bude dan kada bi svi radnici trebalo da se podsete šta je neko ranije za njih uradio,da se sindikati sastanu i porazgovaraju šta,gde i kako dalje.
Ovako je ostalo iz komunističkih vremena da i ovaj dan ljudi iskoriste za ždranje.Nemam ništa protiv roštilja,obrtanja prasića i sličnih "hepeninga",ali bi radni narod trebao da razmisli o svojim pravima i koliko kod nas sindikalne organizacije uopšte rade.
Ova dva "protesta" u organizaciji ovlašćenih sindikata je obična budalaština i zamajavanje naroda.

На сву срећу има вас шачица јада, и то све сами излапели старци који су покрали и уназадили Србију, па мало им је него би још мало, као онај кркобабић (ваш човек, целог живота био комуниста, а сада соли памет поново о планском одређивању пензија, какав идиот). Вама је бре место како ваш идеолог каже на сметлишту историје, багро. Док сте били на власти све сте радили против Србије, а по налогу прво коминтерне, а онда по налогу броза. Ваљда знаш као члан нкпј дакле стаљиниста и про коминтерновац да је примарни циљ те наказне групе фанатика био прво борба српских комуниста против српске државе. А сада китановић с3ре о патриотизму. Када комуњаре паламуде о патриотизму, онда...Ови што владају ваши су изданци. Данашње стање у земљи између осталог је резултат ваше борбе за боље сутра,али мора вам се признати једно. Успели сте оно што ни један комуниста ни у једној држави није, а то је постепено одумирање државе, што је један од основних марксових постулата. Растурили сте Србију начисто са вашим авнојем и разним уставним експериментима. Третирали сте Србију прво као тамницу народа, а онда као експерименталног заморца. Како те бре није срамота да се оглашаваш. Отели сте Цркви земљу и дали је Шиптарима које сте довели из Албаније. А сада кукумавчете. Само што ми једемо г0вна која сте ви иср4ли, а ви шачица секташа се бламира у центру града и шири свој црвени смрад. Марш бре! Човек не зна да ли да вас смести у лудницу или у затвор за националну издају. Али као што рекох, мало вас је и махом су то старци, а омладина све сами наркомани и алкоси, тако да ће ови први да рикну, а ови други ће завршити у Палмотићевој или Драјзеровој.

Комунисти (тачније марксистичко-лењинистичка опција) никада није радила ништа против Србије,већ против српске буржоазије,а то је велика разлика.Са Јосипом Брозом немамо од '48 ништа,али не умањујемо значај његове револуционарне улоге за време 2.св.рата.Након '48 он је управо и хапсио људе који су марксисти-лењинисти,па се запитај ко су углавном били затвореници на Голом Отоку.
Кркобабић са нама нема никакве везе и није ''наш'' кадар,а смешно је и причати да се било ко од садашње власти позива на социјализам у његовом изворном облику.Комунисти и јесу патриоте,али патриотизам сам по себи нема везе са десницом.Наравно ти то никада нећеш разумети,јер теби је патриотизам исто што и национализам,а то нема везе с везом нити патриотизам има било коју идеолошку одредницу.Данашње стање у земљи је одраз неспособности анти-комуниста да среде стање у држави и очувају макар оно мало што су комунисти створили.Нисте способни бре ниједну фабрику да сачувате,све сте распродали идиоти...од Коштунице,преко Ђинђића до Тадића....па ако ћемо право ни Милошевићева влада није била сјајна.Комунисти нису отели Цркви земљу,чак напротив одвојили су Цркву од државе и дали свакоме онолико колико му припада.На Косову није било четничких формација НИКАДА,а косовска свештена лица су углавном приступала партизанима,тако да ја уопште не разумем на шта се ти позиваш?! :roll: За националну издају сте одговарали ви ултра-мега-гига десничари и желели сте да оправдате своју сарадњу са немачким трупама тако што сте убеђивали народ ''да је то у њиховом интересу''.Стари људи са комунистичким уверењем ће да умру једног дана,али има ко да их наследи.Код вас десничара иако се позивате на здраву нацију има много више алкохоличара и наркомана,јер такве једино можете и да привучете играјући на карту шовинизма.Окосницу ваших редова чине клинци којекакви навијачи,који су верници из помодарства,а држе се православних обичаја и библије једном годишње када треба да посте и очисте се од греха.Да не говоримо да је то што сте ви привукли у оквиру : Образа,СНП1389,Националног Строја...итд друштвени талог пун неморала који очајнички тражи начин како би се опрао од свих лоших ствари које је за живота учинио.

