Vaga

Mene zanima i ta vodurina.
Zanima me moja ukupna kilogramaža 😀

Pod istim islovima, ujutru, bez odeće, posle odlaska u toalet.

Imaš li neki predlog za dobru bateriju, vagu?
za izbacivanje viška vode odeš u apoteku i kupiš Lasix (70 dinara)
lažne dijete zapravo rade baš ovo - izbacuju vodu prvih nedelju dana pa ti se naprave WOW efekat

za izbacivanje viška vode odeš u apoteku i kupiš Lasix (70 dinara)
lažne dijete zapravo rade baš ovo - izbacuju vodu prvih nedelju dana pa ti se naprave WOW efekat
Pa šta će mi to
Ko kaže da imam višak vode
Ok ako nemaš predlog za vagu ili barem kako ih upotrebljavati i gde staviti pa da pokazuju konzistentnu vrednost

Posto vi u Srbistanu nemate Amazon odes na sajt Tehnomanije i narucis ovo:

1125859_000000000001125859-main-webp-580-conversion-media-format_1_2.webp

LINK, LINK <-----

Prilozi

• 1125859_000000000001125859-main-webp-580-conversion-media-format_1_2.webp
    1125859_000000000001125859-main-webp-580-conversion-media-format_1_2.webp
    8,1 KB · Pregleda: 4
Kupio sam dve vage u lidlu, obe su crkle posle par meseci. Ova za težinu je lagala 3-4-5 kg i crkla nepopravljivo a pošto sam je kupio u hr ispušio sam i za garanciju. Druga digitalna isto iz lidla crkla baterija posle dva meseca. Zamenio i sad radi. Pitanje jel guta bateriju ili baterija ne valja. Ugl više nikada.

Kupio sam dve vage u lidlu, obe su crkle posle par meseci. Ova za težinu je lagala 3-4-5 kg i crkla nepopravljivo a pošto sam je kupio u hr ispušio sam i za garanciju. Druga digitalna isto iz lidla crkla baterija posle dva meseca. Zamenio i sad radi. Pitanje jel guta bateriju ili baterija ne valja. Ugl više nikada.
I onda ti lozis ljude po forumu da kupuju u Croaciji, klasicna zloba, zato sto si ti pukao na toj kupovini zelis da druge zayebes. Kao da si sa Vrachara.

Edit.
Napominjem da je vaga koju sam gore linkovao u Tehnomaniji meri i do mariovih 180kg zive vage.

Poslednja izmena:
U 21 veku prevare zi pokušavaš da nađeš neku logiku. Meni je vaga trebala kada sam imao helikobakteriju i smršao 20+ kila. Inače ne znam ni čemu služi.

I onda ti lozis ljude po forumu da kupuju u Croaciji, klasicna zloba, zato sto si ti pukao na toj kupovini zelis da druge zayebes. Kao da si sa Vrachara.

Edit.
Napominjem da je vaga koju sam gore linkovao u Tehnomaniji meri i do mariovih 180kg zive vage.
Raspali penzioneru, ista vaga se prodaje i u srBskom lidlu.

Moja elektronska vaga dobro radi, kupljena je u Spalkomu u Smederevu, i može da meri težinu u dva moda, jedan za kilograme, drugi za englesku mernu jedinicu

Zašto baš ta? Marka u pitanju?

Vidiš da i ćerka kaže da joj broj kg zavisi od vrste poda. Tako je i kod mene. A očigledno i od baterije. Isto sam kupila tako nešto u tehnomaniji, doduše od jeftinijih. Nisam mislila da cena utiče na pouzdanost merenja. To ne bi smelo.
Zato sto ima vezu sa aplikacijom na racunaru/telefonu, zato sto ti aplikacija daje nedeljnu, mesecnu analizu, zato sto meri pojedine delove tela a ne celo telo... jel se mi lozimo na tehnologiju ili ne? Beurer je brend medicinske merne opreme i bar su donekle pouzdani sa mernom tehnologijom.

Naravno da vodoravan polozaj sa krutom podlogom je uslov za tacno merenje. Baterija moze da utice samo ako napon padne ispod odredjene vrednosi ( ne radi tacno ni sa vecim naponom).

Pade mi napamet, jel ima Walmarta u tim europskim (da bude po mariovom maternjem jeziku, kroasanskom) zemljama okolo? On vam je pojam za jeftinocu.

Zato sto ima vezu sa aplikacijom na racunaru/telefonu, zato sto ti aplikacija daje nedeljnu, mesecnu analizu, zato sto meri pojedine delove tela a ne celo telo... jel se mi lozimo na tehnologiju ili ne? Beurer je brend medicinske merne opreme i bar su donekle pouzdani sa mernom tehnologijom.

Naravno da vodoravan polozaj sa krutom podlogom je uslov za tacno merenje. Baterija moze da utice samo ako napon padne ispod odredjene vrednosi ( ne radi tacno ni sa vecim naponom).
Vidim. 12400 din
I to sa popustom, inače je preko 20000

Jbg, sverceru ti ovde lozis ljude da idu u tvoj zavicaj, Croaciju, da tamo uzimaju vage, tampone, pelene za odrasle (tebe)...
Uzgred jel imate sta drugo sem tog Lidla? Samo ti Lidl u ustima.
Tamo nema šta nema i duplo su niže cene hrane. Nije svedeno na prost monopol i kriminal kao u ubogoj srbiji. Ti to najbolje znaš jer si pobegao čak do kanade, dalje nisi mogao. :kafa:

Opet bre otkrivate toplu vodu
Ravan i cvrst pod kao podloga.
Vaga pouzdane marke a sve ima na netu da se nadje
sta bre filosofirate
Ja nisam na vagu stao 20 godina ne racunajuci sistematske preglede koje organizuje firma.
A uvek znam koliko sam tezak i variram 5 kilograma od zime do leta.
Pazite sta jedete i bavite se rekreacijom
na vagu vise necete ni pomisliti

Back