Vaistinu "Prodidži"

Demijurg

Poznat
Banovan
Poruka
7.211
Svešteniku usred službe mobilni zvonio "Smack My Bitch Up"

Jedan grčki sveštenik kada nije na poslu voli da sluša "Prodidži". Tome u prilog govori činjenica da mu i mobilni telefon zvoni kao hit "Smack my bitch up", i to usred službe.

Kako vam se čini?

Popa mi je genijalan, drago mi je kad sveštenike vidim da vole neke tekovine modernosti i savremenog doba koje mnogima deluju šokantno. Jedino što je po meni problem jeste negašenje telefona u toku službe, ako je ovo bila služba. Mnogo bogoslova koje znam sluša metal, pank, ide po svirkama, ali to ih en čini manje podobnim za sveštenički poziv

Jedan od komentara na YouTube je, parafraziram: "Možda ga je bog zvao." :lol: Smejurija. Ipak, jako neozbiljno.

Imam da dodam dve stvari. Prvu sam video, a za drugu sam čuo priču.

Prolazio sam jednom pored jedne velike crkve, gde se održavalo venčanje, i vidim nekog popa sa strane, razgovara sa nekim na mobilni telefon i, pored ostalog, kaže mu: "Ma čekaj, u gužvi sam. Treba da venčam neke budale, da im uzmem 100 eura, pa ću doći." :rotf:

Ovo drugo je bila seoska sahrana. Pop pevba nad kovčegom, najednom stane, udalji se par metara od rake, ispiša na tarabu, pred svima, i vrati se da nastavi opelo. :rotf:

Tuga jedna...

Back