ЛИЦИМУРИ! :hahaha:

Poslednja izmena:
Комунисти (тачније марксистичко-лењинистичка опција) никада није радила ништа против Србије,већ против српске буржоазије,а то је велика разлика.Са Јосипом Брозом немамо од '48 ништа,али не умањујемо значај његове револуционарне улоге за време 2.св.рата.Након '48 он је управо и хапсио људе који су марксисти-лењинисти,па се запитај ко су углавном били затвореници на Голом Отоку.
Кркобабић са нама нема никакве везе и није ''наш'' кадар,а смешно је и причати да се било ко од садашње власти позива на социјализам у његовом изворном облику.Комунисти и јесу патриоте,али патриотизам сам по себи нема везе са десницом.Наравно ти то никада нећеш разумети,јер теби је патриотизам исто што и национализам,а то нема везе с везом нити патриотизам има било коју идеолошку одредницу.Данашње стање у земљи је одраз неспособности анти-комуниста да среде стање у држави и очувају макар оно мало што су комунисти створили.Нисте способни бре ниједну фабрику да сачувате,све сте распродали идиоти...од Коштунице,преко Ђинђића до Тадића....па ако ћемо право ни Милошевићева влада није била сјајна.Комунисти нису отели Цркви земљу,чак напротив одвојили су Цркву од државе и дали свакоме онолико колико му припада.На Косову није било четничких формација НИКАДА,а косовска свештена лица су углавном приступала партизанима,тако да ја уопште не разумем на шта се ти позиваш?! :roll: За националну издају сте одговарали ви ултра-мега-гига десничари и желели сте да оправдате своју сарадњу са немачким трупама тако што сте убеђивали народ ''да је то у њиховом интересу''.Стари људи са комунистичким уверењем ће да умру једног дана,али има ко да их наследи.Код вас десничара иако се позивате на здраву нацију има много више алкохоличара и наркомана,јер такве једино можете и да привучете играјући на карту шовинизма.Окосницу ваших редова чине клинци којекакви навијачи,који су верници из помодарства,а држе се православних обичаја и библије једном годишње када треба да посте и очисте се од греха.Да не говоримо да је то што сте ви привукли у оквиру : Образа,СНП1389,Националног Строја...итд друштвени талог пун неморала који очајнички тражи начин како би се опрао од свих лоших ствари које је за живота учинио.

ЛИЦИМУРИ! :hahaha:

Одговори ми само на неколико питања.

Да ли је Марксова теза да је држава инструмент за репресију и експлоатацију радничке класе и народа и да треба да у будучности одумре у корист бездржавног уређења-комунизма? О каквом ти комунистичком патриотизму баљезгаш? То је још једна комфраза и лаж црвене гамади, чист популизам којим сте се служили да би привукли народ да се боре тобоже против окупатора,а у ствари за интересе ваше секте-партије и Москве.

Да ли је линија коминтерне била да се ради на разбијању Србије?

Да ли је авној докусурио српско национално јединство и аболирао НДХ и само у Србији створио АП, а не у другим републикама где су у појединим крајевима већину чинили Срби?

Да ли су комунисти од некадашњих српских територија направили БиХ?

Да ли су комунисти направили црногорску нацију?

Да ли су комунисти одузели црквену имовину и дали је Шиптарима из Албаније, а нису дозволили повратак Срба на КиМ које су ти исти балисти протерали?

Да ли су комунисти прогањали српске националисте, а у својим редовима толерисали најгори хрватски и албански шовинизам?

Толико за сада. И молим те образуј се мало, српски национализам нема везе са нацизмом и фашизмом као ни са набројаним организацијама.

