UZME BROJ I NEJAVI SE?

Tuzni_patak:
Ma djubre, dogovorio se sa drugovima da te ponizi , povredi, da zamrziš ceo muški rod.
Imaju interno takmičenje ko će više devojki ojaditi.
A ti budi mačka, pa kao nemci, za jednog sto....
Sledećih sto koji ti budu uzeli broj telefona , ni slučajno da čuješ. Samo im daj, pa kad zovu , onda im lepo zavuci, gde si morončino , šta misliš da ćeš odmah na red da dodješ.....To se čeka kod seke.....
A kad ti neko traži broj , ti odmah gledaj da tutneš ceduljicu sa brojem i njegovom drugaru , ali da on to ne primeti....Pa ih onda pališ obojicu, joj kakva si tek onda carica....

Patak ti si najbolji :-D

Gazdarica:
Hoce, hoce g-rock, jos kako... Ne sudi o svima po sebi...
Elem, ako sam dala broj decku koji nije iz te kategorije, on se i nece ponasati po sablonu... Pozvace, nece smarati...
Dakle, u cemu je problem?
Evo ja bi trazio tvoj tel , ali posto ti nisi po mom misljenju blagonaklona prema meni ja ga i ne trazim , ali i kad bi trazio , a ti ga dala ( br tel) pa se onda ja javim ko mi garantuje da me neces proglasiti za smaracha ma sta ja kazao ?

Inace kad trazim tel radi naknadnih dogovora oko izlazaka ili bilo cega drugog pa budem izvredjan do neke ajd reci pristojne mere ne uradim nista , ali ako je preterano bezobrazna ja samo podelim telefon pa nek se lomata sa imbecilima da vidi kako je pricati sa takvima kakvom se meni prikazala... :twisted:

I ja sam to radio ponekad, jednostavno do sutra zaboravis, oladis se i mrzi te da zoves, pogotovu ako vec imas neke kombinacije...
A imam druga koji to redovno radi, to mu dodje kao hobi, startuje devojku, zove je na pice, uzme broj i nikad je ne okrene. To mu je fora kao da vidi da li mu se cini ili joj se stvarno svidja a dobro decko izgleda i skroz je pristojan i devojke mu daju brojeve u 70% slucajeva.

Back