Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ako ne bude pod upalom,pod anestezijom nece boleti.Tebe je i prethodni boleo zbog upale.Haha ne znam više šta da mislim. Imam 18 godina prerano mi je 2 zuba manje.. a i bojim se sad vađenja kad preživeh ovo juče. Što se implanta tiče para za to nema.. preskupo.
Pod otokom i upalom se ne vadi zub.Ma ako ne bude pod upalom,pod anestezijom nece boleti.Tebe je i prethodni boleo zbog upale.
E,hvala,utjesio si me.Vadio sam dva zuba, nisu umnjaci. Kao nov si posle 15 dana. Tek posle 7 ili cak 10 dana sam osetio da je malo bolje rana.
Sve je ok. Obično boli nekoliko dana, 3-7 ili više.Imam i ja jedno pitanje.
Izvadih zub umnjak,osmicu,prije tri dana.Kad je prosla anestezija pocela je rana uzasno da me boli.Posto se bol nije smanjivao nego povecavao odem juce ponovo i zubar mi ispere malo ranu hidrogenom i kaze da je ok.
Popila sam brufen u medjuvremenu,ali cim je prestalo njegovo dejstvo opet pocinje da me boli katastrofa.Stavljam i hladne obloge i ovako spolja gledajuci ne cini mi se da je rana losa,ali zasto se bol ne smanjuje?
Moram cekati dva dana da odem ponovo zubaru,a plasim se da nije alveolitis koji sam jednom imala posle vadjenja zuba.
Koliko uopste trrba ta rana posle vadjenja zuba regularno da boli?
Imaš još jedan odgovor utehe. Nažalost, tako je. Brz oporavak.E,hvala,utjesio si me.![]()
ja sam ga cesto vadio pa opet nisam bog zna gde dogurao u zivotuUh, ovaj imam 18 godina i imam zub za vađenje, on je već odavno trebao biti izvađen, ali zbog kovida odlagano puno, e on se razdvojio na 2 dela već sad. Ovaj prvi put mi je da vadim, da li to boli i koliko traje to uglavnom, uplašen sam, ne bojim se inače toliko zubara, ali ovo me plaši.
Hvala!Imaš još jedan odgovor utehe. Nažalost, tako je. Brz oporavak.![]()
Danas je sedmi dan.Isla sam prije dva dana zubaru i stavio mi je neki lijek i nije me bolio za to vrijeme,ali danas mi je izvadio taj lijek (tako mora) i opet pocinje bas da me boli.Sve je ok. Obično boli nekoliko dana, 3-7 ili više.
Jedino ako ti je nešto sumnjivo idi ponovo kod zubara.
Može i 2 nedelje da boli a da je sve ok.Danas je sedmi dan.Isla sam prije dva dana zubaru i stavio mi je neki lijek i nije me bolio za to vrijeme,ali danas mi je izvadio taj lijek (tako mora) i opet pocinje bas da me boli.
Popih opet brufen,sta cu.
Rekao mi je da rana mora da boli vise dana i ako mi brufen pomaze onda je to ok, jer ima slucajeva da ne pomazu ni lijekovi protiv bolova.E,to je onda upala rane i gadna stvar.A ovo je kaze normalno.
Ne znam da li mi hrana povrijedi,iako se trudim da ne jedem na tu stranu...ali vec mi stvara nervozu.
Može i 2 nedelje da boli a da je sve ok.
Ipak se nadam da tebe neće boleti toliko
E,utjesno.
Ali hvala na odgovoru,izdrzacu nekako ako tako treba.![]()
Jesam.Ali od kako dodjoh sve jace me boli,pa sam vise sludjena.Ipak se nadam da tebe neće boleti tolikoa
Htela sam da te utešim u smislu da je sve okbila si kod zubara
Razumem, ali proći ćeJesam.Ali od kako dodjoh sve jace me boli,pa sam vise sludjena.