Да ли је Марксова теза да је држава инструмент за репресију и експлоатацију радничке класе и народа и да треба да у будучности одумре у корист бездржавног уређења-комунизма?

Тачно Маркс је дао такву дефиницију државе,АЛИ КАПИТАЛИСТИКЕ ДРЖАВЕ!Када је говорио о одумирању,под тим је подразумевао претварање капиталистичких држава у социјалистичке са реформисаним органима и то је била прва фаза у револуцији.Друга фаза је укидање истих када се створе услови.

О каквом ти комунистичком патриотизму баљезгаш? То је још једна комфраза и лаж црвене гамади, чист популизам којим сте се служили да би привукли народ да се боре тобоже против окупатора,а у ствари за интересе ваше секте-партије и Москве.

Као што сам већ нагласио,патриотизам нема никакве везе са било каквим идеолошким одредницама.Патриотизам је љубав према отаџбини,поднебљу,култури,језику и нема везе ни са какво јe*ном државом и границама.Сама реч потиче од израза patrio и односи се везаност за претке и корене.

Са друге стране марксисти-лењинисти имају постулат : ''Дражаве хоће независност,нације хоће слободу,народ хоће револуцију!''

Е да прочитај мало о левом национализму који су заступали социјалисти и левичарски револуционарни покрети почетком 20 века.Ево линка:

http://plamenrevolucije.blogspot.com/2009/03/levi-nacionalizam-levi-nacionalizam-je.html

Ко сад баљезга ја или ти?! Признај бре да ниси знао да постоји леви национализам...:roll:

Линија Коминтерне је била да се разбије и ослаби српска буржоазија која је угњетавала пре свега народ Србије,а затим и све околне народе.

Да ли је авној докусурио српско национално јединство и аболирао НДХ и само у Србији створио АП, а не у другим републикама где су у појединим крајевима већину чинили Срби?

То је одлука ревизиониста са Ј.Б.Титом на челу и Коминтерна нема везе са тим.Чак је постојала међу српским комунистима веома јака струја која се противила једностраним решењима о стварању аутономија.Друго Хрватска је још за време КРАЉЕВИНЕ ЈУГОСЛАВИЈЕ имала овлашћења за доношење закона које се тичу само ње,па су самим тим монархисти омогућили Хрватској да добије елементе државности.

Нису комунисти.Народ је сам створио своју државу и томе се чак нису противили ни сами босански Срби који су желели да створе заједницу са Хрватима и Муслиманима (бошњацима).

Нису....Имали су црногорци своје владаре још пре комуниста који су направили дистанцу у односу на Србију.Ајде мало подсети се из историје ко су били Данило и Никола и шта су они радили током своје владавине.

Да ли су комунисти одузели црквену имовину и дали је Шиптарима из Албаније, а нису дозволили повратак Срба на КиМ које су ти исти балисти протерали?

Нису.Одузета је имовина капиталистима,а црквена имовина на Косову посебно није,јер као што сам већ написао попови нису приступали четницима нити су имали било какве везе са десницом.Српски народ је генерално приступао партизанима.Знам да је та истина јако болна за тебе,али је ипак ИСТИНА!Није постојао четнички покрет на Косову,а договор међу српским комунистима је био да се убије СМЕСТА свако ко би покушао да створи четничку јединицу.Тито ма шта мислио ја о њему је био један од највећих донатора Пећкој Патријаршији,ја то знам јер сам пореклом одатле.

Е сад ово што си поменуо око забране повратка Србима на Косово;Срби су након 2. св. рата продавали своју имовину САМИ Шиптарима и била им је омогућено да се настане било где у централној Србији.Избеглима(чија је кућа срушена) држава је помогла финансијски око земљишта и прављења новог дома тамо где су привремено настањени.Онима који су добили наканду за земљу није било омогућено да се врате.ЈЕР НЕ МОЖЕШ ДА ТРАЖИШ ДА ТИ ДРЖАВА НАПРАВИ НОВИ ДОМ У ШУМАДИЈИ (тако рећи финасијски искористиш државу за прављење куће) а онда хоћеш и своју земљу са Косова назад,иако си се претходно одрекао ње.

