УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО: Овако изгледа абортус

Poruka
18.631
УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО: Овако изгледа абортус
Аутор: мондо.рс
Погледајте видео који је направио један гинеколог, и добро размислите када следећи пут будете водили љубав без заштите, а не планирате потомство.

Амерички гинеколог Ентони Леватино који је до сада урадио 1.200 абортуса, направио је анимирани видео у којем се види како изглед прекид трудноће у другом тромесечју, када је беба величине длана одраслог човека.

"Већи део јавности је неинформисан о томе шта се дешава током абортуса. Они који лобирају за абортус целу процедуру маскирају еуфемизмима. Користе изразе као што су продукт зачећа, окончање трудноће и слично", објашњавају представници организације "Ливе Ацтион" која се залаже за забрану абортуса.

Погледајте видео:

[youtube]

Mislim,ustvari to je aksiom.Zametak,u vremenskom dobu,kada je dozvoljeno izvesti abortus,nije mislece-nije svesno bice. Samom tom cinjenicom,bespredmetno je govoriti,o nekom "ubistvu" nerodjenog
zametka.Oni,koji se zalazu,za zabranu prekida trudnoce, to su maliciozni manipulatori,koji zele popularnost,kod neobrazovanih pojedinaca.Kamo srece,da mnoga deca,koja su rodjena od oceva
alkoholicara,kriminalaca,ljudi sa margine dustva,nisu nikada ni bila rodjena. Ne bi docekala,da imaju uzasno detinjstvo,i da se potucaju od nemila do nedraga.Svi ti,koji se zalazu,da se dete rodi,
posto poto,gde su kasnije,kada ta nesrecna deca,postanu deca ulice.Kada ih ovejani kriminalci,uzmu "pod svoje". Tada,ta deca,ti nesrecnici,postaju i problem drustvene zajednice,i osobe,za koje
niko,nece ni da zna,ni da cuje.

Mislim,ustvari to je aksiom.Zametak,u vremenskom dobu,kada je dozvoljeno izvesti abortus,nije mislece-nije svesno bice. Samom tom cinjenicom,bespredmetno je govoriti,o nekom "ubistvu" nerodjenog
zametka.Oni,koji se zalazu,za zabranu prekida trudnoce, to su maliciozni manipulatori,koji zele popularnost,kod neobrazovanih pojedinaca.Kamo srece,da mnoga deca,koja su rodjena od oceva
alkoholicara,kriminalaca,ljudi sa margine dustva,nisu nikada ni bila rodjena. Ne bi docekala,da imaju uzasno detinjstvo,i da se potucaju od nemila do nedraga.Svi ti,koji se zalazu,da se dete rodi,
posto poto,gde su kasnije,kada ta nesrecna deca,postanu deca ulice.Kada ih ovejani kriminalci,uzmu "pod svoje". Tada,ta deca,ti nesrecnici,postaju i problem drustvene zajednice,i osobe,za koje

Ma nemoj?
Evo ti danas samostalni ali nemisleći organizmi opsedali centar Beograda - otvarala se IDEA-a od Todorića
Skupština grada je haos pravdala "Prva subota u mesecu je pešačka zona"
I niko ne misli a zašto prošlog meseca prva subota nije bila "pešačka zona"?
Toliko o Zadušnicama....
i nemislećim organizmima koje niko nije ubio a ti kažeš da nije šteta?

uostalom nemam nameru da se ebavam po ovoj temi, može svašta da bude....

zametka.
do ovoga se slazem sa tobom...za mene je bitan nivo svesti...a dok ne dodje do odredjenog stupnja razvoja nivo svesti je skoro pa 0.oplodjena jajna celija....da ne uporedjujem sa necim dr da ne bude da sam bezdusnik...
cek evo blago uporedjivanje je bi bilo ko da si uklonio neki deo tela,organ i sl...on jeste ziv al nema svest...naravno oni kasni abortusi su idiotski i treba kazniti sve ucesnike istog...

a sto se tice samog abortusa jedini razlog zasto bi bila rezervisana jeste jer moze da ugrozi zdravlje zene,cak moze i da ostane bez mogucnosti da ima decu ili cak i da umre ako je lose odradjen...

