V.KOSTUNICA I NJEGOVE LAZI O KOSOVU

Zato je DSS ubedljivo pobedio na KiM, na prethodnim parlamentarnim izborima....ma sta zna narod...:roll:

Pa vec sam reko da ljudi koji vode DSS na KiM su skloni pretnjama,ucenama,obecanjima...I da se odmah ogradim od DSS u Srbiji,mozda je tamo drugacija situacija???Ali na KiM ljudi koji vode DSS ustvari nisu ni bili clanovi DSS-a do 2000.g.vec pripadnici JUL-a i SPS-a,to su oni isti ljudi koji su donosili SPS-u po 300.000 glasova sa KiM,pa ne tako retko u mnogim Albanskim sredinama "glasalo je 100% Albanaca"za SPS do 2000.g.:confused:...I reko sam da su posteni ljudi SPS-a ostali u SPS ili otisli u SRS,dok su lopovi nasli zastitu posle 2000.g.upravo u DSS,ovo je na KiM neznam kako je u Srbiji???

По мојој скромној процени, постављач теме није Косово ни видео, а камоли да је на њему...ма јасно ко дан- Коштуница на Косову има пуну подршку народа, као и обрнуто!:cool:

Izvini nisam uvek u mogucnosti da odgovorim na ono sto pisete,jer zadnjih nekoliko dana su takve restrikcije struje po srpskim sredinama,da od 24 h dnevno nema je vise od 6 sati po srpskim sredinama.O tome dali sam video Kosovo ili zivim na Kosovu tvoja skromna procena je pogresna...Ja jesam na KiM,zivim u enklavi i to u pravom smislu te reci,pa mi najblize srpske sredine nekoliko desetine km od mesta gde ja zivim.

pa ako im ne valja predsednik Srbije imaju tamo njihovog Sejdijua ko ih yebe , mada to sto su oni spalili sliku i koga oni podrzavaju uopste nije bitno jer ih ima taman kao i stanovnika jednog srednjeg grada u Srbiji tipa Leskovca ili Vranja . I 2000 na izborima . su masovno glasali za Slobu i pljuvali i gadjali Kostunicu kad je bio na predizbornom mitingu dole pa im je opet idol ispusio i krepao na kraju u kavezu .

Prvo Srbi na KiM imaju svog predsednika u Srbiji svog premijera u Srbiji...Ma bilo kako da se zovu i ma sta da rade,oni su nasi predsednici...tako ce ostati doveka..A tebi ako odgovara Sejdiju i Taci i opravdas njihove zlocine na KiM,onda ocigledno imas ozbiljan problem u glavi???
Drugo sto se broja Srba na KiM tice,jos uvek i pored strasnih zlocina nad Srbima,ima nas dovoljno hrabrih koji nikada necemo napustiti ovu svetu srpsku zemlju...Ima nas preko 120.000,preko 250.000 ih je u raseljenju od 1999.g.A pre 1999.g. a u vreme komunizma sa KiM je proterano preko 300.000 Srba,a sto se Albanaca tice to treba da te vise brine koliko ih je,a ima ih: Po svim realnim procenama negde oko 1.700.000 od toga-oko 300.000 emigranata iz Albanije koji su se doselili u vreme "druga Tita"na KiM,oko 250.000 je doslo posle 1999.g.takodje iz Albanije,oko 30.000 ih je doslo iz opstine Presevo i Bujanovac,oko 50.000 ih je doslo iz Makedonije,znaci Albanci koji bar tri kolena vuku poreklo sa KiM ima ih malo vise od 1.000.000,kada se podvuce crta i vidi gde su Srbi i koliko ih je sa KiM u Srbiji i koji su Albanci koji zive na KiM,nije tesko da se zakljuci kakav je stravican zlocin uradjen protiv Srba na KiM.

Izvini nisam uvek u mogucnosti da odgovorim na ono sto pisete,jer zadnjih nekoliko dana su takve restrikcije struje po srpskim sredinama,da od 24 h dnevno nema je vise od 6 sati po srpskim sredinama.O tome dali sam video Kosovo ili zivim na Kosovu tvoja skromna procena je pogresna...Ja jesam na KiM,zivim u enklavi i to u pravom smislu te reci,pa mi najblize srpske sredine nekoliko desetine km od mesta gde ja zivim.

na zlato rdja ne prijanja , nemoj njima da se pravdas ...

Back