Uzmi ili ostavi

Covek otvara kutije i dobija pare?:shock: mislim stvarno su preterali sa tim debilnim kvizovima...pa ko to placa :shock:

Očigledno nisi dovoljno obavešten.
Ovaj format se daje u ko zna koliko zemalja u Evropi i svetu i svuda je izuzetno gledan.
I kod nas ima svoju publiku.
Na prvi pogled to jeste puko otvaranje kutija, ali kada se malo udubiš ima tu i verovatnoće, intuicije, srećnih brojeva, strategije...
Jedino što mi smeta je to što gledalac dobija pola osvojene sume, jer mislim da je to previše.

To ustvari nije kviz, vec igra na srecu... Mislim da je poprilicno monoton, a i zaista je bzvz, bar po meni, sto se bankar javlja preko fona, tako da niko ne moze da ga cuje... U svakom slucaju, postoje ljudi kojima se ovo svidja, i to poprilicno, posto je kviz poprilicno gledan...

Ma sta je tu zanimljivo za nekog tamo obicnog gledaoca?? Kako on ucestvuje tu??
Jaka zabava otvaranje kutija.Ajde nesto drugo da rade kad vec nema onih klasicnih pitanja i igre znanja pa da i gledaoci od kuce mogu da se zabave ali sedenje i otvaranje kutija ... Vrlo zanimljivo.Bas.

kad je poceo VIP VB,snimanje kviza `uzmi ili ostavi` je prekinuto,uz objasnjenje ucesnicima koji su stajali u krugu,cekajuci svoj red da ce se nastaviti po zavrsetku VIP VB.
nacula sam,ali ne znam da li je tacno-kviz se vise nece nastavljati tako da su izvisili oni koji su vec zapoceli snimanje.
nije mi jasno samo jedno-zasto ne obaveste javnost da ga mozda vise nece biti nego i dalje svuda objavljuju cuveni br.telefona za prijavu koji pocinje 0900...
i sta sa ljudima koji se svakog dana prijavljuju za ucesce na ksting?zasto ne kazu ljudima da im je zaludno prijavljivanje...
jer prijava nije bas jeftina,mozda ce odgovorni vratiti ljudima pare od prijave posto se razmatra opstanak kviza

Back