ИЛИ ДА УПРОСТИМ - ОНИ СРБИ КОЈИ СЕ НИСУ СЕЛИЛИ СА КОСОВА (КАО МОЈА ФАМИЛИЈА) НИКО ИХ НИЈЕ ТЕРАО ОДАТЛЕ И КАКО СУ ЖИВЕЛИ ПРЕ РАТА ТАКО СУ ЖИВЕЛИ И ПОСЛЕ РАТА,АЛИ НИСУ ПРОДАВАЛИ ЗЕМЉУ НИТИ ТРАЖИЛИ ФИНАСИЈСКУ ПОМОЋ ОД ДРЖАВЕ ЗА ПРАВЉЕЊЕ ДРУГЕ КУЋЕ НА ДРУГОМ МЕСТУ!

Да ли су комунисти прогањали српске националисте, а у својим редовима толерисали најгори хрватски и албански шовинизам?

Комунисти су прогањали све ДЕСНЕ националисте било да су Срби,Хрвати,Балисти....Само у Западној Немачкој је ОЗНА убила 62 Усташа.Српске четнике су ловили по Америци, док су муслиманске екстремисте (балисте) гањали по Немачкој такође и у скандинавским земљама.

Толико за сада. И молим те образуј се мало, српски национализам нема везе са нацизмом и фашизмом као ни са набројаним организацијама.

Тако је,српски национализам нема везе са нацизмом и фашизмом тако да Образ и Строј нису никаве националистичке организације,иако се многи позивају на њих.Ја сам само помислио да се и ти позиваш на њих јер колико знам не постоји више ниједна већа групација која себе назива националистичком (изузев 1389 ).Но то није није битно...заболе мене шта ти подразумеваш под национализмом пошто ниси ни упознат шта у ствари национализам представља,а ниси ни упознат са тиме да се тај појам веома широко поставља.

И молим те образуј се па прочитај чланак о национализму левичарских покрета.Ево ти линк још једном:

http://plamenrevolucije.blogspot.com/2009/03/levi-nacionalizam-levi-nacionalizam-je.html

:mrgreen:

Poslednja izmena:

Да ли је Марксова теза да је држава инструмент за репресију и експлоатацију радничке класе и народа и да треба да у будучности одумре у корист бездржавног уређења-комунизма? О каквом ти комунистичком патриотизму баљезгаш? То је још једна комфраза и лаж црвене гамади, чист популизам којим сте се служили да би привукли народ да се боре тобоже против окупатора,а у ствари за интересе ваше секте-партије и Москве.

Sine komunizam se vraca, a za takve lajavce nece biti mesta u sistemu, pokorise ili te ceka goli otok!

Познат ми је национализам левичарског покрета али и она лењинова загреби мало руског комунисту, па ћеш добити великоруског националисту. То је наравно изречено као критика упућена комунистима, а ти видим не знаш баш много о лељинизму. Ово што ти наприча је чиста замена теза и одбијање да се прихвати историјска чињеница. Народ није САМ створио БиХ него авној, односно партијска врхушка. Престани да поистовећујеш партију са државом и народом. Црногорци јесу имали државу пре 2.рата и краља, али су били СРБИ и тако се изјашњавали док комуњаре не измислише црнг.нацију. Много мешаш појмове.Може једна нација да има 2 државе или пак више нација да живи у једној.НДХ је аболирана одлукама авноја а тада је тито још увек био "на линији" како ви то кажете. Није СР Хрватска створена након 48, него пре ње. Твоја дефиниција патриотизма је јако дискутабилна. Нкпј је идеолошки јако чорбаста, јер по мојим сазнањима ви имате у својим редовима и некакве националисте и комунисте и некакве разне клинце који гутају разне таблетице на концертићима итд. Из твојих постова закључујем да си неки млађи лик и молио бих те да не комуницираш са мном са позиција некакве висине јер не представљаш никакву моју авангарду и откуд ти знаш колико је ко образован када ниси способан да код самог себе уочиш противречности и идејну збуњеност. Олако етикетираш људе, и то без икаквог основа. Све у свему, комуњаре су пропале,оно што је остало је смешно и јадно.

