Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj izvini ali baš si me nasmijalaPromenila sam bateriju na vagi i sad imam 3 kg manje.
Kako je to moguće?
Koje vage su dobre, a koje izbegavati?
misliš baterije?Promenila sam bateriju na vagi i sad imam 3 kg manje.
Kako je to moguće?
3/4 je vodurinaŽasu
Užasno je kad ne znaš koliko zapravo imaš kg![]()
3/4 je vodurina
koliko masnoće imaš mere posebne vage
za izbacivanje viška vode odeš u apoteku i kupiš Lasix (70 dinara)Mene zanima i ta vodurina.
Zanima me moja ukupna kilogramaža
Pod istim islovima, ujutru, bez odeće, posle odlaska u toalet.
Imaš li neki predlog za dobru bateriju, vagu?
Pa šta će mi toza izbacivanje viška vode odeš u apoteku i kupiš Lasix (70 dinara)
lažne dijete zapravo rade baš ovo - izbacuju vodu prvih nedelju dana pa ti se naprave WOW efekat
I onda ti lozis ljude po forumu da kupuju u Croaciji, klasicna zloba, zato sto si ti pukao na toj kupovini zelis da druge zayebes. Kao da si sa Vrachara.Kupio sam dve vage u lidlu, obe su crkle posle par meseci. Ova za težinu je lagala 3-4-5 kg i crkla nepopravljivo a pošto sam je kupio u hr ispušio sam i za garanciju. Druga digitalna isto iz lidla crkla baterija posle dva meseca. Zamenio i sad radi. Pitanje jel guta bateriju ili baterija ne valja. Ugl više nikada.
Zašto baš ta? Marka u pitanju?Posto vi u Srbistanu nemate Amazon odes na sajt Tehnomanije i narucis ovo:
Pogledajte prilog 1722276
LINK, LINK <-----
Pa eto, ta tvoja je vrhunska.Promenila sam bateriju na vagi i sad imam 3 kg manje.
Kako je to moguće?
Raspali penzioneru, ista vaga se prodaje i u srBskom lidlu.I onda ti lozis ljude po forumu da kupuju u Croaciji, klasicna zloba, zato sto si ti pukao na toj kupovini zelis da druge zayebes. Kao da si sa Vrachara.
Edit.
Napominjem da je vaga koju sam gore linkovao u Tehnomaniji meri i do mariovih 180kg zive vage.
Zato sto ima vezu sa aplikacijom na racunaru/telefonu, zato sto ti aplikacija daje nedeljnu, mesecnu analizu, zato sto meri pojedine delove tela a ne celo telo... jel se mi lozimo na tehnologiju ili ne? Beurer je brend medicinske merne opreme i bar su donekle pouzdani sa mernom tehnologijom.Zašto baš ta? Marka u pitanju?
Vidiš da i ćerka kaže da joj broj kg zavisi od vrste poda. Tako je i kod mene. A očigledno i od baterije. Isto sam kupila tako nešto u tehnomaniji, doduše od jeftinijih. Nisam mislila da cena utiče na pouzdanost merenja. To ne bi smelo.
Jbg, sverceru ti ovde lozis ljude da idu u tvoj zavicaj, Croaciju, da tamo uzimaju vage, tampone, pelene za odrasle (tebe)...Raspali penzioneru, ista vaga se prodaje i u srBskom lidlu.
Vidim. 12400 dinZato sto ima vezu sa aplikacijom na racunaru/telefonu, zato sto ti aplikacija daje nedeljnu, mesecnu analizu, zato sto meri pojedine delove tela a ne celo telo... jel se mi lozimo na tehnologiju ili ne? Beurer je brend medicinske merne opreme i bar su donekle pouzdani sa mernom tehnologijom.
Naravno da vodoravan polozaj sa krutom podlogom je uslov za tacno merenje. Baterija moze da utice samo ako napon padne ispod odredjene vrednosi ( ne radi tacno ni sa vecim naponom).
Tamo nema šta nema i duplo su niže cene hrane. Nije svedeno na prost monopol i kriminal kao u ubogoj srbiji. Ti to najbolje znaš jer si pobegao čak do kanade, dalje nisi mogao.Jbg, sverceru ti ovde lozis ljude da idu u tvoj zavicaj, Croaciju, da tamo uzimaju vage, tampone, pelene za odrasle (tebe)...
Uzgred jel imate sta drugo sem tog Lidla? Samo ti Lidl u ustima.
Takvu su mi davno ukrali na žurci. Ništa drugo nego vagu sa kazaljkom staru farbanu.Na kazaljku bez baterije