Ima ovde jedan retard, mocart za elektricnom mu je nik, koji me uznemirava preko privatnih poruka, pa bih vas molila da ga uklonite sa foruma. Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U skladu je sa svojom pricom, otkriva svet pa bi malo da umoci...
Sto ga ne blokiras ili jednostavno ne citas njegove poruke..
Nikad nisam razumeo tu sujetu kod zena.....to nije telefon pa da zvoni i cujes ga, ovo pogledas, preskocis, kao da na emailu nemas spama, malo sutra....
Zato sto je retard bolesni, pre neki dan je otvorio temu gde je pricao kako se pali na sestru
Jao DeeLite nemoj molim te. Maltretira me manijak bolesni incestuozni
U skladu je sa svojom pricom, otkriva svet pa bi malo da umoci...
Sto ga ne blokiras ili jednostavno ne citas njegove poruke..
Nikad nisam razumeo tu sujetu kod zena.....to nije telefon pa da zvoni i cujes ga, ovo pogledas, preskocis, kao da na emailu nemas spama, malo sutra....
Jao DeeLite nemoj molim te. Maltretira me manijak bolesni incestuozni
za ovakve stvari tj. za iznošenje pp-a se dobija ban. zato to bolje obriši na vreme dok neko nije prijavio
Какве везе има да ли је манијак инцестуозан или не? Мислим, било би ти лакше да се ложи на бабе?
Ima veze, iznervirala sam se. Za ovih 5 godina na forumu nikad me nije uznemiravao ovakav retard
Да је мањи ретард имао би шансе? Питам због себе. И ја бих те мувао, не знам какве су ми шансе...
]Kod mene niko nema sanse zato sto sam zauzeta[/B]. Samo se u slucaju nekog drugog ne bi iznervirala. Ovo uostalom i nije muvanje vec kako sam rekla, uznemiravanje
Ajde ne foliraj se nema zene koja nece kako rece Lane Gutovic lepo rece kad se desi da neka zena nece to popovi odmah u kjige beleze i crkvena zvona lupaju tri dana.Nikad ne cuh da crkvena zvona zvone tri dana a knjiga kod popa je prazna prema tome...Kod mene niko nema sanse zato sto sam zauzeta. Samo se u slucaju nekog drugog ne bi iznervirala. Ovo uostalom i nije muvanje vec kako sam rekla, uznemiravanje
Stani u red vidis da je sezona torbanja u punom jeku.Да је мањи ретард имао би шансе? Питам због себе. И ја бих те мувао, не знам какве су ми шансе...
Cekam da moderatori reaguju
samo oštro
Е јеси наиван...
Kod mene niko nema sanse zato sto sam zauzeta. Samo se u slucaju nekog drugog ne bi iznervirala. Ovo uostalom i nije muvanje vec kako sam rekla, uznemiravanje
Зови дечка да ти реши ствар, што нас цимаш онда с тим?
Ima ovde jedan retard, mocart za elektricnom mu je nik, koji me uznemirava preko privatnih poruka, pa bih vas molila da ga uklonite sa foruma. Hvala
Kod mene niko nema sanse zato sto sam zauzeta. Samo se u slucaju nekog drugog ne bi iznervirala. Ovo uostalom i nije muvanje vec kako sam rekla, uznemiravanje
Ovo prvi put cujem na forumu....zenska zauzeta.....nisam znao da to postoji.....
Moras da razumes, nikad nismo videli zauzetu zensku, bez shale...Mislim videli smo kazu zauzeta je trenutno , ali popodne kad nije tu decko , muz, kad se iznervira uvece pa kao sa drugaricama je i slicno....
Javiti moderatoru nije moglo, pa zato ekstra tema, mada pozitivno, nešto da nije bljic, kurir, pičaučasti.