Sine komunizam se vraca, a za takve lajavce nece biti mesta u sistemu, pokorise ili te ceka goli otok!

Да ли ово треба да схватим као претњу? Уколико то јесте, молио бих админа да реагује на време. А ја ти поручујем битанго црвена да се таквом безбожничком олошу никада нећу покорити, нису моји преци, па нећу ни ја а ти ако си толика фаца дођи да ме сам водиш на голи оток, не с3ри по тастатури.

Na civilizovanom zapadu , za razliku od talibanske srbije , se niko ne stidi niti jednog datuma vezanog za antifasisticku borbu, ili prava radnika .......naprotiv........britanci i francuzi se ponose danom iskrcavanja u normandiju, italijani slave svoje , malobrojne partizane, svi narode evrope zajedno slave dan pobede protiv fasizma, i naravno prvi maj kao praznik rada...........

Samo se, novokomponovani , "osvesceni " shatro srbi , stide svega antikomunistickog , i svega sto mirisi na ljudska i radnicka prava, a nema bar malo mirisa tamjana......i pahomija u publiici.............

Tako je i doslo do bruke, da na stratistu u Jajincima , gde je 80 000 ljudi izgubilo zivot, igra kolo , peva Seka Aleksic, i sutira se turnir u malom fudbalu.......ma , ko yebe, to su samo kosti pravih rodoljuba..........nije IN u talibanskoj pravoslavnoj novokomponovanoj dzamahiriji , obelezavati dan pogroma nad tim ljudima od nedicevih i ljoticevih fastita.......

Tako je doslo do bruke da se spomenik radnickom bataljonu , koji je izginuo do poslednjeg na Kadinjaci , ne bi li obezbedili odstupnicu nejachi , lici na deponiju......

Nije IN po pravoslavno - talibansko - cetnickoj - novokomponovanoj shabanijadi da se odrzava uspomena na antifasizam i borce koji su za to izginuli......

Pa se onda novokomponovani - shabani cude sto Putin orden za zasluge u borbi protiv antifasizma daje Mesicu ,a ne nekom srbinu???
Pa se jos cudite sto vas civilizovan svet gleda kao neki virus, koji doduse ne napada pluca kao ovaj meksiciki , ali ima pogubne posledice na mozak.......:think:

:ok:

Hvala najlepše i tebi srećan Praznik !:)

Да ли ово треба да схватим као претњу? Уколико то јесте, молио бих админа да реагује на време. А ја ти поручујем битанго црвена да се таквом безбожничком олошу никада нећу покорити, нису моји преци, па нећу ни ја а ти ако си толика фаца дођи да ме сам водиш на голи оток, не с3ри по тастатури.

To nije pretnja to je realnost, i nemoj odmah da se palis ko slama.
A reci kao sto su: bitango crvena, olos ... uopste nisu potrebne, ako ti je do praznjenja idi u neki boks klub, forum nije mesto sa takve!:bye::bye:

To nije pretnja to je realnost, i nemoj odmah da se palis ko slama.
A reci kao sto su: bitango crvena, olos ... uopste nisu potrebne, ako ti je do praznjenja idi u neki boks klub, forum nije mesto sa takve!:bye::bye:

Каква реалност? Како се то комунизам враћа мајке ти? на леђима китановића или слобе јанковића? Или вулина? Па људи ваше партије за разлику од оне старе предратне у којој је чак постојао кандидатски стаж за чланство, сада примају кога стигну, хватате људе на бућкало, пуне компартије верника, националиста, алкохоличара, панслависта, југоносталгичара...Ни м од марксиста. Моје квалификације су исувише благе за вас. Ви сте заслужили много горе, али на жалост ови људи брзо заборављају, а и ви сте им добро испрали мозак. Па ваши кадрови су свуда на просторима бивше државе на власти, само су пресвукли дресове. У том смислу нема потребе да се враћате, већ сте ту, али почистићемо вас једном за свагда.