zato ne ugrozavajte svoje zdravlje i zastitite se:)

Poslednja izmena:
Zametak,u vremenskom dobu,kada je dozvoljeno izvesti abortus,nije mislece-nije svesno bice. Samom tom cinjenicom,bespredmetno je govoriti,o nekom "ubistvu" nerodjenog
zametka.Oni,koji se zalazu,za zabranu prekida trudnoce, to su maliciozni manipulatori.
Давно је речено и пророковано за ово доба да ће онај народ, у којем ће се побачај прихватити као нешто "нормално", тим својим самоубијањем досећи најдоњу границу свог моралног пада. изгледа, немамо куд дубље.

Ми, Срби хришћани, знамо, и треба да ту истину бранимо, да је почетак човековог живота у моменту његовог зачећа. Наука је утврдила - ако се већ сви позивају на науку: 18 дана после зачећа почињу да се осећају удари срца заметка и почиње да функционише сасвим посебан, његов сопствени систем крвотока; 7. недеље код нерођеног детета региструју се мождани импулси, оно већ има образоване спољашње и унутрашње органе, очи, нос, усне, језик; у 12. недељи, када се допушта абортус, образовани су већ сви органи детета и предстоји им само да се развију. Дете већ окреће главицу, стиска шачице, прави гримасе, проналази своја уста и сиса прстић. :(

.Zametak,u vremenskom dobu,kada je dozvoljeno izvesti abortus,nije mislece-nije svesno bice.

Budalaštine, i to budalaštine na kvadrat . Prvo, nema nikakvih dokaza da fetus nije misleće biće. Šta više, ima dokaza o aktivnosti mozga još u prvom mesecu trudnoće.

Drugo, ko nam garantuje da si ti misleće biće ? ***

Poslednja izmena od moderatora:

Surovo ali REALNO.Takva deca ce samo biti nesrecna,sto je najgore bice probisveti koji ce nevine ljude terorisati.

- - - - - - - - - -

Ljudi se nesecaju kad su bili mladji od 3 godine,a kamoli kad su bili u stomaku ili izasli iz jaja.

Samo retardiran covek moze reci da je dete starosti i jedan dan nesvesno bice.

Sam spermatozoid,atom i kaktus su svesna i misleca bica.

Gluperdo.

- - - - - - - - - -

Budalaštine, i to budalaštine na kvadrat . Prvo, nema nikakvih dokaza da fetus nije misleće biće. Šta više, ima dokaza o aktivnosti mozga još u prvom mesecu trudnoće.

Drugo, ko nam garantuje da si ti misleće biće ? ***

Ne postoji ne mislece bice u univerzumu.

Sve sto raste i ravija se je zivo i ima svoje ja,jer da nema ne bi moglo ni da raste.

I spermatozoid je zivo i veoma svesno bice,cak se bije sa ostalim spermatozoidima ne bi li dosao do jajne celije.

Samo retardiran covek moze reci da je dete starosti i jedan dan nesvesno bice.

Sam spermatozoid,atom i kaktus su svesna i misleca bica.

Gluperdo.

- - - - - - - - - -

Ne postoji ne mislece bice u univerzumu.

Sve sto raste i ravija se je zivo i ima svoje ja,jer da nema ne bi moglo ni da raste.

I spermatozoid je zivo i veoma svesno bice,cak se bije sa ostalim spermatozoidima ne bi li dosao do jajne celije.

Neznam.Cinjenica je da se ja nesecam kad sam bio mladji od 3 godine.A realno radije bi zeleo da sam abortiran nego da sam rodjen kao nezeljno dete i da se ceo zivot patim.

Neznam.Cinjenica je da se ja nesecam kad sam bio mladji od 3 godine.A realno radije bi zeleo da sam abortiran nego da sam rodjen kao nezeljno dete i da se ceo zivot patim.

Ne secas se jer si sada 10x inteligentniji nego tada i ne pamtis stvari kad si imao iq 20 sto je sasvim normalno a ovo drugo i ne treba komentarisati jer ako te roditelji ne zelje ne smeju imati seksualni odnos i kraj.

Back