V
vvvvvvv
Gost
Da li neko zna kakva je to konbinacija i da li ta veza ima buducnot?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
STO TAKO MISLIS???santorini:tesko..sledi svoje instinkte
RACICA I VAGAC!!!Anonymous:Rakovi i vage? Ko zna. Strelac sam a dečko mi je rak. Za sad se slažemo, pa zašto ne bi i vaga i rak. Valjda zavisi od podznaka i ostalih planeta.
A jel to rak i vaga
ili račica i vagac?
Nemoj ni da pomisljas na to! Zavoleces ludo,jer vage su cudo kada je rec o osvajanju.Zavrtece ti mozak,neces znati gde se nalazis a onda ce te sutnuti radi nekog prolaznog flerta.WWW:RACICA I VAGAC!!!Anonymous:Rakovi i vage? Ko zna. Strelac sam a dečko mi je rak. Za sad se slažemo, pa zašto ne bi i vaga i rak. Valjda zavisi od podznaka i ostalih planeta.
A jel to rak i vaga
ili račica i vagac?
ZASTO TAKO MISLIS...???*Rea*:Nemoj ni da pomisljas na to! Zavoleces ludo,jer vage su cudo kada je rec o osvajanju.Zavrtece ti mozak,neces znati gde se nalazis a onda ce te sutnuti radi nekog prolaznog flerta.WWW:RACICA I VAGAC!!!Anonymous:Rakovi i vage? Ko zna. Strelac sam a dečko mi je rak. Za sad se slažemo, pa zašto ne bi i vaga i rak. Valjda zavisi od podznaka i ostalih planeta.
A jel to rak i vaga
ili račica i vagac?
Zato sto sam to dozivela.wwww:ZASTO TAKO MISLIS...???*Rea*:Nemoj ni da pomisljas na to! Zavoleces ludo,jer vage su cudo kada je rec o osvajanju.Zavrtece ti mozak,neces znati gde se nalazis a onda ce te sutnuti radi nekog prolaznog flerta.WWW:RACICA I VAGAC!!!Anonymous:Rakovi i vage? Ko zna. Strelac sam a dečko mi je rak. Za sad se slažemo, pa zašto ne bi i vaga i rak. Valjda zavisi od podznaka i ostalih planeta.
A jel to rak i vaga
ili račica i vagac?
wwww:*REA* HVALA TI PUNO,ALI MISLIM DA JE KASNO JER GA VOLIM!!!
JA I MOJ DECKO SMO ZAJEDNO MESECI-STALNO SE SVADJAMO JER SAM JA STRASNO LJUBOMORNA!!! KAKO DA POBEDIM LJUBOMORU???Anonymous:wwww:*REA* HVALA TI PUNO,ALI MISLIM DA JE KASNO JER GA VOLIM!!!
Nista nije kasno, ako se volite nista ne moze da vam upropasti vezu.Ja sm rak, a moj decko je vaga i odlicno se slazemo.U vezi smo godinu i tri meseca.
Necu vise da svracam na ovu temu,evo placem. Kada citam tvoje komentare kao da vidim sebe.Skoro pet godina volim jednu vagu,zajedno smo,pa se posvadjamo,onda nece ni da mi se javi na ulici,to ga je jednom drzalo godinu dana.Nikako da se sastavimo i smirimo,volim ga,ali ne mozemo zajedno.wwww:*REA* HVALA TI PUNO,ALI MISLIM DA JE KASNO JER GA VOLIM!!!
Necu vise da svracam na ovu temu,evo placem. Kada citam tvoje komentare kao da vidim sebe.Skoro pet godina volim jednu vagu,zajedno smo,pa se posvadjamo,onda nece ni da mi se javi na ulici,to ga je jednom drzalo godinu dana.Nikako da se sastavimo i smirimo,volim ga,ali ne mozemo zajedno.wwww:*REA* HVALA TI PUNO,ALI MISLIM DA JE KASNO JER GA VOLIM!!!
*Rea*:Necu vise da svracam na ovu temu,evo placem. Kada citam tvoje komentare kao da vidim sebe.Skoro pet godina volim jednu vagu,zajedno smo,pa se posvadjamo,onda nece ni da mi se javi na ulici,to ga je jednom drzalo godinu dana.Nikako da se sastavimo i smirimo,volim ga,ali ne mozemo zajedno.wwww:*REA* HVALA TI PUNO,ALI MISLIM DA JE KASNO JER GA VOLIM!!!![]()
Hvala.Anonymous:*Rea*:Necu vise da svracam na ovu temu,evo placem. Kada citam tvoje komentare kao da vidim sebe.Skoro pet godina volim jednu vagu,zajedno smo,pa se posvadjamo,onda nece ni da mi se javi na ulici,to ga je jednom drzalo godinu dana.Nikako da se sastavimo i smirimo,volim ga,ali ne mozemo zajedno.wwww:*REA* HVALA TI PUNO,ALI MISLIM DA JE KASNO JER GA VOLIM!!!![]()
nazalost lutko, vasa veza nema savrsenu buducnost!!!
moze vi biti zajedno ali ti si rak a taj znak je osetljiv, veran i dobar kad voli a...vaga je takodje dobar ali nikako veran , voli da flertuje...
I valjda je "tvoj decko" osetio da si suvise dobra pa iskoriscava tvoju dobrotu maksimalno...
IZVINI sto ti to kazem ali to je realnost...
Imala sam decka raka , bilo mi je lepo ali nisam mogla dalje s njim ,gusio me , suvise je bio dobar..."SVE NA TACNI"!a vage vole vruce/hladno!!!
pokusaj da ga iskuliras totalno pa malo ga izazivaj itd , ako igras njegovu igru , vratice se ...
CMOKIC
SRECNO
JEDAN SAVET: UZIVAJ , nemoj da patis zbog nikakvog momka...nacices svoju srodnu dusu...koja ce te postovati...
*Rea*:Hvala.Anonymous:*Rea*:Necu vise da svracam na ovu temu,evo placem. Kada citam tvoje komentare kao da vidim sebe.Skoro pet godina volim jednu vagu,zajedno smo,pa se posvadjamo,onda nece ni da mi se javi na ulici,to ga je jednom drzalo godinu dana.Nikako da se sastavimo i smirimo,volim ga,ali ne mozemo zajedno.wwww:*REA* HVALA TI PUNO,ALI MISLIM DA JE KASNO JER GA VOLIM!!!![]()
nazalost lutko, vasa veza nema savrsenu buducnost!!!
moze vi biti zajedno ali ti si rak a taj znak je osetljiv, veran i dobar kad voli a...vaga je takodje dobar ali nikako veran , voli da flertuje...
I valjda je "tvoj decko" osetio da si suvise dobra pa iskoriscava tvoju dobrotu maksimalno...
IZVINI sto ti to kazem ali to je realnost...
Imala sam decka raka , bilo mi je lepo ali nisam mogla dalje s njim ,gusio me , suvise je bio dobar..."SVE NA TACNI"!a vage vole vruce/hladno!!!
pokusaj da ga iskuliras totalno pa malo ga izazivaj itd , ako igras njegovu igru , vratice se ...
CMOKIC
SRECNO
JEDAN SAVET: UZIVAJ , nemoj da patis zbog nikakvog momka...nacices svoju srodnu dusu...koja ce te postovati...ops: