Vadjenje hormona...

Kako ti uvek imas neke teme pa to ti je.... Jbbt jesi li nekada davao krv? Uzmu ti 450ml pa ti nista ne fali, sta moze da ti bude ako ti uzmu 20ml? Ili to mozda cede musko mleko i onda gledaju ph vrednost i dal ima dovoljno litijuma pa da naprave baterije, to im treba za project Matrix

Zato sto za analizu hormona trebaju posebne masine koje verovatno tvoji doktori tu nemaju ...

Molim još odgovora od drugih forumaša ako se nadje neko drugi, od tebe sam čuo može biti da je to to al i dalje mi je sve sumnjivo. Nego tebe da pitam kad si već tu i razumeš se u medinicinu na svoj način...da li znaš kako se zove poduhvat kad muškarcu oduzmu nešto iz organizma da postane sterilan? Bojim se ako mi budu nešto vadili da me ne sterilizuju...pošto se ne razumem ništa u to.

Kako ti uvek imas neke teme pa to ti je.... Jbbt jesi li nekada davao krv? Uzmu ti 450ml pa ti nista ne fali, sta moze da ti bude ako ti uzmu 20ml? Ili to mozda cede musko mleko i onda gledaju ph vrednost i dal ima dovoljno litijuma pa da naprave baterije, to im treba za project Matrix

Dobro Marko onda je vadjenje krvi. Hvala na odgovoru. Mene to ništa ne zanima, ali se plašim...pošto se ne razumem u medicinu baš nešto, pa sam zato postavio pitanje i temu. U svakom slučaju hvala na pomoći.

Hvala Marko! E ovo sa litijumom je teška zaebancija. Izguglao sam i ja. Našao sam čak i neki tekst o tome kako je gospodja iz Francuske sa nekog dvora koristila litijum u neke svrhe i sebi davala doze litijuma. Eh šta ja izguglam.
Inače doza koja će se koristiti kod mene ako prodju testovi je 3x500 mg na dan nekog litijuma ne znam ni kojeg. Ne opterećujem se time. Smešno mi za gospodju iz Francuske.

Poslednja izmena:

Back