Postovani prijatelji,

koristim priliku , da svima koji slave prvi maj, medjunarodni praznik rada, cestitam praznik.........:ok:

Jutros sam morao da ustanem u 5 h, in the morning........da odvezem klinca sa ortacima na Kosutnjak....sa sve rostiljem ,cevapima i kobajama ,krmenadlama i pljeskama i svim ostalim rekvizitima koji su im potrebni da se dobro provedu u prirodi danas..........

Sve dok nisam dosao do Kosutnjaka, bio sam ubedjen da je suludo ustajati tako rano, ali kada sam stigao do podvoznjaka koji vodi ka "Kosuti" , snimio sam reke mladih ljudi , koji se slivaju na izletiste, kao da je derbi Zvezda - Partizan ( naravno , dok je taj derbi nesto vredeo )...........

Jos vece iznenadjenje me sacekalo kada sam video bezbroj satora , onih koji su jos sinoc otisli tamo da kampuju i zauzmu dobro mesto.....Toliko dorbe energije i pozitivnih vibracija nisam skoro video u srbiji........Mislim da je prosek godina izletnika bio , u vrh glave 20 .......nigde onih zadriglih sindikalaca.....sve omladina, lepota srbije.....:super:

Zato sam i odlucio da cestitam prvi maj, jer sam shvatio da su neke generacije potpuno neopterecene bilo kakvim ideoloskim predznacima , odlucile da se danas lepo zezaju , i da zabatale debate treba li ili ne , za prvi maj izaci na "uranak".....:ok:

E ***** ti komunisticki mozak...

Vido ********* sator, meso, cevape, kobasice, pi.cke i mlade i izveo zakljucak da je rec o pionirskoj radnoj akciji na kojoj se nalazi osvescena i "enegicna" srpska mladez prepuna "pozitivnih vibracija" :hahaha: Nije mu palo na pamet da omladina bezi od stvarnosti i ide da se razvali od jela i pica iako je svorc. Ili da se samo trazi izgovor da se krka i cirka, a da se o samom prazniku ne zna nista :dash:

Je.bo mozak kad je naucio da gleda kroz kljucaonicu bez mogucnosti da otvori vrata(ne samo mogucnosti vec i svesti da je ista moguce otvoriti). Otici ce i te generacije :ok:

E ***** ti komunisticki mozak...

Vido ********* sator, meso, cevape, kobasice, pi.cke i mlade i izveo zakljucak da je rec o pionirskoj radnoj akciji na kojoj se nalazi osvescena i "enegicna" srpska mladez prepuna "pozitivnih vibracija" :hahaha: Nije mu palo na pamet da omladina bezi od stvarnosti i ide da se razvali od jela i pica iako je svorc. Ili da se samo trazi izgovor da se krka i cirka, a da se o samom prazniku ne zna nista :dash:

Je.bo mozak kad je naucio da gleda kroz kljucaonicu bez mogucnosti da otvori vrata(ne samo mogucnosti vec i svesti da je ista moguce otvoriti). Otici ce i te generacije :ok:

Bogami.......ja video neku dobro obucenu decu, parkirane vespe, automobili.....pune trpeze, zezanje , smeh........nisu mi delovali svorc.......:D

A kada odu te generacije preko, ostace vam siroka srbija za vas shabane........mesta za ispashu koliko ti dusha zeli..........:super:

[/SIZE][/B]

Bogami.......ja video neku dobro obucenu decu, parkirane vespe, automobili.....pune trpeze, zezanje , smeh........nisu mi delovali svorc.......:D

A kada odu te generacije preko, ostace vam siroka srbija za vas shabane........mesta za ispashu koliko ti dusha zeli..........:super:

Kazem ti ja, mali Svedjani i Svajcarci dosli na ekurziju :D I ja nisam mislio na te generacije... Znas ti da sam na crvene mislio. Necete jos dugo, ti sto krkaju rostilj ce vas sa sve kobajom po glavi.

ps: ne brini, cica je zdrao i pio tri dana, malopre je dosao kuci

Haha.

Ма он је пословао искључиво са Украјином :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Back