Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
akcenat je na dss drolji... nisam znao da ds dame vole samo ljubavne razgovore a ne preferiraju kao shto svi znaju prave chvrste celodnevne figuracije....
Pa vec sam reko da ljudi koji vode DSS na KiM su skloni pretnjama,ucenama,obecanjima...I da se odmah ogradim od DSS u Srbiji,mozda je tamo drugacija situacija???Ali na KiM ljudi koji vode DSS ustvari nisu ni bili clanovi DSS-a do 2000.g.vec pripadnici JUL-a i SPS-a,to su oni isti ljudi koji su donosili SPS-u po 300.000 glasova sa KiM,pa ne tako retko u mnogim Albanskim sredinama "glasalo je 100% Albanaca"za SPS do 2000.g....I reko sam da su posteni ljudi SPS-a ostali u SPS ili otisli u SRS,dok su lopovi nasli zastitu posle 2000.g.upravo u DSS,ovo je na KiM neznam kako je u Srbiji???
По мојој скромној процени, постављач теме није Косово ни видео, а камоли да је на њему...ма јасно ко дан- Коштуница на Косову има пуну подршку народа, као и обрнуто!
Izvini nisam uvek u mogucnosti da odgovorim na ono sto pisete,jer zadnjih nekoliko dana su takve restrikcije struje po srpskim sredinama,da od 24 h dnevno nema je vise od 6 sati po srpskim sredinama.O tome dali sam video Kosovo ili zivim na Kosovu tvoja skromna procena je pogresna...Ja jesam na KiM,zivim u enklavi i to u pravom smislu te reci,pa mi najblize srpske sredine nekoliko desetine km od mesta gde ja zivim.
pa ako im ne valja predsednik Srbije imaju tamo njihovog Sejdijua ko ih yebe , mada to sto su oni spalili sliku i koga oni podrzavaju uopste nije bitno jer ih ima taman kao i stanovnika jednog srednjeg grada u Srbiji tipa Leskovca ili Vranja . I 2000 na izborima . su masovno glasali za Slobu i pljuvali i gadjali Kostunicu kad je bio na predizbornom mitingu dole pa im je opet idol ispusio i krepao na kraju u kavezu .
Prvo Srbi na KiM imaju svog predsednika u Srbiji svog premijera u Srbiji...Ma bilo kako da se zovu i ma sta da rade,oni su nasi predsednici...tako ce ostati doveka..A tebi ako odgovara Sejdiju i Taci i opravdas njihove zlocine na KiM,onda ocigledno imas ozbiljan problem u glavi???
Drugo sto se broja Srba na KiM tice,jos uvek i pored strasnih zlocina nad Srbima,ima nas dovoljno hrabrih koji nikada necemo napustiti ovu svetu srpsku zemlju...Ima nas preko 120.000,preko 250.000 ih je u raseljenju od 1999.g.A pre 1999.g. a u vreme komunizma sa KiM je proterano preko 300.000 Srba,a sto se Albanaca tice to treba da te vise brine koliko ih je,a ima ih: Po svim realnim procenama negde oko 1.700.000 od toga-oko 300.000 emigranata iz Albanije koji su se doselili u vreme "druga Tita"na KiM,oko 250.000 je doslo posle 1999.g.takodje iz Albanije,oko 30.000 ih je doslo iz opstine Presevo i Bujanovac,oko 50.000 ih je doslo iz Makedonije,znaci Albanci koji bar tri kolena vuku poreklo sa KiM ima ih malo vise od 1.000.000,kada se podvuce crta i vidi gde su Srbi i koliko ih je sa KiM u Srbiji i koji su Albanci koji zive na KiM,nije tesko da se zakljuci kakav je stravican zlocin uradjen protiv Srba na KiM.
akcenat je na dss drolji... nisam znao da ds dame vole samo ljubavne razgovore a ne preferiraju kao shto svi znaju prave chvrste celodnevne figuracije....
Izvini nisam uvek u mogucnosti da odgovorim na ono sto pisete,jer zadnjih nekoliko dana su takve restrikcije struje po srpskim sredinama,da od 24 h dnevno nema je vise od 6 sati po srpskim sredinama.O tome dali sam video Kosovo ili zivim na Kosovu tvoja skromna procena je pogresna...Ja jesam na KiM,zivim u enklavi i to u pravom smislu te reci,pa mi najblize srpske sredine nekoliko desetine km od mesta gde ja zivim.